Şimdi Ara

LG G5 Türkiye fiyatı belli oldu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
2
Favori
3.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat on numara. Bu fiyata gayet iyi satar diyemeyeceğim tabiki de ülkede samsung ve apple fiyat fark etmeksizin satıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schiffsführer

O paraya Note 5 var

O paraya Snapdragon 820 yok ama

• java kullanıcısına yanıt
    Doğru söze ne denir bilmiyorum.
    Bir gram üretme isteği yok şu memleketin insanında,s7 konusuna giriyorum z5 ten 6s ten 3500 lira vererek s7 edge insanlar dolu.
    Tüket tüket nereye kadar gidecek bakalım.

• Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    ABD de maaşlar sanki Türk lirasıyla değil mi? Sizin vizyonunuz bu kadar işte. orada 650 dolarlık telefon asgari ücretle çalışan bir işçinin aylık kazancının yarısı kadar bile değil. Türkiyede 1300 liraya çalışan bir emekçinin bu telefonu alması için neredeyse 2 aylık maaşını gömmesi gerekiyor. Nasıl açıldı mı ufkun biraz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe -- 10 Mart 2016; 12:48:59 >
  • telefonun fiyatı 2300 tl yurdum insanının maaşları 1300-2000 tl bandında büyük çoğunluğu bu yönde en azından ve fiyata ucuz diyenler olmuş.çok şaşkınım.

çok enteresan gerçekten.gizli zenginler artmış ülkemizde anlaşılan.
    vay anasını sayın seyirciler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaye816 -- 10 Mart 2016; 13:17:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muammer816

telefonun fiyatı 2300 tl yurdum insanının maaşları 1300-2000 tl bandında büyük çoğunluğu bu yönde en azından ve fiyata ucuz diyenler olmuş.çok şaşkınım.

Memlekette zannedildiği ölçüde fakirlik yok. Daha doğrusu fakirden çok fakir edebiyatı sevdalıları var. Hafta sonları bütün lokantalar ağzına kadar dolu, AVM'ler insan alıyor, sokaklar lüks otomobilden geçilmiyor. Yoldan 10 tane adam çevirsem, en az 5 kişiden iPhone 6 çıkar.

Olaylara biraz geniş açıdan bakın derim.
  • Fiyat yüksek ucuz diyenler var. Modüler bir tasarım olsa bile bence Lg gerileme yaşamış durumda bir kere her sene ekran kasa oranını düşürmeye devam ediyor halbuki aralarında en iyisiydi. Sanal tuş konusuna gelmiyorum bile bence artık kapasitif tuşlara geçmesi lazımdı. Yinede S7 ve edgeye nazaran biraz daha mantıklı olabilir ama yinede fiyat konusunda pahalı olduğunu değiştirmez.
  • fiyat in hala 2300 oldugunu sananlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

telefonun fiyatı 2300 tl yurdum insanının maaşları 1300-2000 tl bandında büyük çoğunluğu bu yönde en azından ve fiyata ucuz diyenler olmuş.çok şaşkınım.

Memlekette zannedildiği ölçüde fakirlik yok. Daha doğrusu fakirden çok fakir edebiyatı sevdalıları var. Hafta sonları bütün lokantalar ağzına kadar dolu, AVM'ler insan alıyor, sokaklar lüks otomobilden geçilmiyor. Yoldan 10 tane adam çevirsem, en az 5 kişiden iPhone 6 çıkar.

Krediler, kredi kartları sağolsun birader. Ülkede fakirlik senin SAÇ kıllarından da çok aslında...

• Note 5 alırım daha iyi..

• cemba59 C kullanıcısına yanıt
    O krediler,kredi kartları hibe ediliyo demi

• Arkadaşlar şu siteye teknolojik cihazlar hakkında muhabbet edip sakin vakit geçirmeye çalışıyoruz. Lütfen siyaset muhabbetiyle konuyu kirletmeyelim...Hergün hergün zaten siyaset ve kavga var. İnsan ister istemez aynı muhabbetlerden sıkılıyor...
    Herkesin siyasi görüşü kendine, zaten siyaset konuşmak için bir sürü site ve forum var rica ediyorum bırakın siyasi tartışmaları
  • Oh oh ne güzel ben de diyordum ki 2700 TL'ye 2800 Mah gücünde bataryası olan operatör telefonu görünümlü bir cihaz alsam. Bu sefer olmadı LG maalesef bizimle değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonShine07 -- 10 Mart 2016; 18:17:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@spir

Bugün 1350 liraya sıfır lg garantili g4 aldığıma pişman olmalı mıyım yoksa olmamalı mıyım bilemedim

olmanı gerektirecek bişey yok . Islemcisi ve kamerası sayesinde senelerce götürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkylmz19990102 -- 10 Mart 2016; 19:22:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Doğru söze ne denir bilmiyorum.
    Bir gram üretme isteği yok şu memleketin insanında,s7 konusuna giriyorum z5 ten 6s ten 3500 lira vererek s7 edge insanlar dolu.
    Tüket tüket nereye kadar gidecek bakalım.

Zamanında bazı arap ülkeleride sadece tüketti. Şimdi durumları ne halde hepimiz biliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemba59

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Krediler, kredi kartları sağolsun birader. Ülkede fakirlik senin SAÇ kıllarından da çok aslında...

Krediler ve kredi kartlarını devlet hibe mi ediyor? Ay sonunda karşılığını ödemiyor musunuz? Kredi çeken adam faiziyle birlikte daha fazlasını geri ödüyor.

Yorum yaparken biraz mantıklı yazın zira ötesi saçmalıktan fazlasına ulaşamıyor.

• Pek fazla f/p değil gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl önce bi telefona 1000 tl den fazla para verilmez diyodum 1000 tl altı öyle telefonlar çıktı ki hâla aynı şeyi söylüyorum. Değmez...

• Webteknonun uydurduğu şeyleri buraya copy paste yapmayın resmi bir kaynak yok

• Bu tipsiz telefona 2300 tl çok.Edeceği en fazla 1500 lira

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.