Şimdi Ara

LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.976
Cevap
36
Favori
142.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sağol kardeşim, serviste bir karışıklık olmuş sorgu sayfasını düzelttiler şimdi sistemde:

Cihazın Durumu : BEKLEMEDE - DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR
    Marka / Model : LG LGD855TR
    Garanti Durumu : GARANTİ DAHİLİ

olarak güncellediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arizali14 -- 23 Aralık 2014; 21:04:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arizali14

sağol kardeşim, serviste bir karışıklık olmuş sorgu sayfasını düzelttiler şimdi sistemde:

olarak güncellediler

Geçmiş olsun usta. Teslim aldığında buraya teslim aldığın tarihi de belirt lütfen. Ve Nerede yaşadığını. Hayırlısı olsun.
  • izmirde çankaya daki servise veren varmı telefonu bendekı catlakdan zıyade cızgı seklınde ve kulaklık gırısıyle kızıl otesinin oldugu yerde ekde fotosunu koydum ne dersiniz işlem gorurmu?
    benım kasayı değiştirselerde olur?
     LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU
  • Ben diyarbakır da ki servise verdim kasa çatlağı ve ses açma tusunun üstünde boya atması var diye, eleman telefon değişmez kasayı ve ekranı degistiririz dedi ama boya atması konusunda bişey soyleyemedi. İstanbul a mı gonderseydim ayrıca sarji az gidiyor bide telefon takılıyor donuyor dedim,yine de değişim zor gibi görünüyor ilk 1 ay içerisinde getirenleri değiştirdik falan dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairboy -- 25 Aralık 2014; 15:49:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri gittim elemandan telefonu aldım vinteke gönderdim :) inşallah değişir baskı yapcaz bakalım

• para iadesı alabilen oldu mu ? ağustos ayında aldığım 406 serisi cihazda alt ve üst 2 çatlak var,önceliğim para iadesi sonra değişim,yasa ne diyor acaba para iadesi olayında bilip bilmeden konuuşup rezil olmayalım serviste
  • Cıhazım mikrofon girişinden ekrana doğru yariya kadar çatlamış.Incecik serit.Büyümeye devam ederse yeni cihaz falan istemeyi de düşünmüyorum. Para iadesi isteyecegim fakat bu iade para miktarını faturadaki miktara gore mi ödüyorlar? Ve hiç para iadesi alan oldu mu?

• Arkadaşlar bu sorunlar hangi seride duzelir ozaman alacağım? ?

• İşemri No :
    Ucret :
    Aciklama :

22.12.2014 17:02:19 İşemri Açıldı
    22.12.2014 17:35:33 0544xx3066
    24.12.2014 15:22:14 DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR nedeni ile beklemeye alındı.

arkadaşlar sizce cihazım nezamana gelir .
  • Bende çatlak sorunu yüzünden gönderdim bugün. Media markttan almıştım.Yine bu firma aracılığıyla gönderdim hata mı ettim? lütfen bilgi verin arkadaşlar. Vintek falan denmiş belki göndermemişlerdir yarın alayım geri.
  • Çatlak boyutu nasıldı? Mikrofon alt ve ust kısımları mı çatladı.Mikrofonda ufacikta olsa catlak var sanirim zamanla büyür. Şimdiden versem mi bilemedim.

• Ben fark ettiğimde sadece üst kısımda vardı ama 2 gün içinde çatlak büyüdü ve alt tarafta hafif görünmeye başladı. İsterseniz bir kaç gün bekleyin. Bu arada media mark aracılığıyla göndermem bişey değiştiriyor mu bilginiz var mı ?
  • Media marktta sonuçta LG ile iletişime geçecek ve oraya yollayacak. Sadece süreci uzatmış olursun.Hangi seri kullanıyorsun?

• aynen . alt ve üst kısım çatladı . tamamen kendiliğinden . ilk başta çok çok inceydi . bişiy olmaz dedim kullanırım . sonra bi baktım .bayağ bayağ bi çizgi çekmişim kalemle sanki
  • Bugün arayıp öğrendim. Bir nevi kargo işini görecek Media Markt 406k serisini kullanıyordum. Telefonda ki müşteri yetkilisinin sanki hiç böyle bir kronik sorundan haberi yok gibiydi Bu arada eğer değişim verilirse renk değişimi konusunda yardımcı olabileceklerini söylediler.
  • 406k serisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jameshardenrockets

İşemri No :
    Ucret :
    Aciklama :

22.12.2014 17:02:19 İşemri Açıldı
    22.12.2014 17:35:33 0544xx3066
    24.12.2014 15:22:14 DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR nedeni ile beklemeye alındı.

arkadaşlar sizce cihazım nezamana gelir .

Rastgele servis kodlarından G3'ünü servise vermiş birinin durumuna bakmıştım en az 2 hafta beklemişler, değişim kararı çıktıktan sonra. Ben de 22 Aralıktan beri bekliyorum, genel merkezi arayacağım bu haft, bilgi ellerine ulaştıysa ne zaman kargolanacağını söyleriz demişlerdi geçen aradığımda.

• Eléctronics kullanıcısına yanıt
    benimde araştırmalarım sonucu herkes ortalama nerdeyse 20 gün beklemiş . ocağın ilk haftası yada en kötü 2.haftası elimizde olur sanırım cihazlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

para iadesı alabilen oldu mu ? ağustos ayında aldığım 406 serisi cihazda alt ve üst 2 çatlak var,önceliğim para iadesi sonra değişim,yasa ne diyor acaba para iadesi olayında bilip bilmeden konuuşup rezil olmayalım serviste

benim telde sıkıntı yok 407k serisi fakat eğer bir sıkıntı çıkarsa para iadesi meselesi nasıl hangi şartlarda oluyor bende merak ediyorum açıkçası...
  • Ben catlak icin verdigim telefonun yenisini 27 gun bekledim. Ankaradaki servise vermistim.

Para iadesi icin bastirdim bende ama yapmadilar. Bugune kadar para iadesi alanda gormedim zaten

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.