Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
126.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni g3 16 gb alıcam da, üstünde Marshmellow yüklü, acaba o halde factroy reset atsam eski sürümlere döner mii ki? ben dönmesin istiyorum. yani MM olsun ama temiz olsun sıfır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filmlove

Arkadaşlar yeni g3 16 gb alıcam da, üstünde Marshmellow yüklü, acaba o halde factroy reset atsam eski sürümlere döner mii ki? ben dönmesin istiyorum. yani MM olsun ama temiz olsun sıfır.

Dönmez MM yüklenmiş artık.
  • Merhaba arkadaşlar lg g3 cihazımda cloudy rom atmıştım cihazdaki resimleri ve videoları yedeklemedim cihazın sistemi çoktu suan sadece logoda kalıyor verilerimi kurtarma yöntemi varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noo.Pasaran kullanıcısına yanıt
    Var. TWRP'ye girin. Resimlerin olduğu yeri seçip (Advanced - File Manager olması lazım) hafıza kartına kopyalayın.

• Merhabalar, bende LG G3 D 851 10C modeli var. Telefonu buradan 2. el aldım alırken imei attılar. Sonradan öğrendim ki T-Mobile modeliymiş. Şimdi telefonda KitKat 4.4.2. yüklü. Root atmak istiyordum ancak internetteki hemen hemen her yöntemi denedim olmadı. Başarılı yazıyor yaparken, ancak telefonu açınca toortlu göstermiyor. Daha sonra lollipopta başarılı olabilecek bir yöntem buldum ancak şimdi de telefonu nasıl lollipopa çevirebileceğimi bilmiyorum. Sizden isteğim bana uygun nasıl root atabilirim? KitKat olursa iyi olur, olmazsa lollipopa nasıl çevireceğim ki root olsun? teşekkürler.
  • G3 32 bit telefonumda kamera sesi kapanmıyor.
    Telefonu sessizede alsam rahatsız etmeme modunada alsam kamera sesi(deklanşör) çıkıyor bunu nasıl kapatabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrabugra001

G3 32 bit telefonumda kamera sesi kapanmıyor.
    Telefonu sessizede alsam rahatsız etmeme modunada alsam kamera sesi(deklanşör) çıkıyor bunu nasıl kapatabilirim.

rootlu ise deklansor sesini silerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    Lg g3 32 d 855 kullanıyorum
    Telefon bugün sim kartı okumamaya başladı malesef...
    Sim hizmeti yok diyor,ga r anti devam ediyor ama buradan bilgi almak istedim...
    Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin_Paşa

Merhabalar
    Lg g3 32 d 855 kullanıyorum
    Telefon bugün sim kartı okumamaya başladı malesef...
    Sim hizmeti yok diyor,ga r anti devam ediyor ama buradan bilgi almak istedim...
    Saygılar...

Bu konuya sor orası daha kalabalık sıkça karşılaşılan bir sorun sendeki.
    https://forum.donanimhaber.com/m_88464102/mpage_1139/tm.htm
  • Merhabalar sahibinden uzerinden bir magazadan lg g3 almak gibi bir hata yaptim modeli d850 cihaz 3g de cok iyi cekmiyor wifide ise sifre girince kaydedildi diyor kaliyor nasil cozebilirim

• Yok burası ölmüş. Rom konuşmalarından gaza gelip ben de beğendiğim bir şeyleri atmayi düşünüyordum

• Pegasus J. Crawford kullanıcısına yanıt
    Ben takip ediyorum sen paylaş değerlendirelim :)
  • ACİDBURN45 A kullanıcısına yanıt
    Atmaktan kastım kendi telefonumaydı, ehehehe. G3 Anakonusu'nda konusulmaya başlandı ama 3 5 bir şey

• Gençler bliss rom u yüklemenizi tavsiye ederim neredeyse tam bir nexus deneyimi sunuyor hem sade hem stabil. Şarj denemelerini yapıp size bilgilendirmelerde bulunacağım. Takip...
  • Obsessive* kullanıcısına yanıt
    çözdünüz mü hocam sorunu aynı sorun bende de var.
  • efe80 E kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Apn girince düzeldi.

• Beyler LG G3 telefonum program versiyonu V30b-TUR-XX kernel 3.4.0 root atılırmı acaba ?
  • flyme os tarzı rom var mı klasik android sevmiyorum. miui ise güncellenmiyor
  • arkadaşlar quick circle ozelliği hangi romlarda var acaba ona gore kurcamda fulcims de filan duruyomu? cm 13 bildiğim kadarı ile yok benim için onemli koca yuvarlak saati gormeliyim kılıfı kapayınca... kurcağım kişinin en beğendiği ozellik çünkü...
  • Selamlar

Ben rom isinden anlamam ama size bisey sormak isterim. Lg g3 telefonumu servise yolladim pili az gdyor diye. Onlar da anakart degismis ve fullmics diye bisey yuklemisler. Size sormak istedigim bu bir rommudur? Eger oyle ise resmi bisey mi? Ykb cuzdan uygulamasindaki nfc duzgun calismiyor. Uygulamayi yuklerken guvenli degil mesaji veriyor. Teknik servisin bunu yuklemesi legal midir?

Tsk

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.