Şimdi Ara

LG G5 Türkiye fiyatı belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
2
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paardon

Doğruysa yok satar.

Bir de tasarımı bir tek ben mi beğendim merak ediyorum, benim çok hoşuma gidiyor.

Bende çok beğendim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat rakiplere göre çok agresif olmuş LG Türkiye'yi tebrik ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun greyi 1800 s7 nin greyi 2200 bulunur 1 hafta içinde
  • Paralel bekleniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • g4 fiyatı 1300 iner
  • Eğer Samsung SD820 ile Türkiye'ye gelmezse G5 alıyorum.

• LG Türkiye'ye özel ilgi gösteriyor bu fiyata getirmeleri mucize.
    V10'da Android 6.0 Güncellemesini ilk Türkiye'de dağıttılar OTA üzerinden.
    Umarım daha iyi yerlere gelirler bu gibi girişimler ülkemiz böyle bir durumdayken bile oluyorsa tebrik etmek lazım LG'nin hem türkiye hem kore tarafını.

^^imla^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crashlone -- 9 Mart 2016; 20:27:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paardon

Doğruysa yok satar.

Bir de tasarımı bir tek ben mi beğendim merak ediyorum, benim çok hoşuma gidiyor.

Tasarımı telefonu canlı görmeden değerlendirmemeye karar verdim. S6 ve s7 videolarda şahaneyken, telefonu elime aldığımda hiç de videolardaki gibi güzel gelmedi. Hatta s3 elimdeyken ne hissediyorsam s6 elimdeyken de aynı şeyi hissettim. o yüzden canlı görüp değrlendirmek daha doğru olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy s7 alacağım diye yola çıktım. 2800 fiyat etkiketini görünce iphone 6se kaydım 2700e bulunabiliyor diye. Şimdi iyice kafam karıştı.

• S7 2700 den girmişti. Bu 2300 den giriyor. Yüzümüzü çok güldürüyor. Yaaaw, S7 ile bunun arasında tasarımdan pek çok şeye kadar dağlar kadar fark var. 2300 niye yüzümüzü güldürsün. Yapsın LG G2 gibi fiyatlandırma, görsün bakalım kimse tasarıma bakıyor mu. Herkes sokakta yüzü güle, oynaya dolaşıyor mu...

• Bedavadan biraz pahalı.

O değil de 1gb ramli 16gb hafızalı ip6 fiyatta hepsini geçiyor :D

• Fiyat mükemmel olmuş. 600 euro zaten 1910TL ediyor. Ulkemizdeki yuksek vergiler iyice arttırır sanıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 9 Mart 2016; 17:37:18 >
  • 2300 liraya sevinir olduk.

• asıl bomba, 2000 deselerdi olurdu.. telefonların ortalama 2 yılda bir değiştiğini düşünürsek tepe modeller 1500 ü geçmemesi icap eder.. ama maalesef iphone&htc sayesinde fiyatlar uçtukça uçtu ve millet 2300 e alkış tutar oldu..
  • Haaaaaaa! Ama bak şu var. LG nin pili, S7 ye göre düşük biliyorsunuz.
    Samsung da yanında bazı şeyler hediye ediyor. Ama mesela bazı arkadaşlar verilen şeyleri istemeyebiliyor. Mesela bana kılıf verseler, ben gidip de S7 Edge e takmam yani. Veya bluetooth hoparlör veriyorlar ama mesela istemeyen çıkabilir.

Fakaaaaat. Hiç kimse, pile hayır demez. LG burada bu fiyatın yanında bir tane de pil hediye verirse, o zaman süper olur. Bazı arkadaşlar B&O amfisini de versinler demiş. Yahu o kim bilir kaç para olacak. Ayrıca LG onu satacak ki para kazanacak. Veya elinde çok fazla olduğu zaman kampanya yapacak, almayı isteyenleri cezbedecek. Ama pili verebilir. O zaman da hemen değişebilir dolu pili taşımak, powerbank'a takmaktan çok daha pratik ve rahat olur...

• Tamam s3'ten sonra alacağım telefonu buldum. Ama şimdi bunun bataryası dasu gibi erir giderse benim içime sinmez. Tamam performans falan gayet güzel ama en az 5 saat ekran süresi almayı umuyorum.

• Yurdum insanı bu fiyatla yok satar demiş.Allah aşkına asgari ücret 1300tl bu ülkede, kıçı kırık bir telefon almak için iki ay yemeden içmeden çalışmak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Çok değil 2-3 sene önce G2 1600 TL'den duyurulunca neler söylenmişti bu forumda, şimdi 2300 TL normal karşılanır olmuş. Bizi bu duruma getirenleri güzelce anıyorum.

3 sene önce dolar 1.8 1600tl = 900$
    şimdi dolar 2,9 2300tl = 800$

fiyat son derece başarılı. başarısız olan hükümet

edit : bu fiyat peşin değil de kontratlı fiyatıysa samsung LG'yi gömer

edit 2 : gömdükten sonra diriltir tekrar gömer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1BF783EF -- 12 Mart 2016; 0:32:22 >
  • Parelel ithalat. N11 çek felan derken 1700tlye alınırmı acaba

Batarya çok kritik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 9 Mart 2016; 17:51:36 >
  • Mükemmel bir atlayış...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.