Şimdi Ara

LG G5 Türkiye fiyatı belli oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
2
Favori
3.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi bakalım g5 in 2. ele düşmesini sabırsızlıkla bekliyorum :)

• lg g2 16 gb 1500 try

lg g2 32 gb. 1800 try den cikmisti. o zaman dolar kuru 2 liraydi. yani lg g2 16 gb 750usd den cikmis .ust modeli de 900 usd den cikmis. simdi 750 usd 2175 lira yapar .900 usd 2610 lira yapar.fiyatlandirma da defisen birsey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Haaaaaaa! Ama bak şu var. LG nin pili, S7 ye göre düşük biliyorsunuz.
    Samsung da yanında bazı şeyler hediye ediyor. Ama mesela bazı arkadaşlar verilen şeyleri istemeyebiliyor. Mesela bana kılıf verseler, ben gidip de S7 Edge e takmam yani. Veya bluetooth hoparlör veriyorlar ama mesela istemeyen çıkabilir.

Fakaaaaat. Hiç kimse, pile hayır demez. LG burada bu fiyatın yanında bir tane de pil hediye verirse, o zaman süper olur. Bazı arkadaşlar B&O amfisini de versinler demiş. Yahu o kim bilir kaç para olacak. Ayrıca LG onu satacak ki para kazanacak. Veya elinde çok fazla olduğu zaman kampanya yapacak, almayı isteyenleri cezbedecek. Ama pili verebilir. O zaman da hemen değişebilir dolu pili taşımak, powerbank'a takmaktan çok daha pratik ve rahat olur...

https://www.youtube.com/watch?v=tSC0u9T8ZL0

1100 amper fazladan ekleyebiliyorsun bu modül ile

• Fiyatı eleştirirken doların 3 lira olduğunu ve sonra sevgili devletimizin böyle ürünlerden fazla fazla vergi almayı sevdğini göz önüne almamız gerekiyor.Artık bundan sonra böyle arkadaşlar buna alışın.Türk insanının alım gücü çok düştü ve her şey pahalı gelecek ne yazık ki.Halbuki ne güzel kandırdılar insanları tek başına iktidara gelirsek dolar düşer diye kaç ay oldu dolar 1 kuruş düşmedi.

• Onu biliyoruz da, günlük kullanımda, fotoğraf çekmek için değil, pil iyi gitsin diye bahsettiğim şey.
    Mesela herkes o modülü istemeyebilir. Kimisi Bang&Olufsen'in amfili modülünü ister. Kimisi kamera modülünü.
    Birini istemeyen diğerini isteyebilir. Ama, hiç kimse yedek pili istememezlik etmez..
  • Artık fiyatınıda öğrendiğimize göre bu telefonda herkesin merak ettiği konu batarya performansı şuan.

Eğer o da en azından 4 saat ekran süresi verirse S7 ile falan uğraşılmaz.

Piyasaya çıktıktan 3-5 ay sonra paralel 1700 1800 e alınır. 10 ay kadar sonrada şimdiki paralel G4 lerden az daha fazla olur belki.
  • Arkadaşlar. Bataryayı niye dert ediyorsunuzki. Telefonun yanında bir tanede yedek batarya sipariş edin. Zaten değişim olayıda çok karizma olmuş. RELOADIIIING !!! CHANGING MAGS !!! diye bağırıken, Şarjörünüzü...pardon bataryanızı değiştirirsiniz
  • arkadaslar, bu adamlar piyasa nabzi tutuyorlar,genelleme yapmak istemiyorum ayrica herkes parasini harcamakta özgürdür,
    dedigim gibi lg nin piyasa nabzini tutan abilerimiz her seyin farkinda yani halkimizin mobil telefonlarini cok sevdigini,ve gerekirse zorda olsa isterse alabilegini biliyor bakiniz iphone ve diger forumlara
    lg de pastasindan payini istiyor 3ay sonra 2000 tl 6 ay sonra 1500 tl sabir eden kazanir

• Cok iyi oldu. Tebrikler LG

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç ay sonra paralel ithalatla 1000 TL ye G4 almak daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kur yükselmesini saymazsak iyi fiyat aslında

• Anlayın artık herkes rakiplerine göre fiyat biçiyor.Samsungun şu an tek rakibi Appledir.Aksini iddia eden yanılır.Apple la yarışması için fiyat bandını yükseltmek premium algısı yaratmak zorunda. LG nin rakibi ise samsungdur oda fiyat olarak yaklaşmıştır ama aradaki 500 tl lik fark lgnin istediğini elde etmesine yardımcı olabilir satışlarda.Şimdi yok o kadar fiyata satmak mı zorunda fiyatlar aşırı şişirilmiş yok şöyle böyle diye ağlamayın,böyle ağlayanlar gidip cihaz için sırada beklemezler mi,sadece lafta icraat yok iki yüzlüler

• quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

Birkaç ay sonra paralel ithalatla 1000 TL ye G4 almak daha mantıklı

Birkaç ay sonra mı :):) hepsiburada ve sahibinden e haftasonları bir bak

• g5 in tek handikapı batarya olabilir. Rakiplerinin biraz gerisinde. Aslında korkutan g4 3000 mah olmasına ragmen s6 nin 2550 mah ile daha iyi kullanım süresi vermesi. Yine buna benzer bir durum olursa lg kullanıcıları için büyük problem olur. Canım g2 ne efsane kullanım süresi verirdi. Nerdeyse bütün üst seviye cihazları kullandım ama g2 den aldığım kullanım zevkini alamadım :) Tek şikayetim gece kamera yerlerde sürünüyordu birde video modunda ses kaydı kötüydü kötüydü.

• alınır bu.
  • 1800 1700 civarına düşerse paraleli alıcam
  • Bugün 1350 liraya sıfır lg garantili g4 aldığıma pişman olmalı mıyım yoksa olmamalı mıyım bilemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 TÜrkiye fiyatı 14.09.2013 tarihinde duyurulmuş, 13.09.2013 günü kuru $1=2.0257 TL 1599 TL=$789 değişen birşey yok anlayacağın. Kimse kâr payını düşürmez.
    Ama ben Nexus 5 konusuyla karıştırmışım o zamanlar da sevinmiş herkes.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/LG-G2-ulkemiz-fiyatlari-belli-oldu.htm
    http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201309/13092013.xml

• çok iyi fiyattan girmiş, hatta paralel ithalat falan derken kimse tasarımına bakmaz
  • cihaz kaliteli,o bir gerçek...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.