Şimdi Ara

LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.976
Cevap
36
Favori
142.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tecrübeli arkadaşlarda bizi aydınlatırsa içimizde sıkıntıları gidermis oluruz canımı sıktı bu konu iyice :D
  • Değerli arkadaşlarım. Teknosa aracılığı ile yetkili servise gönderdiğim ürünüm değişim onayı aldı. Merak ettiğim konu; araştırdığım kadarıyla 501 serilerinde ufak tefek sorunlar giderilmiş. Şimdi ben doğrudan yetkili servise ürünü göndermediğim için yine değişim olup gelen yeni telefonu Teknosa dan alacağım. Acaba diyorum, yetkili servisin benim ürünüm yerine göndereceği telefonun 501 serisi olup da aracılık eden Teknosa nın daha düşük seri numaralı bir ürünü bana teslim etme ihtimali var mıdır? Yetkili servisten bana teslim edilmek üzere Teknosa ya gönderilen ürünü seri numarası vs.. ile takip etmek mümkün müdür?
  • Teknosa sana lg den gönderilen telefonu verecek kendi ürününü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JWalkerz -- 3 Şubat 2015; 20:51:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bysamet42 B kullanıcısına yanıt
    Maalesef değişimi unutun. Tamir ediliyor sanırım 6 ay geçen cihazlar.
  • tüketici haklarına baktım ürün sorunu 6 ay içinde oldugu için hakkım varmıs ben tam 6. ayda gönderdim ama sorun gönderdiğim gün olmadı ki? ugraşacagım baya bi
  • Bugün değişimden gelen 412K serili cihazı açtım ve şok oldum arkadaşlar. Enine ve boyuna çizgiler var ekranda. Esiden de belli oluyordu bu çizgiler fakat bu yeni gelen cihazda çok belirgin. Allah Lg nin belasını versin. 6 ay oldu alalı 3 ayı serviste geçti. 3 tane ürün değişti hepsi birbirinden kötü. Bu msjı okuyan cihaz alma aşamasında olan arkadaş varsa eğer şiddetle söylüyorum! Sakın bulaşmasın. Lg beni sinir hastası yaptı çıldırmak üzereyim. 6 ay da doldu ne olacak bundan sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnsBrt

Bugün değişimden gelen 412K serili cihazı açtım ve şok oldum arkadaşlar. Enine ve boyuna çizgiler var ekranda. Esiden de belli oluyordu bu çizgiler fakat bu yeni gelen cihazda çok belirgin. Allah Lg nin belasını versin. 6 ay oldu alalı 3 ayı serviste geçti. 3 tane ürün değişti hepsi birbirinden kötü. Bu msjı okuyan cihaz alma aşamasında olan arkadaş varsa eğer şiddetle söylüyorum! Sakın bulaşmasın. Lg beni sinir hastası yaptı çıldırmak üzereyim. 6 ay da doldu ne olacak bundan sonra ?

Geçmiş olsun hocam.Büyük talihsizlikler yaşıyorsunuz,bilirim bu duyguyu.

• bysamet42 B kullanıcısına yanıt
    Dediğin mümkün ama inandırmak mesele.

• DnsBrt kullanıcısına yanıt
    Bir fotoğraf cekermisin çok merak ettim yoksa gelecek cihazı açmadan takasa gireceğim htc veya note ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JWalkerz -- 4 Şubat 2015; 1:39:18 >
  • Fotoğraf çekemedim ama aynı sorundan müzdarip bir kişi g2 nin fotoğrafını çekmiş. Bu çizgiler dokunmatik panel ya da knock code ile ilgili. Diğer G3 lerimde de vardı ama çok dikkatli bakılmadığı sürece anlaşılmıyordu. Fakat yeni cihaza şuan bakamıyorum bile. Sanki ekranın üzerinde 2-3 liralık film varmış gibi duruyor.
     LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU

• AnqelTR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Yani bir değil iki değil. Adamlar harika cihaz yapmışlar ama sorunu bitmiyor. Dün geceden beri sinirden ne yapacağımı şaşırdım. Tüketici hakem heyetinde işler nasıl yürüyor onuda bilmiyoruz. Yarın gidip konuşacağım. 6 ayı geçti. Yapabilcekleri bir şey olur mu acaba ? Bilgisi olan var mıdır bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnsBrt

Fotoğraf çekemedim ama aynı sorundan müzdarip bir kişi g2 nin fotoğrafını çekmiş. Bu çizgiler dokunmatik panel ya da knock code ile ilgili. Diğer G3 lerimde de vardı ama çok dikkatli bakılmadığı sürece anlaşılmıyordu. Fakat yeni cihaza şuan bakamıyorum bile. Sanki ekranın üzerinde 2-3 liralık film varmış gibi duruyor.
     LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU

Hocam umarım Vintek vermedi bu cihazı. Hangi servisten aldın ve neden aldığın gibi geri iade etmedin ?

• DnsBrt kullanıcısına yanıt
    Valla ne yapsam bilemedim kardeşim ben kutuyu serviste açacam gu gidişe ya da önce dediğim gibi yapıcam. Birde kardeşim 6 ay geçti ama kutulu değişim için. Sen sıkıntı yapma hiç bir ücret talep etmeden tamir etmek zorundalar. Ama bu IPS ekrandan kaynaklanan bir durumda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JWalkerz -- 4 Şubat 2015; 12:41:22 >
  • az once 21.01.2014 de verdiğim 408 serili telefonumu vintek servisden aldım. 412k serisi göndermişler ona üzüldüm. inşallah sorun çıkmaz bidaha. şimdi yeni telefon gönderdikleri için 6 aylık süre yenilenmiş mi oluyor ??
  • anilcanmutlu kullanıcısına yanıt
    Hocam Vintekten geldi bu cihaz. Kocaelide yaşıyorum. İşten geldim ekranı açar açmaz bu sorunla karşılaştım. Bugünde servisi aradım gönderin paneli değiştirelim dediler arıza varsa eğer. Bunun servisle alakası yok zaten. Adamlar sıfır kapalı kutu gönderiyorlar. İçinde ne olduğunu bilemezler sonuçta. Bende yakınımda olmadığı için götürüp gösteremedim. Ayrıca ekranda da sorun var. soldan ve karşıdan bakıldığında renkler normal fakat sağ çaprazdan bakıldığında ekran 2 renge düşüyor. IPS ekranın özelliği gereği her açıdan aynı renkleri vermesi gerekir. Sorun üstüne sorun anlayacağınız.
  • Dedim ya kardeşim ilk telefonum değil bu sonuçta :) 3. G3 üm. Diğerlerinde böyle bir sorun yoktu. Ayrıca yukarıda ki msjımda belirttiğim gibi IPS Panelinde de sorun var. Soldan ve karşıdan bakıldığında ekran renkleri normal fakat sağdan baktığımda ekran 2 renge düşüyor. Birazdan fotoğraflayabilirsem atıcam buraya.
  • Bahsettiğim IPS Panel arızası arkadaşlar;
     LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU

• secokul S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ilk fatura tarihi geçerli.
  • delta'dan alıp da çatlak sonrası servisen gönderen kimse yok mu? 408 serisi kızılötesinde çatlak var
  • An itibari ile Vintek e çatlak yüzünden verdim telefonu. İşin güzel yanı telefonun kenarlarında ezikler (düşme sonraı oluşan gözle görülür ezikler) olmasına rağmen değişmi için onay verdiler. Verirken Gold rengi istediğimi beyan ettim Lg gönderir ise tabiki dedi. Beklemedeyim bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.