Şimdi Ara

LG G4C SD Kart Uygulama Taşınmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Telefonuma en sonunda android 6.0 marshmallow geldi. Dahili depolamam 8 gb ve geriye kalan sadece 2.2 gb. Marshmallowda uygulamalar sd karta kurulabiliyor diye biliyorum. Fakat uygulamalar eskisinde olduğu gibi dahili depolamaya kuruluyor. Taşı dedğimde ise taşındı diyor fakat veri hala dahili depolamada ve yer yok uyarısı alıyorum.

Eskisinde de bu sorun vardı hala devam ediyor. Clean masterda sd kart ve dahili depolama aynı taşımaya gerek yok diyor :D

Bu konuda bilgisi veya tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum. Herkese şimdiden teşekkürler

• Tamamen taşıyamazsınız zaten. Programdan programa/oyundan oyuna değişir ne kadarı SD Kartta, ne kadarı telefonda kalacağı.
  • G4c lere android 6 gelmis sanirim artik hafizayla butun olmasi lazim micro sd nin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet dediginiz dogru ama android 6 ile komple kurulmaaini umut etmistim :) sd kart ile butun olmasi lazim ama gorunde olsada isleyiste olmuyor yine dahili hafizanin aldigi kadar ve sd karta tasinmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglaratilgan

Evet dediginiz dogru ama android 6 ile komple kurulmaaini umut etmistim :) sd kart ile butun olmasi lazim ama gorunde olsada isleyiste olmuyor yine dahili hafizanin aldigi kadar ve sd karta tasinmiyor

Alla alla bende de g4 beat var güncelleme daha gelmedi e ne anladık o zaman hafizalarin birleşmesinden kafam karıştı şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 7 Şubat 2016; 3:04:30 >
  • Bende anlamadim yani lg kendince biseler yapmis ama olmamis iyice sogudum pisman etti lg beni

• Peki hafıza ile ilgili ne degisti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia M SD Card Oyun Yükleme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir şey değişmedi ne depolamada ne ramde ... Hala sıkıntılı yani.
  • bende lg g4c kullanıyorum ındırdıgımı dahılı depolamaya atsada taşıdıgımda butun hepsını taşıyor ama öyle birşey v ar en az sd kart 32 gb olması lazımmış benım kı 16 32 olup deneyen oldu mu acaba belkı öyle sorun kalkarsa bızde alalım
  • Sd kartı tekrardan biçimlendirip deneyin derim. Her uygulama desteklemez ayrıca.

• Benim ki 32gb oyle birsey olmuyor malesef. Tekrar bicimlendirmeyide yaptim bir ise yaramadi. Yani soyle soyleyeyim asphalt 8 indirdim dahiliye kurdu. Diger datasini da sonradan indiriyor ama bu data da uygulamada sd karta tasinmiyor dahilide kaliyor yinexe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.