Şimdi Ara

LG G4 32GB ithalatçı garantili (Hepsiburada içerir) 1.249 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
3.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG G4 almayın. LG kronik logoda kalma şikayetinden günde 100 tane telefon geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skynex

quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

Ne yani şimdi lg g4 almayalım ne alalım o zaman. İphone diyen arkadaşlar güzel diyorda para yok bu fiyata böyle bi telefon önerebilir misiniz varmıdır ?

iPhone 5s

Valla hocam onun garantisi bunun arızası en yiiai uygun fp telefonu sipariş versin. General mobile 4g 550 tk ye aldım yolda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skynex

quote:

Ne yani şimdi lg g4 almayalım ne alalım o zaman. İphone diyen arkadaşlar güzel diyorda para yok bu fiyata böyle bi telefon önerebilir misiniz varmıdır ?

iPhone 5s

Valla hocam onun garantisi bunun arızası en yiiai uygun fp telefonu sipariş versin. General mobile 4g 550 tk ye aldım yolda.

Hayırlı olsun üstadım, alınmış mal en iyi maldır herzaman, kazasız belasız kullan inş.

• Bu telefon tombala arkadaşlar ithalatcı garantili sakın ola almayın..

• skynex S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam daha iyisi sizin olsun inşallah :)

• LG G4 veya herhangi bir LG almayın. Ürün kronik sorunlu ve servis rezalet
  • 1 aydır garantide telefon anakart bekleniyormuş daha kullanmak nasip olmadı doğru düzgün
  • telefon 999'a(paralel ithalat) bir türlü gerilemedi sizce yakın zamanda fiyatta ciddi düşüş meydana gelir m?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 29 Ağustos 2016; 13:55:49 >
  • 500e düşse de almayın.
  • Kesinlikle uzak durun lg den aldigima alacagima pisman etti her donanim var ama kullanamafikdan donra napayim her seyin olmasini 5 dk video cekemiyorsun gunluk aktiviteyi birak yarim gunu cikarmiyor bataryasi bi isindimi su gibi akip bitiyor 1 saatte kesinlikle paraniz cope gider lg telefon almayin aldirmayin mi5 arastiriyorum simdi ben

• delta servis garantili aldım herkesin basina gelen bana geldi 2 ayda kapandi birdaha acilmadi lg servis kronik hemen degistiririz diyor fakat ithalatcidan almistim o yuzdne delta servis 600 lira istedi yurtdisinda sifiri 200 dolar 600 tl bana sadece anakart tamiri dedi 600 istedi isteyen denesin 1900 aldigim g4 suan cop, yok diger ulkelerde ithalatci garantili alsan fabrikaya gonderir degistirir getirir ucretsiz tum dunyada bu kronik sorundan onbinlerce kisinin basina gelmis google g4 sorunlari ile dolu 3310 bile calisirken 10 kusur yasinda g4 2 ayda cop 1900 liram gittj isteyen alsin paralel ithalattan karta da 600 versin delta da bedavadan degistirsin lg kore ile karti senden de 600 cebe yasasin boyle ulkeye cok seviyorum yaanlayana

• ozon3 kullanıcısına yanıt
    LG g4 den kesinlikle uzak durulmalı.

Şu an abimin lg g4 ( 1. yılın sonunda arıza verdi. Şak diye kapandı bir daha açılmadı.) de deltanın servisinde. (ben takip ediyorum) Tam 14 iş günü oldu. 21. gün hakem heyetine gideceğim ya da onarım parası ya da kullanıcı hatası derse yine hakem heyetine gideceğim. 3-4 ay da hakem heyeti sürer. Sonrasında icra ile fatura tutarı olan 1800 lirayı alırız.

Sen hakem heyetine başvurmadın mı
  • Lütfen lg g4:almayın g3 de almayın. Her ikisini de delta ya yolladim. İsinma ve srj probleminden dolayı. Her ikisini de tamir ettiler anakart değişirler ama halen pil sıkıntılı... Yeniden yolladim şimdi ve para iadesi talep ettim. Bakalım ne olacak. Bu telefonlar arizalidir bana inanmayan delta servis çağrı merkezini arasin ve sadece dinlesin. g4 için özel çağrı birimi kurmuş adamlar. Yani hepsi arızalı neredeyse . Ben deltayi kotulemiyorum yanlış anlamayin. Lg tr servisi daha iyi midir emin değilim. Ama bu telefonu satın almayın. Ben şu saatten sonra apple dan baska almam. Samsung da elimde patladiydi. Lg de patladı.... Sırada apple var. O da patlarsa artık Nokia 3210 alcam kafam rahat olur en azından

• 2 binde verip ıphone da alınmaz ne alınır arkadaşlar telefonum ölmek üzere..biraz daha idare edebilir ama eni sonu almak zorunda kalacağım

• kesinlikle almayın arkadaşlar kesinlikle....lg g4 aldık almaz olaydık ne telefon telefon ne de servisi servis...tam rezalet
  • fragman44 kullanıcısına yanıt
    Oneplus telefonlara bakın derim. X modeli var bende. Kalite ve donanım olarak gayet iyi. Amoled ekran, 3gb ram vs...

• Dostlar lg g4 u direk resmi garantili alsak, gene servisi sikintili olur mu

• Bende g3 te ritzy garanti once kasa catladi sonra ekran bozuldu ama servisi hizliydi simdide on kamera bulanik gosteriyo napcaz yedek tel yok garantiye veremedim

• İki tanıdığıma aldırdım, korkuyordum pişman oldum sonradan. Birisi LG Türkiye garantili aldı birisi Delta garantili. LG TR olan kapandı bir daha açılmadı 2 haftada anakartı değişti. Diğeri için korkuyorum şimdi. G2'den sonra rezil oldu LG almayın bu cihazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabrina_

LG G4 almayın. LG kronik logoda kalma şikayetinden günde 100 tane telefon geliyor.

Katılıyorum ... Sakın arkadaşlar telefon 1 yil olmadan isinmadam dolayi anakarti yaniyor. (Bootloop sorunu deniyor)

İthalatçı garantili telefonlarda kimsr telefona sahip cikmiyor. 2 aydir telefon ithalatcidan tamirden gelecek. Hala bekliyoruz.

Olaki alacaksınız teknosa vb

lg türkiye garantili olanlardan alin. Lg telefonun sorununu biliyor ve degisim yapiyor

ama ithalatçı garantilide cok cok zor.

100 200 tl tasarruf yapacağım diye uğraşmayın.

Tavsiyem hiç bulasmayin bu telefona. Olaki alacaksaniz lg tr garantili teknosa vb yerlerden alin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.