Şimdi Ara

lg g3 nerden ve hangi ithalatçıdan alınmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben g3 almak istiyorum ve lg garantili ürünler biraz daha pahalı ben bir siteden ithalatçı firmadan almak istiyorum.delta,fonotel,dubai iletişim vb..sitelerdr satılan ucuz g3 ler bu tarz firmalar aracılığıyla getiriliyor kliksada birisi fonoteldrn geldi diye yorum yapmış mesela.siz nerden aldınız garantide sorun çıktımı firma önerim ortalama 1.300 civarında zaten hemen hemen fiyatları hepsinin sizden istediğim hangi firma aracılığıyla alalım.eminim bu konu hakkında merakı olanlar vardır..cevapladığınız için şimdiden saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet433

Arkadaşlar ben g3 almak istiyorum ve lg garantili ürünler biraz daha pahalı ben bir siteden ithalatçı firmadan almak istiyorum.delta,fonotel,dubai iletişim vb..sitelerdr satılan ucuz g3 ler bu tarz firmalar aracılığıyla getiriliyor kliksada birisi fonoteldrn geldi diye yorum yapmış mesela.siz nerden aldınız garantide sorun çıktımı firma önerim ortalama 1.300 civarında zaten hemen hemen fiyatları hepsinin sizden istediğim hangi firma aracılığıyla alalım.eminim bu konu hakkında merakı olanlar vardır..cevapladığınız için şimdiden saolun

http://www.bizdeuygun.com/search/g3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde uygunda delta garantili.nasıl iyimi delta garanti.sizde aldınızmı maestro serisi neydi ilgilendilermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.