Şimdi Ara

LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.976
Cevap
36
Favori
142.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zafzaf1337

Hocam hayırlı olsun benimde cihazımda kızılotesi tarafında ve microfon tarafındacatlaklar olustu acaba ne kadar surede değişim oldu ve nasılbir süreç ben cihazı 2 ay once aveadan aldım faturası herseyi mevcut 2 ay once aldım cihazı bilgi verirsen çok sevinirim şimdiden tesekkürler

Teşekkürler.
    Konuyu ilk başından beri okursanız bütün detayları yazmıştım)
  • Daha önce de soran arkadaşlar olmuş ama net cevap göremedim.

Benim telefonum Delta garantili, internet sitesi üzerinden almıştım. Delta mikrofon çatlağı nedeni ile değişim yapıyor mu acaba?
  • 10.12.2014 11:23:36 İşemri Açıldı
    10.12.2014 11:24:18 fatura taratıldı
    10.12.2014 11:36:24 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxMEI No.lu cihaz LG Teknik servise ulasmistir.Cihaz takibini 02122726543veyahttp://lg.tech-im.com adresinden yapabilirsiniz.
    10.12.2014 11:36:31 DOA DEĞžİŞİM BEKLİYOR nedeni ile beklemeye alındı.
    10.12.2014 11:36:31 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Seri numarali cihaziniz YENI CIHAZ beklemektedir. Detayli bilgi icin 0 212 272 6 543(LGE)
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan450

Daha önce de soran arkadaşlar olmuş ama net cevap göremedim.

Benim telefonum Delta garantili, internet sitesi üzerinden almıştım. Delta mikrofon çatlağı nedeni ile değişim yapıyor mu acaba?

Delta servis degisim yapmaz ekrani degistirir telefonunda cizik darbe falan varsa direk garanti disi yapar belki o catlagi bile srnin hatan olarak gotebilir biraz ugrasman lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Arkadaşlar Bende Cihazımı Bursa'daki LG Servisi Prosime verdim orda bilmiş bir kadın var telefonları teslim alan arkasınada bi tane teknisyen koymuşlar gittim girdim içeri dedim böyle böyle gece uyudum sabah kalktım çatlamış..işi yokuşa sürdüler kasa değişimi yapıyoruz dediler..ee kasayı değiştirince çatlamayacağının garantisi varmı dedim öyle işte beyfendi falan dediler..siz benden habersiz kasasını değiştirirseniz ben bu cihazı almam gider hakkımı ararım dedim mırın kırın ettiler.baktım bursadaki bir kaç habersiz arkadaşın kasasını değiştirip yollamış kurnazlar..ama biraz bilinçli ve baskın davranınca ki herkes bu konuda böyle davransın hak aramak suç değil..2 gün sonra aradilar cihazınız değişim olacak diye ama ne yaparsanız yapın çatlak kaybolsun desen..kasayı değiştirip verecekler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Newells -- 11 Aralık 2014; 14:59:01 >
  • Dün itibariyle 406 serisi telefonumu çatlak nedeniyle vinteke götürdüm. Ancak servis takip sitelerine giremiyorum girebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: star_lord

Dün itibariyle 406 serisi telefonumu çatlak nedeniyle vinteke götürdüm. Ancak servis takip sitelerine giremiyorum girebilen var mı?

yanlış hatırlamıyorsam bende çarşamba gününden beri bakamıyorum sitede bir sıkıntı var galiba
  • yarın 407 serisi telefonumu çatlak nedeniyle servise vereceğim, bakalım bizimkisi nasıl olacak
  • Arkadaşlar yeni cihazım bugün saat 4te teknik servise gelmiş. Bugün dershanede olduğum için gidip alamadım yarın gidip alacağım. Servise henüz vermemiş ve eline kaç günde geçer diye düşünen arkadaşlara şimdiden söylüyim. Benimki 13 İş Günü içerisinde elime ulaşmış oluyor. Bu demek değilki sizede 13 günde gelicek, belki daha erken gelir belkide daha geç bilemem ortada yine bişey olsun diye yazdım haberiniz ola umarım problem çıkmaz cihazda tekrardan vallahi yokluğunu hissettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newells

Evet Arkadaşlar Bende Cihazımı Bursa'daki LG Servisi Prosime verdim orda bilmiş bir kadın var telefonları teslim alan arkasınada bi tane teknisyen koymuşlar gittim girdim içeri dedim böyle böyle gece uyudum sabah kalktım çatlamış..işi yokuşa sürdüler kasa değişimi yapıyoruz dediler..ee kasayı değiştirince çatlamayacağının garantisi varmı dedim öyle işte beyfendi falan dediler..siz benden habersiz kasasını değiştirirseniz ben bu cihazı almam gider hakkımı ararım dedim mırın kırın ettiler.baktım bursadaki bir kaç habersiz arkadaşın kasasını değiştirip yollamış kurnazlar..ama biraz bilinçli ve baskın davranınca ki herkes bu konuda böyle davransın hak aramak suç değil..2 gün sonra aradilar cihazınız değişim olacak diye ama ne yaparsanız yapın çatlak kaybolsun desen..kasayı değiştirip verecekler..

kasa catliyo ve degisiyo siz neden cihazin yenisini talep ediyorsunuz anlamadim sorun giderilmiyormu kasa degisince

• Arkadaşlar bende ayın 12 sinde vintek e çatlak yüzünden gönderdim bugun aradığımda onarımı tamamlandı denildi telefondaki bayana ne işlem yapıldı dediğimde panel değişti kargo yapılacak dedi.Şimdi benim anlamadığım nokta herkezin telefonu sıfırı ile değişmiş ama benim telefon neden sadece panel değişti anlayamadım sinir olmuş durumdayım bakalım telefon gelsin de o zaman anlıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1834 -- 19 Aralık 2014; 0:10:03 >
  • arkadaşlar 406 serisi titan cihaz var bende,yeni aldım elden almıştım 2 aylık cihaz,bu konuyu görünce baktım bende alt ve üst tarafta 2 çatlak var ama aşırı büyük değil tam anlamıyla inmemiş yeni oluşmuş gibi ama dikkatli bakınca çok net belli oluyor özellikle ışık tutunca net ortada,cihaz başarı cihazı

istanbulda oturuyorum şimdi izlemem gereken yol nedir cihazı kutusuna koyup faturası,şarj cihazı kulaklık vs paketleyip doğru servise mi götürmeliyim,en önemlisi de bazı arkadaşlara işlem yapılıp geri veriliyormuş değişim yerine bunu oradaki yetkililere açıkça belirtip biraz baskın davranmalıyım galiba değişim istiyorum diye öyle mi ?

bu arada istanbul için nereye götüreyim cihazı turkcellden alınma oraya mı bırakayım yoksa mecidiyeköydeki vintek elektroniğe mi ?
  • 20 kasımda verdiğim 406 serisi cihaz tam 29 gün sonra 411 serisiyle değiştirildi arkadaşlar dün aldım.
    Cihazın Durumu : İŞLEM GÖRÜYOR - TEKNİSYENDE
    Marka / Model : LG LGD855TR
    Garanti Durumu : GARANTI DIŞI
    Ucret : TL
    Aciklama :

20.12.2014 17:52:40 İşemri Açıldı
    20.12.2014 19:56:43 0507***24**

bimeksten aldığım cihaz garanti dışı diyor, bimeks grey mi satıyor?
  • bimeks greymi satıyor ?

Aciklama :

20.12.2014 19:56:43
  • quote:

Orijinalden alıntı: arizali14

bimeks greymi satıyor ?

Aciklama :

20.12.2014 19:56:43

Geçmiş olsun usta. Ya grey senin cihaz ya da garanti dışı bırakan bir durum var.

• Arkadaslar telefonun serısı kutusundan anlasılır mı?

Bır de grey nedır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşemri No : 420XXX
    Cihazın Durumu : BEKLEMEDE - DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR
    Garanti Durumu : GARANTİ DAHİLİ
    Ucret :
    Dosyalar :

Cumartesi kayıt açılan cihazım için bugün değişim onayı geldi.
    Servisi aradığımda 3 gün içinde cihazınız yollanacak denildi.
    Servis Vintek.
    Yollama nedenim : Çatlaklar
  • Arkadaşlar cihazım ortalama kaç günde gelir acaba? Kasa çatlağından değil de sürekli restart sorunu yüzünden vermiştim.

Cihazın Durumu : BEKLEMEDE - DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR
    Garanti Durumu : GARANTİ DAHİLİ
    Ucret :
    Aciklama :

19.12.2014 İşemri Açıldı
    19.12.2014 0********
    22.12.2014 DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR nedeni ile beklemeye alındı.

• Arkadaşlar bugün telefonu düşürdüm yüz üstü alip baktigimda telefonun üst kismi yani üst kasasi hafif böyle siyahlik olmus aşınmış heralde garanti yollarsam orayi onarirlarmi? Fazla belli olmamasina ragmen sinir oluyorum. Birde telefonu ilk aldigimda arka hopörler kisminin ustunde cizik vardi ona ben birsey yapmadim garanti yollarsam çözüm alir miyim ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.