Şimdi Ara

LG G4 vs Xperia Z5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar, telefonumun arızalanmaya başlaması sebebiyle yeni telefon almak istiyorum ve bu ikisi arasında kaldım, bütçe bu iki telefonun fiyat aralığı kadar. Çoğunluk olarak hız, kamera, pil ve ek özelliklere göre (Suya dayanıklılık, elit görünüm, parmak izi, ıvır zıvır
    ...) seçim yapmaya çalışıyorum. Oyun da sıklıkla oynarım sizce hangisi daha mantıklıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Z5 hem daha yeni bir cihaz ve donanım olarak g4 ten iyi.
    G4 ün kronik sorunlu cihazları var 2k ekranı olduğu için pil sorunu, deri kapaklı modelin, derisinin çok deforme olması vs.vs.
    Z5 ise alınabilir bence. Ayrıca z5 de parmak izi okuyucusu olmasına karşılık, g4 de yok.
  • z5 tabikide. Mükemmel bir cihaz.
  • Suya dayanıklı diye alayım deme benim gibi 500tlye satmak zorunda kalırsın.Suya dayanıklı falan değil.g4ten z5e geçtim.g4ü mumla aradım. Z5 ile internete girmeden galeride resimlere bak,menüleri gez ısındığını anlıyorsun.oyun falan oynasan temelli elin yanıyor.burda kullanmayan adam överde över ama işin iç yüzü bambaşka.Tüm samimiyetimle söylüyorum Sony telefon işini beceremiyor özellikle z5 tam bir facia.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Norton -- 17 Ağustos 2016; 7:25:52 >
  • Yani LG beceriyor bu işi G4 düzgün telefon mu?
    Adamlar zaman ayarlı bomba yapmışlar 7-8 ay sonra bootloop olmayan G4 müzeye kaldırılıyor.
  • daha tarafsız bir dille yazsan insanlar dikkate alabilirdi ancak nefret icerikli bi mesaj yazmıssın resmen. bende kullandım g serisi ve z serisi ısıdan dolayı sararan ekran sorunu vardı g serısınde z serısınde de ısınınca muslukta 1 dk tutunca bı sıkıntı kalmıyodu ki kullanıcı hatası ile servise yolladım sasırtıcı sekılde telefonu tamir edip yolladılar. gerek pil gerek dayanıklılık otomatık demiyorum gerek manuel modda kamera z5 üstün gercı kım ugrasır manuelle ama belirteyım dedım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • g4üde ben üretmedim z5i'de.elektronik eşya,beyaz eşya,araba,motosiklet vs kesinlikle fanatikliğim yoktur.Ben ne yaşadıysam bire bir anlatırım.Z5 kullanıcı sayfasına girip Sony fanı olmayan kullanıcılarına sorarsanız parasını kesinlikle haketmeyen bir cihaz olduğunu söyleyeceklerdir.Vesselam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrb

Suya dayanıklı diye alayım deme benim gibi 500tlye satmak zorunda kalırsın.Suya dayanıklı falan değil.g4ten z5e geçtim.g4ü mumla aradım. Z5 ile internete girmeden galeride resimlere bak,menüleri gez ısındığını anlıyorsun.oyun falan oynasan temelli elin yanıyor.burda kullanmayan adam överde över ama işin iç yüzü bambaşka.Tüm samimiyetimle söylüyorum Sony telefon işini beceremiyor özellikle z5 tam bir facia.

hocam ben de g4 kullandım şuan g4 yerine hangi telefon olsa kullanırım
    not:z5 al filan demiyorum ne alırsan al g4 alma
  • Her cihazın kendine özgü eksileri ve artıları vardır ve bence bunda herkes hemfikir. 2 3 yıl kadar önce GM Elite modelini almıştım ve hala onu kullanıyorum, dokunmatikde sıkıntılar çıkarmaya başladı ve şarj ömrü de bitti gibi, o zamanın şartlarına göre mükemmel bir telefon hatta ve hatta şu anda bile performansı gayet iyi. Bu telefon gibi performans ve kamera bakımından kaliteli ve uzun ömürlü bir cihaz arıyorum, sonuçta bu ikisi arasında kalmıştım. Başka tavsiyeleri de okumak isterim.

• Belki g4 bana da illallah dedirtirdi ancak bana tamamıyla sorunsuz bir telefon denk geldi ve 6 ay boyunca kullandım maymun iştahlı olduğum için sattım.bütün g4ler hatasız demiyorum. Hatasızına denk gelirseniz dediğimi anlarsınız.

• Benım nazarımda z5 daha ustun cıhaz cevremde ıkısınıde kullananlar mevcut memnunlar ama genel kanı g4un kamera harıcınde pek bır albenısı yok z5ın artıları daha fazla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.