Şimdi Ara

LG g4 1189₺ n11 içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://urun.n11.com/cep-telefonu/lg-g4-h815-32gb-deri-cep-telefonu-P72551397

Şu an çok iyi fiyat. Yarın ki Çekler ile efsane bir fiyat olmuş olur. 111₺ çek kullansan artı axess chip para derken 1000₺ civarı bir maliyet çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefon performans olarak çok iyi ama pili inanılmaz hızlı bitiyor
  • Bu telefon nasıl bub kadar ucuzladı bi sıkıntısı mı var kronik olarak ? Pili de gayet iyi 3000 mAh.
  • Yanlız 111 tl lik çek 1250 tl ve üzeri alışverişlerde geçerli bilginiz olsun

• axess chip para da bitmedi mi?
  • Fiyat iyi. Çek ile alınırsa mükemmel olur. 3-4 ay önce niyetlenmiştim lg g4 almaya. İyiki almamışım diyorum kendime. Acayip hızlı düştü fiyatı.
  • yarın 1289TL olur bu tel .
    Bu mesaja eklenen görseller:

LG g4 1189₺ n11 içerir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Samsung S7 Edge anakart
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Toksik ve zehirli madde içerir.
  • 111 cek kapsakta bir de maximum bulduk mu tamamdir :) zenfone 6 surekli ekran kiriliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chip para yı bitirmişler, çeki de 1250 tl ye çekmişler, böylece hiçbi espirisi kalmadı fiyatın arkadaşlar.. .
  • mağzanın yorumları çok kötü,gittigidiyor daki satıcılarda düngece bu fiyatlara indi
  • pvp_headshot kullanıcısına yanıt
    Maksimum kartla ile farklı bir indirim mi var ben sitedeyim görüntüleyemedim
  • bana anlık indirim olarak 70 tl verdi beyler cep telefonu kategorisinde alınır mı ? birde mobilden sipariş verirsem extra olarak indirim kuponu mu verecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 1 Nisan 2016; 9:23:33 >
  • kazikburada'da bile 1199 lira kargo bedava.n11'den cek kullanamiyorsak bir esprisi yok.

http://www.hepsiburada.com/lg-g4-32-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPLGG432GR-DS3?magaza=Genesis
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

bana anlık indirim olarak 70 tl verdi beyler cep telefonu kategorisinde alınır mı ? birde mobilden sipariş verirsem extra olarak indirim kuponu mu verecek ?

bu üründe geçerli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrn001

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

bana anlık indirim olarak 70 tl verdi beyler cep telefonu kategorisinde alınır mı ? birde mobilden sipariş verirsem extra olarak indirim kuponu mu verecek ?

bu üründe geçerli değil

Evet kullandırtmıyor ne anladım o zaman 1000TL üstü cep telefonu alışverişlerinizde geçerli diyo hemde kullandırtmıyor
  • 111 tl lik kod telefon alımlarında geçerli değil arkadaşlar, n11 gene saçmalama oscar ını kazandı tebrikler.. .
  • freedom1259 kullanıcısına yanıt
    toplamda 2 bin üstü alisveris yaptiriyor n11 sicak degil bukadar alisverisi yapacak olanlar haric.

• butun kombinasyonları denedim ama kullandırmıyor
  • Delta Garantili,
    tahtakale esnafı burda demekki :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.