Şimdi Ara

LG G3 VE PS3'ümü satıp iphone 6 almak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar lg g3 her ne kadar mükemmel bir telefon olsada çok çabuk sıkıldım ve sürekli launcher kurup duruyorum sonra siliyorum oyuncak gibi oldu telefon herkesin begenmedi ios aslıdna tam benlikmiş onu anladım.birde yine bir hevesle alıp kullanamdığım ps3'üm var keşke almasaydım dediğim ikinci cihaz o bunların ikisinide satmak istiyorum kulagada çok sacma geliyor biliyorum ama hem sıkıldıgım hemde kullanamdıgım ürünü değiştirmek istemem çokd a saçma gelmiyor bana buraya yazmamın sebebi ise sizin fikirlerinizi almak

• Hocam lg g3 den ve ps3 den bu kadar sıkıldıysan iphonedan dahada erken sıkılcan sonuçta lg g3 de ne yapacaksan iphonedada aynısını yapacan ama ürün senin keyif senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android bana göre değilmiş onu analdım muhasebeci oldugum için evde çok az zaman geciriyorum ps3 ü zaten aylardır kullanmadım bare istediğim birsey olsun istiyorum :)
  • ikisinide sat ikinci el g2 al kalan paraya tatile git
  • g3 den önce zaten g2 kullanıyordum lg'nin telefonlarında ilk başta hersey yolunda oluyor ama sonra birşeyler yolunda gitmiyor hemde durup dururken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaaydogan94 -- 26 Mart 2015; 13:29:21 >
  • Çare Ps4 + tv

• Ps3 kırık değilse piyasası kötü,yani 300 400 belki gidiyor,g3 zaten dışarıda 1300 ler de hep,hani 32 gb olanı böyle gidip geliyor,malum 2. el piyasayı da bu dışarıda ... ithalatçı garantili satılanlar öldürüyor,sonuçta çoğu kişi 2. el yerine '' amaaan garantisi de ... firması olsun ama sıfır ''diye gidip alıyor,ilk ben kullanacağım vs. vs. haklıda eğer sizin cihaz resmi lg getirttiği garantisi de resmi lg sağladığı firmadan değilse malesef piyasası çok kötü,satsanız bile ps3 ile g3 ü hemen iphone 6 2. el bile alamayabilirsiniz,2. ele bir baktım adam imei kayıtsızını + sim kilit olan cihazı 1450 satıyor,pasaport kaydı lazım devlete harç var o lazım + sim kilit var,gevey belasından lazımda lazım,1700 civarı anca güzel garantili vs. iphone 6 lar var,hani gene üste para eklemeniz gerekecek bilesiniz.
    Onun haricinde iphone 6 sizi üzmez,pil biraz kötüde olsa ios üzeceğini sanmıyorum,android gibi oyuncak yönü yok,arayüz tek uygulamalar tek kaliteli karışıklık yok sade 3 yaşındaki çocuk bile rahatça kullanıyor yani okadar sade ve hızlı şişme derdi yok,amaaan çok uygulama kurduk telefon şişti ısınma derdi az itunes derdi var,itunes şart bilgisayarda ve öğrenmeniz lazım,öyle sürükle at vs. zor şeyler,jailbreak yaparsak kısmen androidde olan özelleştirmeyi yapabiliyorsunuz ama cihazın hızını pil ömrünü vs. etkileyebiliyor,onun haricinde sıkılsanız da çok para kaybetmeden kolayca elinizden çıkartırsınız,android de bu ... ithalatçı belaları öldürüyorlar,iphone'da böyle şeyler pek yok,yeni modeli çıkmadan da fiyatı düşmüyor,kaç ay oldu düşmedi üstüne zamlandı mesela,hani bu yönleriyle iyi cihaz ama dediğim gibi öyle oyuncak tarafı yok,androidde yapamayacağınız şey pek yok,mesela sizde pil çıkıyor hafıza artıyor,iphone'da bunlar yok,16 gb alırsan sana 13 gb kalıyor,öyle müzik arşiv resim uygulama yetmiyor,en kötü 64 lük almanız lazım ki yetebilsin,sd kart girişi falan yok,pil de biterse öyle yedek pil ayarlarım da diyemiyorsunuz,ya powerbank yada priz lazım,bunlar tabi kişisel şeyler ihtiyaca göre değişiyor,iphone'da karar kıldıysanız,iyice araştırın,hani sonra boşuna al sat vs. ile uğraşmayın,tekno marketlerde standlar var iyice kurcalayın deneyimleyin,en azından fikir edinirsiniz.

• şuan kullandığım telefonda 16 gb ama benim resimlerim hep yedekte durur yani şuan bile telefonumda 8 9 gb boş alanım var twitter hariç uygulama kullanmıyorum buna ragmen android şişme yapıyor ne yazikki telfonunda türkcelden aldım tertemiz telefon zaten ama android piyasası hemöen değişiyor yeni aldım g3 ü peşine g flex 2 çıktı ama apple kullanan birinin bu tarz sacma dertleri olmuyor ps3 de tertemiz ben malıam dikkat ederim kolay kazanmadım sonucta ama bu iki cihaz bir iphone etmiyorsa yazıklar olsun
  • Aslında sizi anlıyorum, banada bütün androidler aynı gelmeye başladı. Ama İphone da farklı değil :)
    Üstelik çok daha kısıtlı özelleştirme seçenekleri var, ana ekran diye bişey yok, widget yok vs.
    İphone kullanıcıları iki'ye ayrılır :
    1.) Etliye sütlüye karışmadan kaliteli telefon kullanmak isteyen, boş işlerle uğraşmayan, parası/Kafası rahat olan, yetişkin insan telefonu. (Bu insanlara her zaman saygım sonsuzdur ve haklıdır.)
    2.) Hiç birşeyden anlamayıp, sadece marka takıntısı ve fanatikliği olan, genelde aylık geliri 1 İphone etmeten, artist insan tipi. (Bunlar günümüz kapitalizt düzenin altın değerindeki üyeleridir)

Siz 1. Kategoriye giriyorsunuz, o yüzden iphone6 mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahmat_78 -- 26 Mart 2015; 17:13:44 >
  • aynen kardeşim iyi özetledin ama gel görki alamıyorum hala
  • LG 3'den sıkıldıysan iphone'dan da sıkılırsın. Ne var ki bi sağ sol uygulama penceresi işte. Nihayetinde bunlar telefon, senin temel ihtiyaçlarını karşılıyor mu, piliyle gününü çıkartıyor mu ? Mesajını, aramanı karşılıyor mu bunlara bak derim. Sonuçta anladığım kadarıyla çalışan bir insansın,paranın kıymetini bil. İkisini birden satıp ip6 alsan üstüne para ekleyeceksin bir de. Ne gerek var heyecana
  • tolgaaydogan94 T kullanıcısına yanıt
    Haklısın dostum o konuda bir şey diyemem,örnek vereyim mesela;
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-16-ay-garantili-lg-g3-32-gb-note-4-ile-takas-plusfark-tabiki-202849813/detay
    Adam 950 liraya satıyor 32 gb türkcell cihazı kronik çatlak var kasada vs. en uygun g3 32 gb garantili bu şuan.

Bir yandan ps3 baktım,slim,fat,superslim modelleri var.
    Fat ise
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-ps3-fat-40-gb-plus-kol-plushdmi-plusen-uygun-fiyat-plusgaranti-206561976/detay
    350 tl
    Slim ise
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-ps3-120-gb-super-slim-plus-kol-plus-3-orj-oyun-plus-hdmi-plus-garanti-203309167/detay
    400 tl
    Superslim ise
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-ps3-super-slim-12-gb-sorunsuz-sirinevler-206563201/detay
    350 tl

Sıkıntı ise burada zaten,hani elinize 1500 lira belki geçecek 2 cihazı sattığınızda iphone 6 bakıyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-original-iphone-6-202252803/detay 1450 bahsettiğim en ucuz iphone 6 bu,ki bundada dediğim gibi kayıt + simkilit mevzusu var,http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-6-gumus-16-gb-orjinal-203693987/detay 1700 tl böyle alet var,http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-caglar-gsmden-iphone-6-16gb-14.01.2015-faturali-genpa-garantili-206527632/detay 1880 tl anca böyle genpalı falan var,daha uygun baktım ama yok,e bu durumda siz gene üste para eklemeniz gerekecek,kırılan cfw li ps3 olsaydı eğer gene en kötü 600 liradan gidiyor,eğer öyleyse gene ekleyebilirsiniz üstüne malesef apple ürünlerinde fiyatlar böyle iphone hele pek düşmüyor,hatta hiç düşmüyor yani 1 sene içerisinde bu da doğal olarak 2. ele yansıyor.

• İphone alacaksan 16 alma 32 64 den basla

16 alinca bir suru uygulama kuramiyorsun

• Bence iphone 6 al sonra 1 hafta sonra ondan da sıkıl z3 al sonra 1 haftaya sat g4 al ve tebrikler tüketim hastalığına yakalandın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.