Şimdi Ara

LG G4 32GB ithalatçı garantili (Hepsiburada içerir) 1.249 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
3.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G4lerde bootlop sorunu var. Yenilerini bilemem ancak temkinli olmak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan g3 32 gb sıfır 600,g4 900 sıfır yurtdışı ürünü satamıyorum ama bu sıcak fırsat diye açılıyor.
    m8 650, m9 900
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim477

ulan g3 32 gb sıfır 600,g4 900 sıfır yurtdışı ürünü satamıyorum ama bu sıcak fırsat diye açılıyor.
    m8 650, m9 900

Kk geçerli mi

• taa ne zaman daha ucuza aldık. 2 sene olacak. gerçi döviz de yükseldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulka

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim477

ulan g3 32 gb sıfır 600,g4 900 sıfır yurtdışı ürünü satamıyorum ama bu sıcak fırsat diye açılıyor.
    m8 650, m9 900

Kk geçerli mi

Alıntıları Göster

Kk geçerli mi

:) tahmin edecein gibi değil. ama komisyon ekleyen sitelerden alırsan neden olmasın

• Arkadas su twlefonu taksitle almanin sebeke harici bir yolu yokmudur? Hic kredi kartina taksitle satan bi site yokmudur?

• Bootloop sorunu bilinen bir telefonu ithalatçı garantili olarak almak büyük kumardır.
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Kardesim tamamen bilmedigim icin soruyorum nedir bu bootloop sadece bu tele mi ozgudur? Yoksa paralel othalatlarda cikma olasiligi daha mi yuksektir? Vazgectim diyelim tamamen iyi kamera odakli baska alabilecegim fiyat performans hangi tel var?

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslanOzZzY

Kardesim tamamen bilmedigim icin soruyorum nedir bu bootloop sadece bu tele mi ozgudur? Yoksa paralel othalatlarda cikma olasiligi daha mi yuksektir? Vazgectim diyelim tamamen iyi kamera odakli baska alabilecegim fiyat performans hangi tel var?

LG'lerde bunda başladı. G5'te olup olmadığı net değil henüz.
    Paralel ve resmi farketmiyor hepsinde çıkıyor.
    Cihaz çok ısınınca lehimleri eriyor ve işlemci bağlantısı bozulup telefon bootloopa giriyor.
    Sony'lere bakabilirsiniz. S6'lara bakabilirsiniz. Aynı fiyat olmasa da bunun gibi aniden bozulma ihtimalleri daha düşük.
  • Nette arastiriyorum s6 dikkatimi cekti. Lg g4 ten daha iyidir emininm kamera anlaminda haklisin aslnda bile bile lades demektense biraz daha vermek lazim sony ele verdigi kamerayi kendi teline koymuyorki kendi kamerasi cacik

• Sakın g4 almayın anakart sorunu var. 9 ay önce 2000tl aldığım cihazı güç bela 900tl satabildim

• Hepsiburada kendi sattigi urun ve ayrica 1100 olumlu yorum almis bu tel fiyatta 75+75 hediye ceki ayrica worlde 50 tl ile 1049 a gelmis oldu dayanamadim aldim ;) ins iyi cikar birazda sans isi

• ibrahim477 İ kullanıcısına yanıt
    hani nerde? kayıtlı mı?
  • imei kayıtlıydılar sattım hocam bütünü telefonları. Ama telefonların elimde bu kadar beklemesi şaşırttı beni
  • ibrahim477 İ kullanıcısına yanıt
    Deli gibi mesaj geçmişini arıyorum. Boşa heyecan yaptırdın arkadaş yahu. Sattım desene baştan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam istediğin telefon olsun :) ondan kolay ne var. acele etmezsen sana istediğin cihazı getirtirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnriqueM

ben hepsiburada'dan alacağım. bozulursa da hepsiburada güvencesi var mağdur etmezler bizi.

Hepsiburada=mağduriyet kardeşim. İnşAllah sorunsuz bir cihaz olurda hb ile uğraşmanıza gerek kalmaz.

• 4 Ay önce g4 aldım hepsiburada dan hic bir sorun çıkmadı gayet güzel.

• Hepsiburada.com en son çıkan seriyi gönderiyor 2 hafta oldu bir sıkıntım yok çok şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Hepsiburada.com en son çıkan seriyi gönderiyor 2 hafta oldu bir sıkıntım yok çok şükür

Hayırlı olsun,bende almayı düşünüyorum, son serilerinde sıkıntı varmı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.