Şimdi Ara

LG G4 bilir kisi inceleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar kisaca ozetliyim 8. Ayin 28 inde bootlop sorunundan telefon bozuldu delta servise gonderdim ve 15 gun sonra aradilar iste kameranin cami catlakti ilk aldigimda dustu orasi catladi dedi kamera bozuk degisek 250 tl fiyat verdiler bende dedim kamera calisiyor yapmayin cihaz acilmiyor onu yapin dedim neyse yapmadan gonderdiler bir de bayram denk geldi 1 ay bekledim 9. Ayin 31de cuma gunu aldim ve gittim mal gibi telefoncuya verdim bootlop sorununu o zaman bilmiyordum ne oldugunu adama dedim icini acma surumu yukle acilsin diye neyse bu aradi pazar islemci yanmis 200 tl yapalim neyse olmaz dedim aldim teli gittim 10.ayin 3 unde thh ye verdim yapmadilar diye her sey guzel gidio du teli bilir kisi incelemesine vermemi istediler adam soktu cikartti ve dediki sen bunu actin veya telefoncuya verdin mi diye bende evet dedim ama surum yuklesin diye verdim dedim adam icini acmis dedi sicak hava vurmus islemciye koruyucularini sokmus ole toplamis dedim adama bir sey olur mu diye orasini bilmem dedi ama sansini dene dedi foto fln cekti gonderdi beni 2 ay oldu hala sonuc cikmadi sizce bir sorun olur mu eger para iadesi vermezlerse mahkemeye mi vermem gerek telefoncuyla birlikte bunlari cevaplarsaniz sevinirim.

Bu arada duzgun yazamadim blackberry 9800 ile yaziyorum kusura bakmayin eski tel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilirkişi muhtemelen sizin aleyhinize rapor verecektir. Mahkeme ile de pek şansınız yok. Koruyucular söküldüyse olay bitmiş oluyor malesef. Çünkü bu arıza sıcak hava ile düzelebileceği gibi sıcaklık kaynaklı da oluşabiliyor.

• HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    Hocam kazanamazsam mahkemeye verebilir miyim telefoncuyla birlikte?

Edit:yanlis okumusum simdi gitti paralar yani sonuc olarak benim bi sucum yok adama acma dedim icini acmis benlik birsey degil mahkemede kazanma sansim olmaz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendong33 -- 27 Kasım 2016; 23:27:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.