Şimdi Ara

LG G4 32GB ithalatçı garantili (Hepsiburada içerir) 1.249 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
3.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Geçen hafta sipariş vermişdim hafta sonu mıbil uygulamada hb kargo ücretsiz yapıyor.Ürün güzel biraz ısınıyor ama abrtılacak gibi değil.Geçen hafta maxımum 75tl puan veriyordu.Ürün 605 serisi bu yıl mayıs ayında üretilmiş ve bataryasıda öyle 3000mah geldi.Çift sim aktif oluyor ikiside.Tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Geçen hafta sipariş vermişdim hafta sonu mıbil uygulamada hb kargo ücretsiz yapıyor.Ürün güzel biraz ısınıyor ama abrtılacak gibi değil.Geçen hafta maxımum 75tl puan veriyordu.Ürün 605 serisi bu yıl mayıs ayında üretilmiş ve bataryasıda öyle 3000mah geldi.Çift sim aktif oluyor ikiside.Tavsiye ederim
    hep bu fiyat civarında satıldı zaten. hatta 1179 ları bile gördü.
  • n11 de 1224,24 tl ye geliyor
  • %90 ihtimalle senesi dolmadan anakart sorunu nedeniyle bozulacak (bootloop sorunu) , ithalatçı garantili almayın bu telefonu özellikle...
    Konusuna bakmanız yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

%90 ihtimalle senesi dolmadan anakart sorunu nedeniyle bozulacak (bootloop sorunu) , ithalatçı garantili almayın bu telefonu özellikle...
    peki bozulmazsa tr garantili ile arasındaki 300-400 tl arasındaki fiyat farknı verecekmisin
  • connectpeople kullanıcısına yanıt
    kronik bir sorundan dolayi arizalanir ise hb ya iade edersiniz olur biter. satici batmadigi surece kimin ithal ettigi kullaniciyi ilgilendirmez.
  • quote:

%90 ihtimalle senesi dolmadan anakart sorunu nedeniyle bozulacak (bootloop sorunu) , ithalatçı garantili almayın bu telefonu özellikle...

+1 İthalatçı garantili alnmaz, uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radyoaktifmadde

quote:

+1 İthalatçı garantili alnmaz, uzak durun.

+1000 yüzde 90 anakart bozulacak lg ye bulaşmayın ayrıca ithalat garantisi dedikleri parayla telefon yaptırdığınız bir telefon tamircisinden ibaret
  • brodway93 B kullanıcısına yanıt
    Ben de ithalatçı garantili aldım, 4.ayında bozuldu. 21 Mayıstan bu yana Delta serviste anakart değişimi bekliyor. Bütün ith.garantili telefonlar için değil bu söylediğim, LG G4 de çok daha büyük ihtimalle sorun yaşayacaksınız.
    LG bile kabul etmiş bu telefondaki kronik sorunu. Özellikle LG G4 alacaksanız LG garantili alın, daha az sorun yaşarsınız en azından telefon değişimi talebinizi yerine getiriyorlar.
    İthalatçı garantili alanların durumu ortada, telefonun konusu var forumda biraz göz gezdirdiğinizde sorunları görebilirsiniz. Ufacık çizik nedeniyle dahi LG nin bile kabul ettiği bu kronik sorunu görmezden gelip garanti dışı bırakabiliyorlar ve 400TL anakart değişim ücreti istiyorlar.
  • connectpeople kullanıcısına yanıt
    tuketici hakem heyetine basvurmanizi tavsiye ederim, azami tamir suresini gecirmisler. Fatura bedelini geri alip kafaniza gore yeni bir cihaz alirsiniz artik.
  • suicide kullanıcısına yanıt
    Başvurdum THH'ne , Ekim ayına toplantı tarihi verildi. Fatura bedelini alacağım evet, ama çok uzun sürüyor hakem heyeti süreci.
  • quote:

Başvurdum THH'ne , Ekim ayına toplantı tarihi verildi. Fatura bedelini alacağım evet, ama çok uzun sürüyor hakem heyeti süreci.
    ben 2 ay önce delta garantili aldım arkadaşım 6-7 aydır kullanıyor ithalat garantili olanı elbet ki arızalı olanlar olmuş olabilir ama yüzdeye bakmak lazım telefonu alırken teknoloji marketleri dolaştım hepsi lg g4 yetiştiremediklerini söylüyorlardı ana kart 400 tl imiş birisi yazdı eğer 2 yıl içinde telefon bozulmazsa tr ve ithalat garanti farkı 400 liran cebinde kalır tercih sizin çizikten garanti çıkarma olayı sadece ithalat garantililerde olmaz tr garantiside kabul etmiyor sadece lg değil samsung ve iphonedada var aynı servis problemi
  • Dün sipariş verdim telefonu (dual sim olmayanı)süper hızlı kargo diyor bayramdan önce(cumartesi) elime ulaşır mı? sanırım bayram tatiline girecekler ve bayramdan sonraya kalacak yetişmezse. Buradaki yorumlar da korkuttu beni, Mayıs ayı üretimiymiş telefon, açılmama sorunu bunlarda da devam ediyor mu? 1 sene dayanmaz mı telefon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 141ed

Dün sipariş verdim telefonu (dual sim olmayanı)süper hızlı kargo diyor bayramdan önce(cumartesi) elime ulaşır mı? sanırım bayram tatiline girecekler ve bayramdan sonraya kalacak yetişmezse. Buradaki yorumlar da korkuttu beni, Mayıs ayı üretimiymiş telefon, açılmama sorunu bunlarda da devam ediyor mu? 1 sene dayanmaz mı telefon?
    G5 te 1800 oda ucuz bence,
  • quote:

Orijinalden alıntı: the guardian14

Alıntıları Göster
    kardeş tavsiyesi ithalatçı garantili ürünleri almayın ilerde sıkıntı yaşarsınız 50 -100 tl için garanti servisinden mahrum olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: the guardian14

Alıntıları Göster
    lg g4 ithalatçı firmalarda bootloop sorunu garanti kapsamında mı ona göre satın almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekci35

lg g4 ithalatçı firmalarda bootloop sorunu garanti kapsamında mı ona göre satın almayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Geçen hafta aldım.Evo Garantili geldi.Şu an telefonda sıkıntı yok olsa da garanti bi nebze bilindik bir yer tarafından sağlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropii

Geçen hafta aldım.Evo Garantili geldi.Şu an telefonda sıkıntı yok olsa da garanti bi nebze bilindik bir yer tarafından sağlanıyor.

Alıntıları Göster
    Bir süredir incelediğim bir telefon. Özellikle iş gereği çift sim kartı destekleyen bir telefon almam lazım bu hafta. Samsung A8-Lenovo Vibe P1 ve bu model arasında kararsız kaldım. Ayrıca çift simlilerde LG Türkiye garantili ürün yok diye biliyorum. Yanlışım var ise düzeltin beni.

• HB da world (100 wp) ve opet (100 yakıt) puan ayrıca bugün hb çek (75+75) ile iyi fiyat oluyor.
    Tek sorun çeklerin alt limitinin (300+300)tl olması.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.