Şimdi Ara

LG G4 anakart bootloop sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı sorun benimde başıma geldi malesef cihazı ayın 21inde pazartesi vintek servise bıraktım 8 ay olduğu için alalı anakart değişecek dediler ellerinde yokmuş gelmesini beklicez mecbur . sorularım olacaktı sizlere.

-Anakartı değişen arkadaşlar herhangi bi problem yaşadılar mı kullanım performans vs nasıl ?
    -Anakart 20 iş günü içerisinde gelir tamir olur mu ?
    -6 aydan sonra değişim imkanı nasıldır nedir ? (20 iş günü harici )
    -su anda ücret iadesi talep edip fatura tutarını alabilir miyim ?

• Mr.PessimisT kullanıcısına yanıt
    arkadaşımın telefonunu verdik vinteke. anakart ve ekran değişecek. bu 2 side gelmez 20 gün bekleticez sonra değişim olacak dendi. gerek vintek le gerek infotr ile görüsüp 20 gün bekletme madem parça gelmeyecek telefonu hemen değişime alın dedik. Hiç bir cevap alamadık :D bizde 20 iş günü dolsun diye bekliyoruz para iadesi almak için. Bugün mesaj atmışlar arkadaşa faturayı istiyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: brynrdg

arkadaşımın telefonunu verdik vinteke. anakart ve ekran değişecek. bu 2 side gelmez 20 gün bekleticez sonra değişim olacak dendi. gerek vintek le gerek infotr ile görüsüp 20 gün bekletme madem parça gelmeyecek telefonu hemen değişime alın dedik. Hiç bir cevap alamadık :D bizde 20 iş günü dolsun diye bekliyoruz para iadesi almak için. Bugün mesaj atmışlar arkadaşa faturayı istiyorlarmış

Bende aradığımda hiçbir şekilde gelmeyecek falan demiyorlar bastırdığımda 20 iş günü içersinde tamir olmazsa yenisi ile değişim yapılır yasal haklarınızı kullanabilirsiniz vs şeyler diyorlar dediğiniz gibi madem gelmeyecek parça değiştir sıfır ile ücret iadesini geçtim artık . Anakart değişimi çabuk şekilde olan kimse yok mu ???

• Lg G4 Boot Sorunu Tamiri;
    Telefonlarınızı daha önce boot sorunu yapmamış telefonculara götürmeyiniz.
    Bu sorun donanımsal ve yazılımsal olarak 2 ayrı müdahale ile düzelmektedir.
    Daha önce telefoncuların tamamen bozduğu cihazlarınızı bize göndermeyiniz.
    Boot sorunu ilk donanım tamiri ile yapılmaktadır. Boot sorunu yapılmadan yazılım yüklemeye çalışan telefoncular tamamen telefonlarınızı bozmaktadır.
    Bu gibi telefonlar direk son kullanıcıya iade edilir.
    Telefonunuzda boot sorunu açılmama sorunu varsa bataryasını çıkarıp direk bize kargo ile gönderiniz veya teslim ediniz.

http://www.cnkelektronik.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 4 Ağustos 2016; 2:13:39 >

• Hocam bu gerçek mi ya?

Telefonu tamir edicez derken kulak memesi kıvamına gelmesin anakart?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: motorsuz adam

Hocam bu gerçek mi ya?

Telefonu tamir edicez derken kulak memesi kıvamına gelmesin anakart?

Jole kıvamına gelmesi gerekli Skyhynix yazan parçaya baskı uygulayın. Üzerine mutfakda bulabileceğiniz,Ağır birşey koyunuz. Veya fırını açmışken yanında börek filan yapabilirsiniz. Annenizden yardım isteyin. O yapacaktır bu tarifle afiyet olsun.

Bu tarif garantisiz çözümler içindir. Garantiniz varsa mutlaka servise veya mahkemeye başvurun.

• Eyvallah

• Arkadaşlar telefonu bootloop ve ghost screen sebebiyle teknik servise yolladım. Kendi anlaşmalı olduğu kargoya bugün ücretsiz verdim.

1. 20 iş günü süresi ne zaman başlar? başladıktan sonra, cumartesi ve pazarları ve de bayram tatili olan 9 günü çıkaracak mıyım aradan? Birisi hesaplamayı tam olarak anlatabilir mi?

2. 20 iş günü içerisinde çözülmezse, ücret iadesi için teknik servise (paralel ithalat) dilekçe mi vermem gerekir? Yoksa THH vasıtasıyla ihtar mı çekmeliyim? Yoksa telefonla bildirsem yeter mi?
  • Sayın LG G4 kullanıcıları. Hepinizin bildiği gibi G4 cihazlarının kronik sorunlarından biri olan Bootloop sorununun tamiratını garantili olarak yapıyoruz. Hemde cihazınız sizin elinizdeyken. Uzaktan kontrol yöntemi ile cihazınıza sadece USB kablosu bağlayarak sorunu çözüme kavuşturuyoruz. Cihazınız garantili yada garantisiz farketmez. Garantili cihazları garanti dışı bırakacak herhangi bir işlem (root vs.) yapmıyoruz. Hatta fotoğraflarınızı bile kurtarıyoruz. Eğer cihazınız aşağıdaki videoda görüldüğü gibi LG logosunda devamlı olarak kendine restart yapıyorsa kısa bir süre içerisinde (Cihazın durumuna göre 15 dk. ile 1 saat arasında) cihazınızı tekrar eski haline çeviriyoruz. Cihazınızı servise gönderip bir ay beklemeyin. Yaptığımız işlemler sonucunda cihazınız açılma ise işlem ücreti talep etmiyoruz.

İrtibat: abidinayranli@hotmail.com

https://www.youtube.com/watch?v=9Flg3nZr6nU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BomberMAn_01 -- 3 Eylül 2016; 16:57:50 >

• Selam herkese biraz hortlatma olacak ama kusura bakamyın

2015 haziran ayın da Turkcellden cihaz kampanyasıyla g4 aldım 7-8 ay sonra anakart sorunu yüzünden servise yollandı 15 gün içerisin de 0 kapalı kutu cihaz ile değiştirdiler.

Fakat bugün (01.04.2017) verilen bu cihaz da donup 15 saniye kadar sonra kapandı ve bir daha hiç açılmadı.Başka batarya ile denedim olmadı hiç bir şekilde tepki vermiyor lg logosu bile gelmıyor ekrana.Ayrıca ghost screen denilen sorunda vardı.

Acaba 2.kez benzer durum yaşandığı için para iadesi yapılır mı?Artık lg den telefon falan almayı düşünmüyorum.Birde eğer para iadesi yapılırsa 24 ay taksitle 2500 liraya falan geldi telefon bunun üzerinden mi iade yapılacak?

Bir bilir kişi açıklama yaparsa çok iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilser -- 1 Nisan 2017; 17:39:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.