Bildirim
LG G4 vs Iphone 5S
Vileda Supermocio Temizlik Seti, Tüm Yüzeyler için, Kırmızı : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0007VHC1W
8 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sence biz apple kullanan arkadaşların fikri ne yönde olabilir?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
UP -
Tabi ki biliiyorum. nedenlerini merak ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
G4 mü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KırmaKirazınDalınıYAA
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
G4 mü
Tabii ki
Tabii ki de Apple... -
quote:
Orijinalden alıntı: LannisterBoy
Arkadaşlar iki telefonun da fiyatları hemen hemen aynı. Başta kafamda 5s vardı ama çevremdeki herkes Lg g4 den yana fikir belirtiyor. siz apple kullanan arkadaşlar fikriniz ne yönde?
teşekkürler.
Bugün G4 ve 5S aynı fiyat 3 ay geçtikten sonra 5S aynı bugünkü fiyat G4 ise yarı fiyatına düşer bir Android telefondan fazlada birşey bekleme yıl 2015 Android cephesi 4Gb Ramli telefon üretip duruyor Iphone hala 1 GB ram ile stabil kullanılıyor gerisini sen düşün
Tekefonu uzun kullanicaksan iphone 2 sene ićinde çöp o yüzden hiç uğraşma ha 2 yıl kullanıcam zaten diyosan da g4 çünkü abdroid ve özellikleri çok daha üstün ama samsung veya htc alsan daha iyi olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 plus.
5s'in ekranı küçük gelecektir,ama G4 de android ve o paraya plastik bir telefon almış olacaksın.
6s çıkınca 6+ al bence fiyatları düşecektir.
İphone 4s ve ipad kullanıyorum ama Apple fanı değilim
G4 kardeşim aldı,inceledim biraz,açıkçası çok hoşuma gitti,bataryası 5s den daha iyi gidiyor
Ben g4 almanızı tavsiye ederim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone 6 filan deseniz lg ye girmeyin derim ama 5s 2 yıllık cihaz olmasına rağmen sizi 2 buçuk sene çok rahat götürür ama g4 yeni cihaz bataryası 5s den daha iyi ekran büyük (tabi bu sizin isteginize bağlı) g4 derim ha ama varsa bütçeniz 6s i beklemek derim ben
Tabii ki 5s. diğer dandik çin telefonlarına para vermeyin sadece heves olur android telefonlar.
Dalga geciyor olmalisin g2 var bende onu bile 5sle takas etmem burdaki herkes s3 doneminde kaldigi icin hala o saniyorlar androidi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 6 Ağustos 2015; 12:12:17 >
1-2 gün içinde alacağım. bir türlü karar veremiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X