Şimdi Ara

LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.976
Cevap
36
Favori
142.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu çatlama sorunu yeni serilerde düzeltildi mi?
  • Çatlak ince çizik halinde şuan mikrofon üstüne doğru.Altta çok ufak ama. Bu haliyle versem değişim yaparlar mı? Büyümesini beklemek istemiyorum açıkçası. Var mi bu sekilde veren?

Cihazım ne yazık ki 410k serisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para iadesi icin aynı sorunun 3 defa tekrarlaması gerek direkt sorunsuz alman icin.Bunun dışında ilk 6 ay icinde sadece tüketici mahkemesine başvurarak alabilirsin.O da biraz meşakkatli iş açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biseydenicem -- 29 Aralık 2014; 14:30:42 >
  • az önce garanti belgesini okudumda eğer cihaz 20 iş günü içerisinde yapılamaz ise
    cihazın yenisini yada para iadesini isteyebiliyor muşuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jameshardenrockets

benimde araştırmalarım sonucu herkes ortalama nerdeyse 20 gün beklemiş . ocağın ilk haftası yada en kötü 2.haftası elimizde olur sanırım cihazlar .

Genel merkezi aradım az önce. 22'sinde DOA değişim kararı çıkan cihazım, 25 aralıkta genel merkeze bildirilmiş. Bu hafta sonuçlanır, önümüzdeki hafta da cihaz elinize ulaşır dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr1907

Para iadesi icin aynı sorunun 3 defa tekrarlaması gerek direkt sorunsuz alman icin.Bunun dışında ilk 6 ay icinde sadece tüketici mahkemesine başvurarak alabilirsin.O da biraz meşakkatli iş açıkçası.

Geçen sene S4 almıştım, ertesi gün yankı sorunundan servise gitti cihazım. Ben yeni cihazın içinin açılmasını istemedim, para iadesi talep ettim. Yaklaşık 30 gün bekledim, baktım olmayacak Kore'ye google çeviri aracılığıyla mail döşedim, bir güzel yerdim ülkemizdeki Samsung'u. Ertesi gün bir telefon paranız hesabınıza yatmıştır dedi bayan :) Uğraşmak lazım biraz bunlarla, müşteri her zaman haklıdır bunu unutmamak gerek.

• 1 ay icinde para iadesi kolaylıkla alabilirsin zaten kucuk bir sorunla.Ama atıyorum 3. Ayında ayni mesaji at koreye bak ne cevap geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biseydenicem -- 29 Aralık 2014; 20:04:00 >
  • Lg g3 ü üretenler çok teşekkür ederim. Çünkü bana 6 ay ücretsiz g3 deneme şansı verdiler. Sonra değişim oldu çatlaktan. Teknosa hediye çeki verdi değişim istemeyince. 100 tl daha verip note 4 aldım. Bakalım bunda ne gibi sürprizler bekliyor bizi. Teşekkürler lg.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

Lg g3 ü üretenler çok teşekkür ederim. Çünkü bana 6 ay ücretsiz g3 deneme şansı verdiler. Sonra değişim oldu çatlaktan. Teknosa hediye çeki verdi değişim istemeyince. 100 tl daha verip note 4 aldım. Bakalım bunda ne gibi sürprizler bekliyor bizi. Teşekkürler lg.

bende teknosadan aldım 3 ay önce de , merak ettiğim değişim olup nasıl değişim istemeyi kabul etmediğinde para iadesi yapıyorlar ? ayrıca kaç tl geri aldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy The Kid

quote:

Lg g3 ü üretenler çok teşekkür ederim. Çünkü bana 6 ay ücretsiz g3 deneme şansı verdiler. Sonra değişim oldu çatlaktan. Teknosa hediye çeki verdi değişim istemeyince. 100 tl daha verip note 4 aldım. Bakalım bunda ne gibi sürprizler bekliyor bizi. Teşekkürler lg.

bende teknosadan aldım 3 ay önce de , merak ettiğim değişim olup nasıl değişim istemeyi kabul etmediğinde para iadesi yapıyorlar ? ayrıca kaç tl geri aldın ?

Para iadesi yapmıyorlar hediye çeki veriyorlar fatura tutarı kadar. Sonra istediğin ürünü alabiliyorsun.
    Bence bu teknosa farkı.

• quote:

quote:

quote:

Para iadesi yapmıyorlar hediye çeki veriyorlar fatura tutarı kadar. Sonra istediğin ürünü alabiliyorsun.
    Bence bu teknosa farkı.

çek olması farketmezde teknosa ürünlerini biraz tuzlu satıyor ....

• telefonsuzluk çok zor ya. bugün 8.gün . sanırım 1 hafta daha çekeceğim .
  • Alakasız olacak ancak bende 409K G2 mi 25 inde vintek e verdim değişim bekliyorum cihaz gelir gelmez satıp G3 ALACAGIM

• Arkadaşlar kasada çizik vey açatlak fark etmez genelde 406 ve 407 serisinde meydana geliyor ve değişim yaptırabilirsiniz. Ama arkadaşlar değişim istiyorsanız vintek elektronik en garanti servis panel değişimi falan yaptırmayın bence değişim isteyin. 20 iş gününde telefonu size teslim etmek zorundalar yoksa para iadesi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre_oz

Arkadaşlar kasada çizik vey açatlak fark etmez genelde 406 ve 407 serisinde meydana geliyor ve değişim yaptırabilirsiniz. Ama arkadaşlar değişim istiyorsanız vintek elektronik en garanti servis panel değişimi falan yaptırmayın bence değişim isteyin. 20 iş gününde telefonu size teslim etmek zorundalar yoksa para iadesi alabilirsiniz.

benim telefonda çatlak falan yok ama üst ve alt taraflarda çizgiler var onlardan dolayı servis ilgilenir mi yada kusur olarak görürler mi tereddütlerim var...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar kasada çizik vey açatlak fark etmez genelde 406 ve 407 serisinde meydana geliyor ve değişim yaptırabilirsiniz. Ama arkadaşlar değişim istiyorsanız vintek elektronik en garanti servis panel değişimi falan yaptırmayın bence değişim isteyin. 20 iş gününde telefonu size teslim etmek zorundalar yoksa para iadesi alabilirsiniz.

benim telefonda çatlak falan yok ama üst ve alt taraflarda çizgiler var onlardan dolayı servis ilgilenir mi yada kusur olarak görürler mi tereddütlerim var...

Çizgi derken kardeşim foto koyabilirsen yardımcı olabiliriz.
  • Ben değişim istedim ama 2 gün işlem görüyor teknisyende dedi, şimdi de onarım tamamlandı diyor. Sanırım değişim olmadı. Onarım yaptılar. Değişim istediğimi yazmıştım. Telefon gelsin bakalım anlariz

• quote:

quote:

quote:

Çizgi derken kardeşim foto koyabilirsen yardımcı olabiliriz.

şimdi tek telefon var foto koyamamda bildiğin metal boyalı gibi olan kasanın alt ve üst taraflarında çizgiler var ama bunlar benden kaynaklı değil aldığımdan beri var . önceleri takmadım kafamada şimdi o çatlak falan muhabbeti olunca şüphelendim açıkçası...

• Billy The Kid kullanıcısına yanıt
    direk yolla garantiye hocam . sonradan hiç uğraşma benim gibi . hala bekliyorum . 10.gün bugün .
  • quote:

Orijinalden alıntı: jameshardenrockets

direk yolla garantiye hocam . sonradan hiç uğraşma benim gibi . hala bekliyorum . 10.gün bugün .

garantiden yana sıkıntı yok . LG servisi var yakın , ayrıca mahalleden arkadaşımda var orda çalışan . her türlü hallederimde şöyle biraz daha göze batan bir sıkıntısı olsa o zaman değişim yada para iadesi için uğraşacağım . Değişim olsada farketmez en azından sıfır telefon geçmiş olur elime :D şimdilik benim için en büyük sıkıntı şebeke problemi . Evin içinde telefon neredeyse çekmiyor . Bir bakmışsın 2-3 diş bir bakmışsın şebeke yok anlayamadım gitti...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.