Şimdi Ara

LG G5 Türkiye fiyatı belli oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
2
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan icin s820 alabilecegimiz tek telefon hemde daha ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTaL_KnighT

KDV tabiikide her ülkede olan bir vergi çeşidi. Ama merak ediyorum ÖTV vergisini başka alan ülkelerde var mı acaba ? Amacım tartışma başlatmak değil sadece düzgünce bir soru soruyorum burada...

Ötv sadece Tr de mevcut kıymetli kardeşim , yani daha doğrusu ötv vergisi aslında her ülkede SINIRLI ÜRÜNLER üzerinde 1950 lerden beridir uygulanmakta olan vergidir

bilgilendirici olması açısından çok kısa şekilde maddeler halinde açıklamaya çalışacağım :

-ötv nin gerekçesi ,develete gelir sağlamak değil , pahalı şeyleri satın alanlardan alamayanlar lehine bir gelir yaratmak ve sosyal dengeyi sağlamaya çalışmak.

yani adam kalkıyor ferrari alıyor ,ama madem zengin madem alabiliyor o halde devlet diyor ki " gel bakalım bu harcamanın bir kısmını bana yap diyor."

-ötv direkt tüketicilerden değil ,üreticilerden alınması lazım gelen bir vergi türüdür ,alıcıdan değil satıcıdan , zaten alıcı kdv ödüyor.

-ötv , mücevher ,benzin ,yat ,gayrimenkul ve örneğin motor hacmi 2.0 üstü araçlar için alınan bir vergidir . ANCAK TR'DE bebek mamasından , traş köpüğüne ,diş fırçasından ,bilmemnesine kadar çok geniş ürün yelpazesinde alınan bir vergidir.
    ötv ye konu olmayan ürünler (neredeyse )kabaca zorunlu gıdalardır ,peynir,tavuk,süt ,sebze vb....

-bütün dünyada uygulama şekli zenginin alışverişinden ekstra bir vergi kesmek suretiyle almayanın lehine bir gelir oluşturmak , aynı türde,eşdeğer bir mamul ülkede üretiliyorsa ,özel teşebbüs bunu ithal ediyorsa , devlet "sen niiye burada olan şeyi döviz ödeyerek yurt dışından aldın ,madem musrifsin bir de bana ek vergi ver bakayım " der. ya da mesela hava kirliliği çok arabası olmayanın günahı yok , araba satıcılarından ,alıcılarından ,benzin ticareti yapanlardan ötv kesintisi yapalım diyor devlet...

-ötv ile kdv nin farkı , kdv yi alıcı ,ötvyi satıcı öder ,fakat satıcı bunu fiyata yansıtır o kadar ,

• Bu vergiye, bu dolar kuruna göre valla yine iyi fiyata geliyor bence, bir kez daha takdir ettim adamları. Ülkeye göre tüketiciyi düşünmek budur işte.
  • Ya bu g5 bana tasarımıyla başta iğrenç gelmişti şimdi güzel geldi. Tuhaf.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katheryn

Ya bu g5 bana tasarımıyla başta iğrenç gelmişti şimdi güzel geldi. Tuhaf.

Bariz belli fiyatından dolayı :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: unflattering

quote:

Orijinalden alıntı: Katheryn

Ya bu g5 bana tasarımıyla başta iğrenç gelmişti şimdi güzel geldi. Tuhaf.

Bariz belli fiyatından dolayı :-)

Almaya niyetim yok dostum. G2'mden memnunum.

• G3 kullanıcısı olarak; en geç bir yıl içerisinde fiyatının yarı yarıya düşeceğini bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: be46

G3 kullanıcısı olarak; en geç bir yıl içerisinde fiyatının yarı yarıya düşeceğini bekliyorum.

Çok beklersin diyelim. SD820li cihaz o paraya gitsin kafamı kızgın saçta kavururum

• quote:

LG G5 fiyati için güncellemesi: 2299'un kontratli olabileceği, normal fiyatın 2700TL civarında olacagi soyleniyor. Bilgi geldikce gunclrim.

İşte bu kötü oldu.

https://twitter.com/fx57/status/707689242361794560
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxcho95

quote:

G3 kullanıcısı olarak; en geç bir yıl içerisinde fiyatının yarı yarıya düşeceğini bekliyorum.

Çok beklersin diyelim. SD820li cihaz o paraya gitsin kafamı kızgın saçta kavururum

Işlenmci bazlı değil de marka bazlı düşündüm. Bekliyorum derken de aslina bakarsan alma niyetinde değilim, bu sebeple düşeceğini düşünüyorum desem daha doğru olurmuş. G3 2000 liralara alındı, şimdi ise fiyatı malum. Ha tutarsa G2 gibi, fiyatı G3 kadar kırılmayabilir ama her halukarda Samsung ve Iphone gibi olamayacağı kesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2F240332 -- 10 Mart 2016; 0:31:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: noxcho95

quote:

Işlenmci bazlı değil de marka bazlı düşündüm. Bekliyorum derken de aslina bakarsan alma niyetinde değilim, bu sebeple düşeceğini düşünüyorum desem daha doğru olurmuş. G3 2000 liralara alındı, şimdi ise fiyatı malum. Ha tutarsa G2 gibi, fiyatı G3 kadar kırılmayabilir ama her halukarda Samsung ve Iphone gibi olamayacağı kesin...

Fiyat tekrardan 2700 e cikmis ulan ya neyde yarin iphone 6s alayim en iyisi ben

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

LG G5 fiyati için güncellemesi: 2299'un kontratli olabileceği, normal fiyatın 2700TL civarında olacagi soyleniyor. Bilgi geldikce gunclrim.

İşte bu kötü oldu.

https://twitter.com/fx57/status/707689242361794560

hocam kontratli nasil oluyor

• Ulen, tasarımı kötü, modüler yapıda olması bir işe yaramaz diyen insanlar gitmiş, yerine " senenin bombası ya" ; " LG yine yapmış " diyen arkadaşlar gelmiş. Fiyatlandırma ne kadar da etkili bir şey arkadaşlar ..

• Lg ekrani bi turlu halledemi cok sarj çekiyor cihaz nerde o g2deki ekran kullanim sureleri tasarimlar g2 yi metal yapsa daha iyiydi ben sahsen fiyatinin 2500 Altinda olacagini sanmıyorum

• MeTaL_KnighT kullanıcısına yanıt
    O kadar olsun derken bunu kastediyorum. Keske olmasa bahsettiginiz vergi burda sempatizanlik yapmiyorum tamamen objektif olayim diyorum ancak gercekten asiri bir anti pati olduğunu görüyorum. Abd ile ayni seviyeye geldigimizde eger yine 300 lira fazla olursa o zaman yerin dibine beraber vuralim. Haksizsam soyleyin eyvallah der gecerim. Bunu yurekten soyluyorum. Lakin insanlar bazen cok acımasız oluyorlar. Bu arada bir duzeltme yapayim Abd'de seyahatte olan bi yakinimdan bilgi aldim bestbuy'dan bakti kendisi 2150 tl tekabul ediyor burdaki kurla hesaplaninca.

• 2300 olan konratlı fiyatı gerçek satış fiyatı 2700 tl olacak(erdi özüag garantili)

• Maalesef 2300 liraya sevinir olmuş ülkem en kaliteli telefonun normal şartlarda 1500 lirayı geçmemesi gerekir hadi burası Türkiye 2000 olsun ben bir telefona 2000 den bir kuruş bile fazla vermem.Avrupada bu telefonlar yanlış bilmiyorsam 650 euro dan satılıyor adamların asgari ücreti bekar için 1050 euro evli için 1150 euro.Bizim ülkemizde asgari ücret 1300 lira telefon 3000 ki orda çoğu şey bizim ülkemizden ucuz.Ülkeyi bu hale getirenler utansın bazı mankafalar da avrupa batıyor kan ağlıyor diye kendini avutsun.

Birde s7 önsipariş verenlere yanında gear vr vermiyorlarmış valla aklı olan adam gider inadına lg alır ki lg g5 kötü bir telefon değil hatta ilk görünce tasarımını beğenmedim ama o minimalist ve sade tasarım gerçekten çok hoş olmuş arkasını da azcık daha yakışıklı yapsalarmış mükemmel olcakmış ama o modüler yapı efsane gerçekten.

Birde s7 almamak için bir başka neden ülkemize exynos lu versiyonu kakalamaları cpu gücü birbirine yakın ama adreno 530 ezip geçmiş aklı olan adam 2800 lira verip hem başka ülkelere göre pahalıya almaz hemde yine başka ülkelerde verilen gear vr hediyesinden vazgeçmez üstüne exynos lu versiyonu kullanmaz.Bakın 3 ay sabredin almayın o samsung nasıl yola gelecek cicili bicili kampanyalar yıkama yağlama falan fişman firmalara tavrınızı koyun.

Yine de gidip bu 3 eksikliğe rağmen alacaklar siz bilirsiniz para sizin...

Edit:Bu arada hemen almayın 3-4 ay bekleyin 2000 ve biraz altına alırsınız.Çabuk düşüyor fiyatlar ki düşmese bile kupon kampanya felan 2000 e alınır.Şu an telefon ihtiyacım olsa kesinlikle g5 alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E7109D3E -- 10 Mart 2016; 21:24:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Her firsatta hükümete gömün. Sıfır vergi olsa ona bile kabahat bulursunuz niye vergi yok diye. Pahalı dediğiniz alet ABD'de ve Almanya'da 650 dolar ayip be bu kadar kör olunmaz. Arada 300 lira fark var o kadarda olsun yazık.

Arkadaşlar şunu alın buradan sinirimi zıplattı elim ayağım titriyor...

Sevgili kardeşim(!) sen neden Euro, Dolar vs. Türk Lirası'na çevirip arada 300 TL var diyorsun? Amerika ve Avrupa'da TL mi kullanılıyor? Ben İngiltere'de yaşıyorum burada S7 Egde 650£ ve benim aylık maaşım 1000£ olsa bile ben o telefonu alabilirim ki daha fazla. Türkiye'de asgari ücret 1300TL iken S7 Edge 3300TL ve senin gibi embesillerin 2,5 aylık maaaşı iken 650£ benim haftalık ücretim bile değil... Alım gücü, ekonomi, iktisat vs. git bunları öğrenmeden gelme buraya.

• Yurtdışında 650 euro olan telefon Türkiye de nasıl 3000 oluyor hayret.Kurdan çevir 1950 lira yuvarla 2000 ki yurtdışı fiyatına vergiler,satıcı karı da dahil.200 lira vergi koy hadi 100 lira da satıcı kar etsin etti mi 2300 lira bu arada ki 700 lirayı kim yedi ?

Devlet kazığı dikiyor satıcı yağlıyor müşteri de .......

• Almayin ellerinde patlasin bu telefonlar. Iyice suyu cikti bu isin. Eskiden 1000 liraya burun kivirirdik şimdi 3000e cikti.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.