Şimdi Ara

LG G5 Türkiye fiyatı belli oldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
2
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1300 liraya sıfır G4 bulunurken ? Telefon piyasası iyice sapıttı beyler. Her sene aynı terane. G4'ü geçtim G2 verseniz 10 milyon kullanıcıdan 10 bin tanesi anlamaz farkı.

Lansman beklemek ciddi anlamda vakit kaybı oldu artık. Aşağı detaylı yazıyorum her sene ne değişiyor;
    1)Kamera: 5-6-8-12-14-16-21-41mp gördük artık, baktılar olmuyor sensör, lens yenileme bilmem ne biri der 4 ultrapiksel yaptık, diğeri der 8'den 12 yaptım ama lens iyi ışık performansı bilmem ne

2)Ekran: bana göre en saçma kısımlardan biri hocam tamam koy iyisinden ver eyvallahta sen bataryada ne yenilik yapıyorsun 4K ya da 2K ekran koyuyorsun? Onu da geçtim 1080P ekrandaki pikselleri görebiliyor musun? 400PPI'dan fazlasından bahsediyoruz usta burda kaç yapcan daha? Bak adamlar işlemci nm ile enerji düşürüyor sen napıyorsun? Yüksek çözünürlüklü ekran koyup GPU'yu yoruyorsun telefonu kastırıyorsun. Ayıp değil mi usta? 4K bana 5,5" ekranda ne katıyor allasen? Yap bana 1080P en az enerji tüketen renkleri iyi eyvallah ben zaten o 1080P ekrandaki pikseli göremiyorum ki?

3)Pil: aha bak en komik kısım. İnceltip inceltip pili kısmak. Niye? İşlemci enerji verimliliği hede hedö bla bla...

4)Kasa: Plastikten metale geçer en babası gelse. Titanyum olsa ne faydası var bilemedim şahsen. İncelmesi güzel ama çokta kasmamak lazım.

5)İşlemci: bu olay efsane. 820 var mı? Var. Çok çekirdekli mi? Evet. Ee? Oyunun var mı bu donanım için senin? Uygulama? Neyi destekliyor? Ya kardeşim performans test uygulamaları bile 6 ay sonra o çekirdekleri kullanmak için güncelleme alıyor.

6)Ram: Windows'ta yapıp şu alette yapamadığım 50,000 şey sayarım size; üretkenlik için kullanılır çünkü laptop. Bu telefon tüketim aracıdır; yeri farklıdır. Lakin şöyle bir sorunsal var: Bu aletle render mı alıyorsun? Napıyorsun da bu alette 4GB ram var? Nedir yani? Ne var bu telefonda bu kadar da 4GB ram istiyor yetmiyor doymak bilmiyor? Sınırı yok mu bunun? 4GB ram şuan çoğu bilgisayarın anakartında duruyor yahu, rezilliğe bak hele. Ve o bilgisayarlarla millet photoshop falan yapıyor

7)Hafıza: bak buraya çok elleşmiyorlar allahtan diyeceğim de, bu göreceli biraz. 256 çıksa da itiraz etmem adam zevk alır, tüm arşivini telefonda taşır normaldir bu...

8)Ivır-zıvırlar: Bak efsane bir madde daha. TÜM ANDROİD üreticileri telefonu saçma sapan şeylerle dolduruyor. Hele Touchwiz denen o arayüz var ya, efsane. Lansmanda "bak bizim bilmem ne Selfiemiz var" deyip ss almak için. Neymiş efendim göz takibi yapıyormuş ekranı okurken aşağı iniyormuş. Kaç kişide sorunsuz çalışıyor? Kaç kişi aktif kullanıyor? Kimsenin kullanmadığı şeyler niye o telefonda dolu? İlle kullanan var tamam eyvallahta; o telefona neden o kadar eziyet ediyorsunuz ki? Ahmet Mehmet kullanmıyor ki sen saçma sapan şeylerle dolduruyorsun o telefonu. Sistem kaynağını tüketsin anca Bi şey olduğu yok. He olur yararlı gelen özellik, mesela SVoice vardır, Siri vardır bunlar önemli. Ciddi anlamda pratikte şeyler katıyor size. (SVoice denemedim, umarım iyidir)

Diyeceksin ki; "Yav kardeşim eyi deyon, hoş deyon napcak bu adamlar telefon üretmesin mi teknoloji gelişmesin mi?" adamların ürettiğine lafım yok zaten, benim derdim sidik yarışının kimseye yarar getirmediği zarar getirdiği. Şu telefon ekosistemi var ya, cebinizden nasıl gereksiz para çekiyor bi düşünseniz. Şuan şu forumda en baba adam gelse, yapacağı iş 2-3 ay sonra; Facebook-Twitter-Whatsapp'tır. Verilen para 2300 lira yapılan iş? 0. Verimli mi şimdi bu?

Hepsini geçtim kullanıcıların genel şikayeti pildir. S820 işlemci, 4GB ram var ama saat 5-6 gibi aleti tasarruf moduna almasan bile kendin tasarruf moduna geçiyorsun zaten. Diken üstünde telefon kullan sonra işte: ne kadar tatlı dimi beyler... %100 şikayet alır her firma genelde, bir Allah'ın kulu çıkıp demedi ki alın size üst seviye donanım 4000mah pil işte şimdi %30 daha fazla gidiyo piliniz... Çok sinirlendim beyler kusura bakmayın, kimseye laf sokmak istemedim şirketleredir itirazım... Android, iOS değil direk Samsung, HTC, Apple vs. dir.

Ben ne kullanıyorum derseniz, 5S kullanıyorum. Bundan önce 4S'im vardı; bozulunca gittim bunu aldım. Bozulana kadar devam bakalım. Bide telefonumu takoz yapan, 2300 mah şarjlı kılıfım var, mis gibi yeminle. Toplamda bana 2 katı pil ömrü sunuyor, buna rağmen tam eve girerken %20-30 kalıyor. Özetle telefon sektörü yalan beyler, boşa işliyor. 12mp s800 2gb ram 4000mah pil koyacaksın Yazılımı da yapıştırıp devam edeceksin arkana bakmadan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LG V10'dan daha ucuz...
  • LG gerçekten Türkiye'de uyguladığı politikayla imajını çok ilerletti. Çevremdeki tanıdıklarıma önerdiğim telefon android tarafında ilk LG oluyor.

• Kisa 1500 tlye alirim meraklanmayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakiplerine göre fiyatı çok uygun olmuş. Rakiplerinden daha fazla satar diye umuyorum.

• bu yılın en çok satacak telefonlarından biri olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 10 Mart 2016; 8:09:48 >
  • Ayfon parası gibi pahalı özellikle 1 maaşına denk olan vatandaş için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cirkin tasarimli telefonu hayatta almam.Android alsam S7EDGE alirdim baya guzel gorunuyor eski samsung kalasligi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: geleceği olmayan adam

quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Çok değil 2-3 sene önce G2 1600 TL'den duyurulunca neler söylenmişti bu forumda, şimdi 2300 TL normal karşılanır olmuş. Bizi bu duruma getirenleri güzelce anıyorum.

3 sene önce dolar 1.8 1600tl = 900$
    şimdi dolar 2,9 2300tl = 800$

fiyat son derece başarılı. başarısız olan hükümet

Halkı fakirlestirmek böyle oluyor işte.sonra kimse 100tl zam için sevinmesin.

• Bana göre s7 alınmaz görüntü düşkünleri telefonuyla hava atmak isteyenler s7 edge alabilir ama o kadar. ifixit e baktımda s7 leri servislerin bile tamir edebileceğini düşünmüyorum. S4 aldım s5 i es geçiyim dedim s6 da dahafıza kartı ve pil değiştirmeyi kaldırdılar beni kaybettiler ve s7 de hafıza kartı geldi ama pil yine yok. 2 pille dolaşan biriyim. Benim için kolaylık yanında sarj cihazıyla priz aramaktan daha iyi bu yüzden g5 daha iyi bir seçenek. Türkiye de satılan telefonlar arasında en iyi performansa sahip 2 3 sene sokıntısız kullanılır.

• Azdır çoktur tartışmasına girmeden 2300TL fiyatının inandırıcı olmadığını düşünüyorum. Millet nasıl inanmış hayret.
  • Piyasa şartlarını ve rakiplerini düşünürsek LG Türkiye fiyat konusunda gayet cömert davranmış. Dolar kuru 3 TL seviyesinde gezinirken ucuza mal gelmesini beklemeyin, alışın derim. Lafta memleket istikrar gördü ama dolar kuru düşmek bilmedi. Doğrusu üzülmüyorum, bugün seçim olsa AKP en az %48 civarı oy toplar, bu halka da bu pahalılık çok gelmemeli. Her seferinde aynı şeyleri yaşamaktan sıkılmadıklarına göre millet halinden memnun.

Size tavsiyem, G3 ya da G4 almanız.
  • bir cep telefonunun bu kadar pahalı olması ve bizim kabul etmemize anlam veremiyorum.... kesin kimyasal saldırıya maruz kalıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

Azdır çoktur tartışmasına girmeden 2300TL fiyatının inandırıcı olmadığını düşünüyorum. Millet nasıl inanmış hayret.

Valla kendine yapar LG. 2300 tl yerine 2700 -2800 gibibir fiyata satmaya çalışırsa...Mrcburen fiyat kırmak zorunda kalırlar. Hatta ilk başta 2800 e çıkarsa insanlara öyle bir antipatik gelirki,2000 tşye düşmeden Doğru düzgün satılmaz G5 o yüzden fiyatı düşük çıkmalı.

• Üretmeyen topluma bu döviz kuru az bile neden laf ediliyor ki...? Sizin üniversitelerinizde fabrikalarınızda hangi teknolojik hadi teknolojiyi geçtim mekanik ürün üretiliyor ki...?

Başkalarının ürettiği ürünleri ucuza onlar için kopyalayan dist. denen çakma üretici firmaları (en küçüğünden en büyüğüne) kastetmiyorum... Kendisi ürün geliştirip üretip satan kaç kişi var bu memlekette...? Yok denecek kadar az... Ha bir de bazıları bunu da devlete ihale etmeye çalışıyor o da ayrı bir zavallılık... Nerede görülmüş devlet ürün üretsin... Ford, Apple, Siemens, Sony, Samsung, vs. dev şirketleri devlet mi kurdu...?

Üret, sat para kazan sonra kalk döviz kuruna laf söyle tamam... Ama kısa yoldan köşe dönmeci, çinden 1 dolara plastik mal getirip kendi vatandaşına 20 liraya çakmaya çalışan zihniyetle hiç kimse bi haltı hak etmiyor boşa gevezelik yapmayın...

Dolar 1 TL olsa ne olacak...? Aç kurtlar gibi ithalat yapıp sonra dış ticaret açığından ülke komple batınca "dövlet bu işi bilmiyi" diye gevezeliğe başlanacak... Üret sonra bahane bul...

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Gezi olayları esnasında 1.82 olan dolar kuru 1.90 TL olunca ortalıkta "Vatan hainleri, memleket düşmanları, dolar arttı mutlu musunuz vs vs vs" şeklinde çemkiren vatandaşlarımız gezi sonrasında artan dolar için "ben ekmeği dolarla mı alıyorum banane ne kadar arttıysa" diyen kişiler olmuşlardır. Forumda da bolca örneği vardır.

Gezi olaylarında 1.90 TL olan gezi bittikten sonra yıllarca bu ölçüde bir olay patlak vermemişken günümüzde dolar 2.89TL olmuştur ve bunun suçlusu hala geziciler diyorsanız daha da diyecek bir şey kalmamıştır. Tıp bu konuda çaresiz.

Dolar 1.30 iken bile Tayyip defolup gitmeli diye ona göre gündem yapanlar vardı.

Sorun gezinin başlangıç olması geziden sonra gelişen olaylara bak.Hepsinin tek mesajı var.Tayyip must go.
    Gezi sonrasında konuşulan dolar 2tl olur mu haşhaşiler sonrası 2.5 olurmu.
    Siz hala Geziyle haşhaşilerin sonrasında pkknın devletle olan anlaşmasının bitmesinin bi bağlantısı olmadığına inanın.

Haziran seçimlerine chp bdp'nin ortak girmesini önce selonun sonra 50 yıl sonra chp genel başkanının amerikaya gitmesini hayra yorun.

Ama size gaylerin pkklıların ermeni ve rumların yanında özgürlük istiyoruz diye slogan attırdılar.
    Seloyu size beyaz karanfille sundular, fetoyu bile tayyibe tercih ettiniz.

Merkel sizinle gurur duydu.Anti emperyalist takılıp emperyal cnnde konuştukça konuştunuz.

• Doğru bir fiyat politikası.
    Apple'ın durumu ortada. i6s 3100 lira.
    2299 liraya gayet iyi satış rakamları tutturacaklarına inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Gezi olayları esnasında 1.82 olan dolar kuru 1.90 TL olunca ortalıkta "Vatan hainleri, memleket düşmanları, dolar arttı mutlu musunuz vs vs vs" şeklinde çemkiren vatandaşlarımız gezi sonrasında artan dolar için "ben ekmeği dolarla mı alıyorum banane ne kadar arttıysa" diyen kişiler olmuşlardır. Forumda da bolca örneği vardır.

Gezi olaylarında 1.90 TL olan gezi bittikten sonra yıllarca bu ölçüde bir olay patlak vermemişken günümüzde dolar 2.89TL olmuştur ve bunun suçlusu hala geziciler diyorsanız daha da diyecek bir şey kalmamıştır. Tıp bu konuda çaresiz.

Gezi olaylari sirasinda dolar 0.8 kuruş mu atti ? kesin bilgi diye yaymışsın hemen.

• Merkez bankası nedir?
    Avrupa Merkez bankası nedir?
    ABD merkez bankası nedir?
    Politikaları nelerdir?
    Dünya pazarında bu etkenlerin rolü nedir?
    Yatırımcı nedir?
    Küresel faiz oranları?
    Ülkelerin para değerini etkileyen etkenler hangileridir?
    Merkez bankalarının son zamanlardaki politikaları doğrultusunda gerçekleştirilen eylemler nelerdir?
    Son 6 ay içerisinde küresel piyasaları etkileyen durumlar ve ülkemize etkileri nelerdir?
    vs....

Adam bunları bilmiyor ama yorum yapmaya gelince sanırsın bu alanda uzman söylemlerinin ardında bilimsel veriler ışında milleti aydınlatıyor.

Tey Allahım ya neler göreceğiz daha...

• Millet çıldırmış olmalı. 2300 tl'ye telefon alıyorsunuz ve ucuz diyorsunuz
    Kime ne desem bilemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.