Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
126.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonuma root atmıştım ama şimdi hangi kdz yi yükliyecegime anlayamadım
    bi sürü kdz var bunların hangisi 16 lık için hangisi 32 lik için
    bide benim telefon lg garantili değil dışarıdan ithal herhangi bi ülkenin kdz sini yüklesek oluyormu

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4libu

arkadaşlar telefonuma root atmıştım ama şimdi hangi kdz yi yükliyecegime anlayamadım
    bi sürü kdz var bunların hangisi 16 lık için hangisi 32 lik için
    bide benim telefon lg garantili değil dışarıdan ithal herhangi bi ülkenin kdz sini yüklesek oluyormu

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41

kendi ülkesinin rom unu yükle yada imei ile bulduğun rom u indir.
  • Yurtdisi imei atilmis lg g3 var bende hangi ulkenin oldugunu nasil anlayabiliriz 20h global SI yaziyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srdrsym4441

İyi günler arkadaşlar elimde 32 gb lg g3 mevcut yurtdışı cihaz reset atıp duruyordu arada, dün kapandı hiçbir şekilde açılmıyor tuşlardan vs. Denedim olmadı pc ye bağlıyorum aygıt yazılımı yüklenirken hata verip tanınmadı diyor, sorun bataryadan olabilir mi acaba veya brick mi olmuştur? Yardımcı olursanız sevinirim...

yuzde 99 batarya
    reset sorunu basıma gelmıstı bataryayı degıstırdım kurtuldum

yurtdısı alıex ebay vb 13 14 dolar cıvarı orıjınalı
    çakma bataryalar da ıyı ıs goruyor
  • Merhaba Dün akşam itibari ile ikinci el bir 32 gb lg g3 aldım ama malesef dolandırıldım. (Aslıda konunun iilkbaşlarında g3 16 gb ile aranıza katılmıştım ama malm çatlama olayından sonra servisten gelen sıfır cihazımı sürekli çatlayacağından ve servisle uğraşmak istemediğimden dolayı satmıştım) Alırken cihaz yazılımındaki email, arkasındaki email, kutu üzerindeki email vefatura üzerindeki email numaralarına baktım hepsi tutuyordu. sonrasında da arama kontrolü yaptım aldım ama eve geldiğimde ilginç bir durumla karşılaştım. kamera simgesine bastığımda ön kamera açılıyor ve arka kameraya geçmediği gibi foto çekme işlemi de yapmıyordu. hard reset attım sonuç yine aynı. sonra internette biraz araştırınca kamera apk sının silinebileceği gibi bir şeyler den bahsediliyordu buda beni şüphelendirdi ve btk dan sorgulama yaptım netice de ikinci şok yolcu beraberinde gelen cihaz diye kayıtlı idi. nasıl oldu halen anlayamıyorum. adam beni engellemiş ne yaptıysam ulaşamıyorum. mecbur böyle kullanmak durumundayım kamera hatası olmasa böylede kullanırım kapanmadıkça sorun yok ama işte nasıl halledeceğim bilgisi olan yardımcı olabilecek varmıdır acaba. TÜm arkadaşlara teşekkürler

• Merhabalar arkadaşlar ben lg g3 d850 yani AT&T modelini kullanıyorum. Bildiğiniz üzere buna pek güncelleme falan gelmiyor. Telefoncu bana bunu d855 e çevirebilirsin xda da var dedi. Yalnız benim İngilizcem pek iyi olmadığından bulamadım. Bana yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kapanma sorunu yaşayan var mı? telefon ısınsa da ısınmasa da kendini kapatıyor ve prize takılı değilken açılmıyor sürekli restart atıyor. Telefon delta garantili 10 ay kadar daha garantisi var kasa çatlağı da var format atıp garantiye göndersem yaparlar mı? delta garantide prosedür nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercnzkn

Arkadaşlar kapanma sorunu yaşayan var mı? telefon ısınsa da ısınmasa da kendini kapatıyor ve prize takılı değilken açılmıyor sürekli restart atıyor. Telefon delta garantili 10 ay kadar daha garantisi var kasa çatlağı da var format atıp garantiye göndersem yaparlar mı? delta garantide prosedür nedir?

pilden kaynaklı bir sorun hocam. ben 2 pil kullanıyordum sonradan aldığım pil %30 un altına düştüğünde resetlemeye başlıyordu. delta ne kadar ilgilenir bilmem ama pil değişimi isteyebilirsin ya da sağlam olsun diye gidip lg yetkili servisinden pil alabilirsin. n11 vb. sitelerde orjinal diye yüksek paralara satılan pillerin hepsi sahte bilgin olsun. sahte pil aşırı ısınıyor ve ısınmadan dolayı ekranda bölgesel sararmalar oluyor. (yaşadım ordan biliyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihat_ozturk -- 3 Nisan 2016; 22:49:30 >
  • cihat_ozturk kullanıcısına yanıt
    telefonu servise gönderdim umarım sıkıntı çıkarmazlar. ama sorun çok ilginç hattımı başka telefona taktığımda da aynı sorun oldu ama her iki telefona başka hat taktığımda sorun olmuyor.
  • Xceed kernel kullanıyorum arada telefon kilitlendikten sonra kendisine reset atıyor xceed kernel kullanıpta böyle bir sorun yaşayan var mı veya bu konu hakkında bilgisi olan ?
  • Selamlar;

Uzun zamandır kullandığım G3 e CM13 kurmayı düşünüyorum.

ilk defa bu işlemi yapacağım gördüğüm kadarı ile çok çeşitli yöntemler mevcut. Bir duayen bana hızlıca adımları ve yöntem isimlerini söyliyebilirmi gerisini ben araştırıp uygularım.

Bu linkteki yöntemi direk uygulasam mi?
    http://lgdestek.net/lg-g3-5-0-icin-root-twrp-yukleme/

Farklı bir mod tavsiye edermisiniz

Mod'lar arası deneme geçişlerinde tlf yedeğini nasıl taşıyorsunuz. Full Backup için hangi program kullanılır.
  • En son 30f MM root yapıldığı zaman sorun yaşanıyordu. Sorunsuz rootlanabiliyor mu şu an v30f
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercnzkn

Arkadaşlar kapanma sorunu yaşayan var mı? telefon ısınsa da ısınmasa da kendini kapatıyor ve prize takılı değilken açılmıyor sürekli restart atıyor. Telefon delta garantili 10 ay kadar daha garantisi var kasa çatlağı da var format atıp garantiye göndersem yaparlar mı? delta garantide prosedür nedir?

Telefon tam 1 haftada geri geldi. Kasa değişmiş, batarya ve arka kamera değişmiş. Telefonu alırken şüphelerim vardı delta garantiden ancak beni çok şaşırttılar. Şuan bir sıkıntı gözükmüyor.
  • Merhaba , telefonum lg g3 d850 modeli , telefon durduk yere kapanıyor kullanırken flan bataryayı çıkarıp biraz bekleyip takınca öyle açılıyor veya şarja takıp açman gerekıyor , bu sorun ne olabilir yardımcı olabilecek varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan_saricayir -- 13 Nisan 2016; 10:53:24 >
  • Srdrsym4441 S kullanıcısına yanıt
    Aynı problem bende de vardı ben yaptirdim.yeterki download moduna girebiliyor olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bourne90 B kullanıcısına yanıt
    gavernoru kernel auditordan conservative olarak değiş.

• Valla o kerneli biraktim benzer sorunlari yasayan fazla kisi vardi tavsiyede etmem acikcasi durduk yere reset atmasi sinir bozucu

• Merhaba arkadaslar,

telefonu rootladım twrp recovery yuklicem ancak resimdeki sorun ile karsılasıyorum 'hint' ekranı gelmiyor.bu sorunu nasıl gidere bilirim

tesekkurler.

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi)
  • arkadaşlar başkasının başına geldi mi bilmem ama ciddi bi yardım lazım.
    g3 15gb cihazım var. ekran kilidini cebimde defalarca yanlış girmiş. cihaz kendini kilitlemiş. google hesabımı ve şifremi girmeme ragmen açılmadı.
    biraz araştırdım 72 saat beklemek gerekli falan dendi. ama 72 saat beklememe rağmen hala açılmıyor.
    hard reset atabilirim ama çok önemli dosyalar var dahili hafızada.
    şimdi sorum şu root yapmamıştım. twrp de yüklü değil. orjinal halinde cihazım. ben o dosyaları cihazdan nasıl alırım. cihazı hiç açmadan root atıp twrp yükleyebilir miyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: truvazotti

arkadaşlar başkasının başına geldi mi bilmem ama ciddi bi yardım lazım.
    g3 15gb cihazım var. ekran kilidini cebimde defalarca yanlış girmiş. cihaz kendini kilitlemiş. google hesabımı ve şifremi girmeme ragmen açılmadı.
    biraz araştırdım 72 saat beklemek gerekli falan dendi. ama 72 saat beklememe rağmen hala açılmıyor.
    hard reset atabilirim ama çok önemli dosyalar var dahili hafızada.
    şimdi sorum şu root yapmamıştım. twrp de yüklü değil. orjinal halinde cihazım. ben o dosyaları cihazdan nasıl alırım. cihazı hiç açmadan root atıp twrp yükleyebilir miyim.

Benim bildiğim TWRP'de bilgisayara bağladığınızda veri alışverişine izin verebiliyorsunuz.(Hem SD kart hem de telefon için.).Ama tam emin değilim hocam.TWRP'yi kurduktan sonra,veri erişimine izin verip verileri kurtarabilirsiniz diye düşünüyorum.
    Cihazı açmadan TWRP yüklenir mi,onun hakkında bir bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 1 Haziran 2016; 11:12:28 >

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.