Şimdi Ara

LG G4 32GB ithalatçı garantili (Hepsiburada içerir) 1.249 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
3.933
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her g4 er geç Bootloop u tadacaktir :).

Aman diyeyim hiç bulasmayin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

LG g4 den kesinlikle uzak durulmalı.

Şu an abimin lg g4 ( 1. yılın sonunda arıza verdi. Şak diye kapandı bir daha açılmadı.) de deltanın servisinde. (ben takip ediyorum) Tam 14 iş günü oldu. 21. gün hakem heyetine gideceğim ya da onarım parası ya da kullanıcı hatası derse yine hakem heyetine gideceğim. 3-4 ay da hakem heyeti sürer. Sonrasında icra ile fatura tutarı olan 1800 lirayı alırız.

Sen hakem heyetine başvurmadın mı

hakem heyeti delta servis raporu dogrultusunda basvurumu iptal etti kabul etmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu serinin en kralı bizim optimus G desenize, 5. yılında halen fişek gibi sorunsuz çalışıyor.

• Benim g4te durduk yere kapandı ve açılış logosunda kalıyor sanırım herkes bu sorunu yaşıyor. 10aylık cihazı, detaya gönderdim 10 gündür ses seda yok.

LG v10 alacaktım ama güvenmedim. Xperia xa ultrason aldım.

G4 güzel telefondu ama sorunlu

• g4 anakart ne kadardir?

• ithalatci garantili alinmaz ,g4 alinmaz hatta lg telefon alinmaz kanimca

ben bu kadar kronik sorun yasanan marka gormedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

kronik bir sorundan dolayi arizalanir ise hb ya iade edersiniz olur biter. satici batmadigi surece kimin ithal ettigi kullaniciyi ilgilendirmez.

bu yanıltıcı bir cevap olmuş..
  • serdugan S kullanıcısına yanıt
    sebebini soylerseniz ogrenmis oluruz.

servisi sorunu cozmedigi icin hb ya iade ettigim telefonun belgesini de ekleyeyim suraya da, ona gore cevap verirsiniz.
     LG G4 32GB ithalatçı garantili (Hepsiburada içerir) 1.249 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 4 Eylül 2016; 21:26:13 >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    ilk mesajınızda şöyle bir anlam çıkıyor: "hepsiburada telefonu tamir vs gibi işlemler için kabul ediyor" oysa bildiğim kadarıyla böyle bir durum yok.
    sizin 2. mesajınızdaki evrağa göre hakem heyeti satıcı olarak hepsiburada'nın ödeme yapmasına karar vermiş. ikisi çok farklı şeyler.
    dilerseniz böyle bir sonuç almak için toplam kaç gün, hafta belkide ay beklediğiniz konusunda da bizi bilgilendirirseniz sevinirim.
    İlk mesajınızı yanıltıcı bulmamın nedenide budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdugan -- 4 Eylül 2016; 21:36:01 >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/m_113937740/mpage_5/tm.htm

burada da kronik sorunlardan dolayı uğraşan arkadaşların durumunu takip edebilirsiniz. Neredeyse tamamı kronik anakart arızasına karşı darbe vs bahanesiyle garanti kapsamı dışı bırakılmış.

belki sizin yürüttüğünüz süreç sonundaki gibi, hepsi satıcı mağazalardan iadelerini alacaklardır. (umarım)

Konumuza dönersek, parayı nasıl olsa HB den alırız gibi bir rahatlıkla hareket etmemek lazım, LG G4 alırken 2 kere düşünmek lazım. Söylemeye çalıştığımız budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdugan -- 4 Eylül 2016; 21:41:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdugan

ilk mesajınızda şöyle bir anlam çıkıyor: "hepsiburada telefonu tamir vs gibi işlemler için kabul ediyor" oysa bildiğim kadarıyla böyle bir durum yok.
    sizin 2. mesajınızdaki evrağa göre hakem heyeti satıcı olarak hepsiburada'nın ödeme yapmasına karar vermiş. ikisi çok farklı şeyler.
    dilerseniz böyle bir sonuç almak için toplam kaç gün, hafta belkide ay beklediğiniz konusunda da bizi bilgilendirirseniz sevinirim.
    İlk mesajınızı yanıltıcı bulmamın nedenide budur.

ilk mesajimdan oyle bir anlam cikmiyor aslinda, kimin ithal ettiginden korkmayin sonucta para iadesini hb yapacak demek istiyor o mesaj. Kaldi ki arizalanan urunu servise gondermek zorunda degilsiniz, hb daya da gonderebilirsiniz ve hb urunun tamirini yapip/yaptirip(kim yaparsa, bizi ilgilendirmez) suresi icinde gondermekle yukumludur.

2. olarak cihazi 1 seneden fazla kullandim sonrasinda arizalandi servis parca bulup yapamadi vs.

20 is gunu gecince hakem heyetine gittim ve 4 ay gibi bir surede parayi aldim, o zamanlar kredi karti aidatlari yuzunden cok yogundular simdi 1-2 ayda sonuclar cikiyor genelde.

son mesajinizda bahsettiginiz bahane ile garanti disinda tutulan cihazlarin sahipleri ilgili servis raporlari ve cihazlarin kendisi ile hakem heyetine basvurur iseler bilir kisi arizanin darbeyle falan alakasi olmadigini anlar ve karar ona gore cikar zaten.

g4 bozulma ihtimali yuksek gorulen bir cihaz evet. benim bastan beri demek istedigim eger satici guvenilir yani batmayacak, ortadan kaybolmayacak bir sirket ise bir cihazin ithalatci garantili olmasi kimseyi korkutmasin. memlekette acayip derecede firma garantisi takintisi var, halbuki yasa onunde ikisi de ayni sey...

• çöp aynı zamanda alınan 2 lg g4 de 6. ayında bozuldu ve tamir edilemedi çöp sakın almayın paranızı çöpe atmayın

edit : problemleride aynı bootlop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yellowcat -- 4 Eylül 2016; 23:01:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.