Şimdi Ara

LG G5 Türkiye fiyatı belli oldu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
2
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2300 verdikten sonra note5 alınır , 2000 liranın altına inerse iyi satar ..g4 varken 1400 liraya note5 te almam bende laf olsun işte :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedsaid

quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

quote:

Orijinalden alıntı: ahmedsaid

burada dolar 3 lira oldu deyip hükümeti eleytiren arkadaşları anlayamıyorum. varsayalımki dolar 1 lira olsun. sonra 2 ayda bir telefon değiştirme lüksüne girelim israfın dibine vuralım. cari açık alsın başını gitsin. ülkemizde üretim yapmak veya arge yapmak isteyenler dükkanlara kilit vurup gitsinler. biraz mantıklı düşünün artık. keşke lüks telefonların vergisini dahada artırsalar ve herkes maaşına göra telefon kullansa. ben 1 maaş karşılığında telefon alacak kadar zengin değilim. gm 5 plus bizim ülkemizde kullanılacak en güzel fp cihazıdır. reklama gerek yok.1000 tl üstü israf kısa ve net ve kullanım süresi 2 yıl en az

Ya kardes dolar 1 lira oldu da cari acık oldu da ne senaryo yazdın 2 dakikada ? Ülkede yerli üretim yapanlar ne halt yemişte kilit vuracaklarmış ? Sözde yerli firması Vestel'in yedigi tek halt parçaları alıp montajlanıp 2 yıl onceki özellikleri bize günümüz hatta daha fazla fiyata kazıklamak ?
    Ülke once gitsin yerli üretimcileri adam etsin halkındır hizmet götürecek yerli üretimcileri desteklesin AR-GE çalışmalarini desteklesin sen sonra bunları yaz. Suan alınan herşey zaten dolarla ülkeye giriyor bu sektörde dolar 1 olsa ülke batacakmış bu Nasıl mantıktır arkadaş milletin parası cebinde kalacak alım gücün artacak paran değer kazanacak sizinki Nasıl Bir bakış acısıdır anlayamadım

Ha ama sondaki cümlenize katılırım. 6s kullanıyorum bundan once 5 kullanıyordum aldığıma pişman oldum biraz tüketim çılgınlığının gazına gelip. Herkesin bütçesine uygun ve isini görecek telefon alması daha mantıklı. Aslında tek telefonda da degil arabada giyimde herseyde aşırıya kaçmamak gerekir ama bu demek degildir ki daha iyisini ucuza alabilecekler gidip 3-4 katı para verip kazık yiyelim

Sen meseleyi başka anlıyorsun hocam. Doların 1 lira olması kısa vadede herkesi sevindirir. Herkes isteğini alır kullanır. 6 ayda değiştirdiğimiz telefonlar 2ayda değişmeye başlar ve senin cebinden çıkan para yine aynı olur. Hali hazırda bile dolar yüksekken tüketim çılgınlığı almış başını gitmiş. Düşük olsa milletin olmayan parası da gider cebinden... Vestel casper GM yerli firma ama parça toplayarak yerli üretim yapıyor vestel. Bunun nedeni bu zamana kadar dışa bağımlı olmamızdır. Savunma sanayiinde belli adımlar atıldı gebzede teknoloji üssü kurulma aşamasında, yanı daha çok yolumuz var. Hükümetin şimdiki uyguladığı politika tamamen paramızın dışarıya gitmesini en aza indirgemek. Ha sen buna 3 binlik telefon alarak hiç bir katkı sağlamassin, başka birisi 1000 lira altı telefon kullanır hem cebini hem ülkesini kurtarır. Ha ben gorsel olarak tatmin olamiyorum diyorsan o senin problemin. Yanı halk olarak devletimizin kalkındırmak vazifemiz. Japonları örnek alsak yeter, adamlar teknoloji içinde yüzüyorlar ama kullandıkları telefonlara bir bakalım 10 yıllık cihazları kullananlar var hala bizde hepsi çöp oldu gitti. Yanı problem şahısta başlıyor bizde devlette değil. İlk önce biz kendimizi dizginleyelim, devlet gereğini yapıyor zaten. Örnek cokkkk

14 senelik kesintisiz bir iktidar var.

Yerli üretime destek vermek, cari açığı azaltmak gibi amaçlar olsa şimdiye kadar meyvelerinin alınmış olması gerekirdi.

Hiç masal anlatmaya gerek yok. Anca kendinizi kandırırsınız.

Devlet halk için vardır, halk devlet için değil. Halkın devleti kalkındırmak gibi bir görevi olamaz, özellikle devletin durmaksızın bazı ayrıcalıklıları kalkındırdığı bir ülkede...

• alım gücü cidden düşük en iyi polis memur 3bin 3500 alıyor ki 2500 liraya çıkan bir telefona 1 maaş veriyoruz.eee 2000 li yıllardada o zamanın yeni telefonlarına da 1 maaş veriliyordu demekki yerimizde saymışız şuan minumum memur maaşı 4bin 4500 bin tl olmalı
  • Rakiplerine kıyasla fiyat makul

• Fiyati eh iste olmus zaten bi kac aya duşer g4 gibi

• Fluxion kullanıcısına yanıt
    Hocam anladığım kadarı ile polis siniz ve Allah kolaylık versin yaniliz size 2500-3500 arası para yetmiyorda askeri maaş ile çalışan bir insana yetiyor veya yetinmeye çalışıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2300'e girerse hem resmiden hem de paralel ithalat yoluyla gelenlerden iyi satar.
    S7'ye de ciddi rekabetçi olur.
    Ama 2800'e satalım derlerse kimse S7 varken bunu almaz.
    Yanında ekstra pil ve ses yada kamera aparatı koyarlarsa... Belki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

Hocam anladığım kadarı ile polis siniz ve Allah kolaylık versin yaniliz size 2500-3500 arası para yetmiyorda askeri maaş ile çalışan bir insana yetiyor veya yetinmeye çalışıyor

Polislere 5000 verilse bile az. Bugün arkadaşın işi düştü bende yanında gittim karakola. Hırt, hırt tiplerle muhatap oluyor adamlar.
    Hapçı tipli biriyle 1 saat aynı ortamda kaldım. Hiç hoş değildi.
    Onların işi de zor.
    Asgari ücretliye zaten Allah kolaylık versin yaşam mücadelesi veriyor demektir. Keşke daha iyi şartlar sağlanabilse herkes için.
  • quote:

ne polisi la ygs girecem
  • Fluxion kullanıcısına yanıt
    O zaman parası için polisliği düşünen cinsten sin

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Her firsatta hükümete gömün. Sıfır vergi olsa ona bile kabahat bulursunuz niye vergi yok diye. Pahalı dediğiniz alet ABD'de ve Almanya'da 650 dolar ayip be bu kadar kör olunmaz. Arada 300 lira fark var o kadarda olsun yazık.

650dolar herşey dahil mi. Senin ülkende 650 dolar maaş alan halk yüzde kaç adamlar 5bin alıyor 650 dolar vız.

Hani senin hükümetin halkın geliri 10bin dolar demişti nerde o onbin dolar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sendemail kullanıcısına yanıt
    Pırlanta özel e zengin işi olmuyor da internet ve telefon özel ve zengin işi.

Cep telefonu özel zengin işi GSM hattı kullanmak özel ve zengin işi oluyor.

• hunt_etehen kullanıcısına yanıt
    Sahi kaç saat pili gidiyor senin o elmanın,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 12 Mart 2016; 4:35:35 >
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Burdaki söz konusu bir akıllı telefonun globaldeki fiyat çizgisi. azıcık zeka sahibi olsan üreticilerin ülkelerin gelir seviyelerine göre fiyat belirlemediğini anlarsın. Fakat sizin kafanız buna müsait değil malesef. Tek bildiğiniz fırsat buldukça körü körüne karalamak

• quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Senin gibi makarna hastaları kefen giyip Türkmen dağına gidin bir işe yarayın.

Çakma asgari ücret tiyatronuz patladı 1177tl net ücret ile.

Başka bir platform da olsak cevabını verirdim de neyse. Donanım forumundayız.

• quote:

O zaman parası için polisliği düşünen cinsten sin

Polislikle isim yok hocam etrafımda polis olanlar olduğu için o an aklima geldi sadece

• Telefon konusunda yine hükümet-dolar kuru kavgası dönmüş. :/

(Akpli falan değilim de, yani, bu tartışmanın bu konuda olması gereksiz.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Sahi kaç saat pili gidiyor senin o elmanın,

Valla bi donem pil 1gunu zor cikariyordu 3g hic kapatmam hatta artik bahane olur 6s e geceyim dedim. Arkadasimin biri sarjli kilif verdi vermez olaydi sarj derdi bitti. Takinca duzgun calismayabilir diye uyari veriyordu, umursamadim sonra kullanmamaya basladim nasil oldu anlamadim ama artik pil daha iyi 8.4.1 yuklu halde ve saat sabah 10da full sarj ile ciktim mesela saat 14.05 4 saatte %95 oldu ekran isigi otomatik(%35-40civari suan ayar)
    Abi onu bunu bosverin ios ile barisik olun fanboylukla falan alakasi yok alet eski nesil dahi olsa cok akici cok cok az problemli.
    Tabiri caiz ise gonul eglendirmek icin android, birlikte yasamak icin ios

• Fiyat pahalı ama mevcut şartlara göre iyi.Lg her zaman f/p da iyi isler yapan bir firma oldu.Yenilikçiler daha iyi yerlerde olmalı ama ülkemizde malum.

• Lg nin arayüzü en hızlı android telefondur. Senelerdir G2 kullanıyorum gercekten samsungun yaninda cok cok daha stabil. Kesinlikle bu telefonu önerebilirim size. Bu fiyat s7 ve s7 edge in fiyatını hızla düşürecektir. Samsung alacak olanlar beklesin 3 ay civarı.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.