Bildirim
lg g4 vs note 4 sizce hangisi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
TR garantili LG G4 alabiliyorsanız alın. ithalatçıysa almayın. Note 4 alın. benim bir diğer önerim Huawei & Türk Telekom Honor 7 -
sağolun honor 7 yide biraz daha detaylı araştıracağım.. lg g4 de coğu kişi bootloop sorunu yaşamış yeni sürümlerde de yaşanır mı acaba.. açıkcası o biraz tedirgin etmiyor değil .. bu konuda sizin fikriniz nedir ? telefonun özelikleri fiyata göre iyi olmasına rağmen bu biraz uzaklaştırıyor g4 den beni -
evet bootloop ve ghostscreen sorunları mevcut. ama her telefonda olmuyor o şans işi. eniştemin telefonda yok mesela. ondan diyorum tr garantili diye. bi sorun olursa ürün değişimi olabilir en azından -
G4 tabiki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her ikiside pişman etmez seni Hangisini alırsan al için rahat olsun. Senin tercih etmen gereken nokta tasarım :) -
G4
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Note 4 telefonlarda şebeke problemi vardı.Eğer Note 4 alacak olursan buna dikkat et
anladım.. sağolun tekrardan -
bu soruyu sordum ama sizede sorayım.. sizce tr garantili olmasına ragmen bootlop ve ghostscreen yaşanma ihtimaline karşı yine bu telefon alınabilir mi servisle pek uğraşmak istemiyorumda -
tasarımın güzelliği kişiye göre değişir de size göre hangisinin tasarımı daha iyi :) -
sağolun siz söyleyene kadar bu telefonda böyle bi sorun olduğuyla ilgili bi yazıyla karşılaşmamıştım biraz araştırınca gördüm ki çoğu kişi bu sorunu yaşamış buna dikkat edicem tekrardan teşekkürler.. -
fikriniz için teşekkürler..neden g4 olduğunu açıklarsanız biraz daha bilgilenmiş olurum -
Note 4 de tasarım yok denilecek kadar az yani. g4 daha mantıklı tasarım açısından -
Batarya,performans,fonksiyonellik note4
Ekran,ön kamera,güncellik g4 -
bir de note 4 ile ilgili samsung note 4 u 64 bit kapali olarak satisa sunmuş. internette okumustum
G4 al 1 yıl kullan sat -
ben de bu iki telefon arasında kaldım kalbim lg g4 diyor fakat lg g4 de bootloop sorunu yeni serilerde mevcut mu acaba? bu sorunu olan bir telefonu göz göre göre almak da istemiyorum açıkcası. oyun oynayabileceğim ve şarjın da iyi kötü bir gün idare edebileceği bir telefon istiyorum note 4 bu açıdan yararlı olur mu kararsızım. bu sorularıma yardımcı olabilirseniz sevinirim... -
Note 4 te yavaş çekim video kayıt özelliği var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X