Şimdi Ara

LG G3 SIM KART TAKILI DEĞIL SORUNU BIKTIM ARTIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar son 1 hafta bu uyari geliyor sim karti okumuyor telefon reset atiyor kendisine yeniden acilinca okuyor bu neden oluyor 1 hafta once yoktu yeni basladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de aynı sorun var. Lg g3 'ün kronik sorunuymuş. Servise vereceğim.
  • Vallahi kardeşim bende aynı dertten şikayetçiyim.Bıktım şu telefonun kendini reseetlemesinden.....
    İthal servisinde Allah belasını.Mic ve kızıl ötesi yerinde çatlama var diye yollladım 31 gün sonunda 0 işlem ile geldi
  • Arkadaşlar bende de aynı problem var. Telefon çoğu Zaman sim kartı okumuyor. Okuduğunda da bir kaç dakika sevis geliyor ve aniden mobil veriler geçerli bir sim kart takılana kadar yeniden başlatılacak diye uyarı verip sürekli yeniden başlatıyor. Telefonum delta garantiliydi gönderdim 20 gün sonra sim kart yuvası değişti denilerek geri gönderildi. Açtığımda 15 20 dakika sorunsuz çalıştı ama sonra yine aynı hatayı verdi. Bana zaten hiçde sim kart yuvası değişmiş gibi gelmemişti. Sadece yeni rom yüklenip gönderildi diye tahmin ediyorum. Tekrardan servise gönderdim hiç umudum yok. Acaba siz herhangi bir çözüm bulabildiniz mi. Ne yapmamız gerekli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up... Arkadaslar ayni sorunu yasamis ve cozume ulasmis arkadaslardan cozum onerileri bekliyorum.

• Aynı problemi yaşıyorum.

• 64kb simkart ile deneyerek problemi çözebilirsiniz.cihazınız garantisi varsa ücretsiz anakart değişimi yapılarak sorun çözülüyor.bende aynı problemi yedek avea 64kb simkart çıkartarak çözdüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.