Şimdi Ara

LG G5 Türkiye fiyatı belli oldu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
2
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratoloji64

Webteknonun uydurduğu şeyleri buraya copy paste yapmayın resmi bir kaynak yok

webtekno kaynak olarak donanımhaberi göstermiş şakamısın nesin birader :D

http://www.webtekno.com/mobil/lg-g5-turkiye-fiyati-h15198.html

• Adamlar da haklı telefon düşkünü yani her yeni modeli fiyat ne olursa olsun anında alanlar olunca böyle fiyatlarla ilk önce fazla heyecanlı arkadaşların heyecanını dindiriyorlar daha sonra zaten fiyatlar gevşiyor. Birçok insan zaten yeterli bir cihaza sahipken biraz beklemeyi göze almıyorlarsa mecburen bu fiyatlara katlanacaklar. Ayrıca fiyat LG ye özgü değil diğer firmalarda aynı şekilde milleti yoluyor. LG hiç değilse daha sonrasında uygun fiyat bandına iniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam f/p ürünü olmuş

cpu olarak s7 nin exynos cpusundan daha iyidir s820

Ayrıca lg nin 2-3 bekledikten sonra 2000 tl nin altına rahat düşeceğini hatırlarsak en alınası telefon olmuş

• G5 malesef cok az satilacak tasarim,donanim,batarya rezalet kisa zamanda 2000 altini gorur cunku agustos gibi Note 6 tanitilirsa S7,Note 5 le rekabet etmesi zorlaşır.

• 2300 olsa alınırdı ama bu fiyata alınmaz.

• 6 ay bekleyin 1700 e alırsınız g2-g3-g4 hepsi aynı oldu.

• g4 aldım ağustos ta 2000 tl ye 6 ay sonra 1600 e düştü ve daha da düşüyor bu tüketim çılgınlığına insanların dur demesi lazım ama kapitalizim 4 koldan saldiriyor insanlar dayanamiyor ki sanki zorunluluk olmuş her sene çıkan modeli almak ben yoluma general mobile 5 plus ile devam edicem alırım 899 - 999 tl arası fiyattan tam f/p canavarı 2 sene her çıkan güncelleme yi alırım 3 sene kullanırım mis gibi tavsiyem sizde bu çılgınlığa dur deyin para kolay kazanılmıyor beyler zengini dahada zengin etmeyin

• Yorumları kimse kontrol etmiyor galiba.Seviye yerlerde sürünüyor.

• G3 çıktığında aldım, sürekli batayrya reset atma gibi sorunlar yaşadım ve G4 aldım, 7 aydır 2. kez batarya sorunu yaşadım ve bugün tamamen kapandı ve açılmıyor. Vintek servis merkezine götürdüm, değişim yapacağı yerde tutmuş birde anakart değiecek demez mi????? Bu aldığım son LG olur... Bundan sonra ne alırım nede tavsiye ederimm. Samsung Lg den de beter... Kore cihazları almıyorum artık.

• Sanırım Vatan Bilgisayardaki 2700TL yazan fiyattan dolayı DH'nin kafası karıştı. Vatan Bilgisayardaki fiyat çoktandır var. Gerçeği yansıtmıyor. Daha önce aynı sayfada G4'ün resmi vardı. Ayrıca mağaza fiyatları belli olmuş olsaydı, mağazada ÖNKAYIT değil ÖNSİPARİŞ diye yazardı. Yani vatandaki fiyat tamamen eskiden kalma yada uydurma bir fiyat. O yüzden 2299TL'lik fiyatın gerçek olma ihtimali daha yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: akengin69

Fiyatı eleştirirken doların 3 lira olduğunu ve sonra sevgili devletimizin böyle ürünlerden fazla fazla vergi almayı sevdğini göz önüne almamız gerekiyor.Artık bundan sonra böyle arkadaşlar buna alışın.Türk insanının alım gücü çok düştü ve her şey pahalı gelecek ne yazık ki.Halbuki ne güzel kandırdılar insanları tek başına iktidara gelirsek dolar düşer diye kaç ay oldu dolar 1 kuruş düşmedi.

Chp olaydı dolar 1 tl olmuştu..

• Keşke G4'ün kavisli tasarımı ve arkada üç tuş korunsaydı. O zaman benim için tek seçenek olurdu....

• Hadi hep beraber rakiplerinden 500TL düşüğe 2299TL ye telefon çıktı diye sevinç çığlıkları atalım.

Kullanmayacağımız işlem gücüne sırf gövde gösterisi olsun, hava olsun diye para vermeye ne meraklıyız.

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Evet şuanda bu işlemci ve özelliklede GPU gücünü kullanamayacağız çünkü bu gücü kullanacak oyunlar daha piyasada yok. Ama 2 - 3 yıl sonra SD 820'nın extra GPU gücü bence Exynos karşısında büyük avantaj sağlayacak. Ağır oyunları oynayan Exynosçular telefon yenilemek zorunda kalırken SnapDragon 820 kullananlar aynı telefonla devem edenilecek.. Bu sadece benim tahminim tabiiki. Benim gibi 3 senede bir telefon değiştirenler için 2300 Tl gayet uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum...
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    İyide Note 5'de SnapDragon 820 ve SD kart desteği gibi özellikler yokki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

G5 malesef cok az satilacak tasarim,donanim,batarya rezalet kisa zamanda 2000 altini gorur cunku agustos gibi Note 6 tanitilirsa S7,Note 5 le rekabet etmesi zorlaşır.

rezaletmi snapdragon 820 en iyi işlemci şuan tasarımda kişiden kiiiye değişir ben çok beğendim. bataryada çıkınca belli olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: MeTaL_KnighT

Evet şuanda bu işlemci ve özelliklede GPU gücünü kullanamayacağız çünkü bu gücü kullanacak oyunlar daha piyasada yok. Ama 2 - 3 yıl sonra SD 820'nın extra GPU gücü bence Exynos karşısında büyük avantaj sağlayacak. Ağır oyunları oynayan Exynosçular telefon yenilemek zorunda kalırken SnapDragon 820 kullananlar aynı telefonla devem edenilecek.. Bu sadece benim tahminim tabiiki. Benim gibi 3 senede bir telefon değiştirenler için 2300 Tl gayet uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum...

iyide fiyati 2300 değil 2700

• Arkadaşlar 2700ler 3000ler az paralar diil, vermeyin gözünüzü seveyim yaa.. Bende hala g2 var, kullanacagim gittiği yere kadar.. Dolar yüksek, devlet fazla vergi alıyor, aşağı yukarı aldığımız maaşlar da belli.. Bence cok fazla bi telefona o kadar para vermek..

Yine de siz bilirsiniz, para sahibi söz sahibi demişler.. Ben 2700 vereceğime gider gm nin yeni çıkacak telini alırım, üste kalan 1000-1500 arası paraya da gider başka bir ihtiyacımı karşılarım..

Cikarilamayan batarya olsa nolcak? G2 yi 2.5 senedir kullanıyorum (310k serisi, bilenler bilir) bir kere de bataryayı çıkarma ihtiyacı duymadım 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: eren9192

g4 aldım ağustos ta 2000 tl ye 6 ay sonra 1600 e düştü ve daha da düşüyor bu tüketim çılgınlığına insanların dur demesi lazım ama kapitalizim 4 koldan saldiriyor insanlar dayanamiyor ki sanki zorunluluk olmuş her sene çıkan modeli almak ben yoluma general mobile 5 plus ile devam edicem alırım 899 - 999 tl arası fiyattan tam f/p canavarı 2 sene her çıkan güncelleme yi alırım 3 sene kullanırım mis gibi tavsiyem sizde bu çılgınlığa dur deyin para kolay kazanılmıyor beyler zengini dahada zengin etmeyin

Bende bir önceki mesajımda aynısını söyledim.. G2 kullanıyorum, eğer tel alacaksam 1000 1200 ₺den yukarı çıkmam.. Asus ve gm iyi duruyor şuan için.. Alanlara hayırlı olsun diyelim ama gidip de ben 2700 vermem bu tele..

• burada dolar 3 lira oldu deyip hükümeti eleytiren arkadaşları anlayamıyorum. varsayalımki dolar 1 lira olsun. sonra 2 ayda bir telefon değiştirme lüksüne girelim israfın dibine vuralım. cari açık alsın başını gitsin. ülkemizde üretim yapmak veya arge yapmak isteyenler dükkanlara kilit vurup gitsinler. biraz mantıklı düşünün artık. keşke lüks telefonların vergisini dahada artırsalar ve herkes maaşına göra telefon kullansa. ben 1 maaş karşılığında telefon alacak kadar zengin değilim. gm 5 plus bizim ülkemizde kullanılacak en güzel fp cihazıdır. reklama gerek yok.1000 tl üstü israf kısa ve net ve kullanım süresi 2 yıl en az

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.