Şimdi Ara

LG G4c alayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akoma012 -- 18 Kasım 2016; 17:28:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiyede satışı yok galiba gsmsrenadan baktım telefonun rami 1 GB hafıza 8 GB ve lolipop sürümünde geliyor ve özellikleri yetersiz herkeze aynı telefonu öneriyorum ama 1000 lira bütçeye en iyi sony xperia z1 olur vatan bilgisayarda sony garantili mevcut,telefonun ekranını millet beğenmiyor fakat ben 1 haftadır kullanıyorum bizim millet abartmayı cok sever birkez daha anladım başka alternatif olarak benimde aklımda olan Asus zenfone 2 var fakat kasa cok büyük tablet gibi kullanabilirsen onada bakabilirsin oda 1099(Bimeks kampanyasında 1000 lira ve 100 lira bi para veriyor hafıza kartı alınabilir)bu 2 telefon fiyat performans açısından alınabilir düzeyde birde lenovo serisi var p70 veya vibex2 ama sony bunların arasında bence en önde olan model,sana kolay gelsin ben baya kafa yordum zamanında z1 alıp mutlu sona erdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam boşver S4 miniyi,G4c yi filan.S4 mini daha kitkatı yeni aldı ayrıca çok kasan bir telefon parasının hakkını vermiyor.
    Samsung Galaxy E5 tavsiye ederim ben sana alacaksan yeni Samsunglardan al derim eski Samsungların arayüzü çok ağır E5 çok akıcı bir telefon.
    1000 tl yaklaşırsak eğer Z1 tavsiye ederim ben yada G2 tavsiye ederim.
    Birde Lenovi P70 var kamerası kötü ama onun harici güzel.Birde çok kullanmam demişsin bataryası zayıf olsada Lenovo Vibe X2 de güzel.
    Son olarak G4c yerine G3 Beat tavsiye ederim arada 100 tl fark var ama o farka değecek yenilik yok G4c de ayrıca G3 Beat in kasası daha güzel duruyor

• Tasarim daha hoş g4c nin z1 donanim olarak ustun ama g4c de fevkalede stabil bir cihaz lg guzel bir cihaz yapmiş bataryada bir o kadar iyi gidiyor tavsiye ederim g4c yi stabil hizli ve güncel bir cihaz

• G4c de 4g de var.inceledigimde cok hizliydi.

• kesinlikle alma. Bi arkadas fevkalade stabil demis ama gunluk kulanimda sıkinti yapan telefon kalmadi artik. G4cnin hic bir ozelligi o para etmez.

• E tamam iste telefonlarin hicbiri sikinti yaratmiyorsa adamda seklini begenmis zaten.799 da iyi fiyat.birazdan sony al diyenler gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    5 yıl önce açıldı
    Samsung 40c650 Nereden almalı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alternatif olarak G2 önerebilirim. Hem hızlı hem fotoğrafı güzel. Sıfırı 1100-1200 lira civarında ama temiz bir ikinci el daha uyguna alınabilir.
  • sirket telefonum z1 ekran tamam goz alici degil ama full hd olmasi foto ve videolar da farkini ortaya koyuyor,islemci de iyi ram da 2 gb bence yeterli

• LG G4c alalı bir hafta oldu.Telefon alacaklar dikkate alsınlar telefon çok kullanımda çok ısınıyor elizi yakacak şekilde, kasıyor, donuyor, şarj olayı çok çabuk bitiyor.Aldığıma alacağıma bin pişmanın. Program arası geçişte tamamen 20-30 saniye donuyor.
  • ufuktaha U kullanıcısına yanıt
    iade hakkını kullanabiliyorsan geri ver derim
  • iade yalnış bilmiyorsam telefonlarda yok.(sim kartı aldığım taktım.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.