Şimdi Ara

LG G5 Türkiye fiyatı belli oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
2
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten S7 ile ancak fiyat olarak rekabet edebilir, benzer fiyatda olsa s7 varken kimse bunu almaz.

• Zamanla dusecektir hele s7 o fiyata dibi gorecek 3 yil onceki gibi samsung sony apple cekismesi yok artik lg yetisti hatta tozu dumani ortaliga katti cin markalari da kalite ve fiyat acisindan oldukca iddiali durumda biz de variz diye modelleri birer birer piyasaya suruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kotaless kullanıcısına yanıt
    Cihazlar euro kuru uzerinden geliyor ulkemize.

• 2200 lira üstünde para verip telefon alan adamların 400-500 liranın lafını yapmasını anlamıyorum. Telefona 2200 lira verebilen biri 2600 lira da verebilir rahat bi şekilde...

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    O zaman daha kötü G2 o zaman €594 iken G5 şimdi €724.
  • ne zaman raflarda olur? yada ön sipariş nereden verebiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: m@spir

Bugün 1350 liraya sıfır lg garantili g4 aldığıma pişman olmalı mıyım yoksa olmamalı mıyım bilemedim

Pişman olmamalı aksine sevinmeslisin . İnan bana telefonda yaptıkların face oyun WhatsApp gibi benzeri şeylerin ötesine gitmeyeceğim için karşısın 1000 TL fark vermediğin için. Bırak 2 saniye İnternete erken girsin g5 çok mu önemli. Verilen her fazla kuruş gereksiz şuan

• inşallah daha da uygun olur. s7 yi fiyatından dolayı alamicaz. g5 iyi bir alternatif oldu. tek soru işareti pili nasıl acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@spir

Bugün 1350 liraya sıfır lg garantili g4 aldığıma pişman olmalı mıyım yoksa olmamalı mıyım bilemedim

Pişman olmamalı aksine sevinmeslisin . İnan bana telefonda yaptıkların face oyun WhatsApp gibi benzeri şeylerin ötesine gitmeyeceğinden 1000 TL fark vermediğin için şanslısın . Bırak 2 saniye İnternete erken girsin g5 çok mu önemli. Verilen her fazla kuruş gereksiz şuan

• İşlemci ve fiyattan yırttı! En azından ülkelere, bölgelere göre donanımı başkalaşmıyor! Pil hediyesi de olursa değmeyin satışlara! :)

• bugün bir samsung mağazasında (natavega mamak ankara) S7 ve S7 edge inceledim. çok kızdım. wmc de ve ondan sonra en ön rafda konusu duran samsung ürünlerinin bir önceki nesillerinden hiç bir farkının olmadığını gördüm. kullanım olarak aynı kamera vs durumları aynı olan eski versiyon. üzerine marsmallow var tabi onunda farkı var. sentetik testlerin farkını ancak sentetik testlerle anlayabilirsiniz ki bir önceki nesille arasında ki performans farkını gündelik kullanım ve oyun performansında çok fark edeceğini, hissedilir bir fark olacağını hiç zannetmiyorum. ben hissetmedim. bir önceki nesile marsmallow u kur bence hiç bir farkı yok zaten o yüzden dir ki bu marsmallow u bunlar eski tellere vermiyorlar. bence samsung o kadar lansmanı hak etmiyor du gerek yoktu deseydi ki eski teli azucuk geliştirdik hepsi bu. Lg G5 i henüz görmedim en merak ettiğim tel bu sene o.. bence bu sene G5 in yılı hele ki bu fiyata en alınık telefon olur o sekmentte.
    ben olsam S6 / S6 EDGE / S7 / S7 EDGE ye hayatta para vermem gider note 5 alırım keyfime bakarım. 2000/2500 arası tellede düşünülecek iki tel var biri lg g5 biri note 5gerisi hikaye....

• Uzun zamandır her gün, her an şu fiyatı bekledim :) İnanılmaz mutluyum, bir aksilik olmaz ise yeni telefonum LG G5 :)

• Bu fiyata yılın birincisi belli kesinlikle herkes g5 alacaktır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alikemalmetin

bugün bir samsung mağazasında (natavega mamak ankara) S7 ve S7 edge inceledim. çok kızdım. wmc de ve ondan sonra en ön rafda konusu duran samsung ürünlerinin bir önceki nesillerinden hiç bir farkının olmadığını gördüm. kullanım olarak aynı kamera vs durumları aynı olan eski versiyon. üzerine marsmallow var tabi onunda farkı var. sentetik testlerin farkını ancak sentetik testlerle anlayabilirsiniz ki bir önceki nesille arasında ki performans farkını gündelik kullanım ve oyun performansında çok fark edeceğini, hissedilir bir fark olacağını hiç zannetmiyorum. ben hissetmedim. bir önceki nesile marsmallow u kur bence hiç bir farkı yok zaten o yüzden dir ki bu marsmallow u bunlar eski tellere vermiyorlar. bence samsung o kadar lansmanı hak etmiyor du gerek yoktu deseydi ki eski teli azucuk geliştirdik hepsi bu. Lg G5 i henüz görmedim en merak ettiğim tel bu sene o.. bence bu sene G5 in yılı hele ki bu fiyata en alınık telefon olur o sekmentte.
    ben olsam S6 / S6 EDGE / S7 / S7 EDGE ye hayatta para vermem gider note 5 alırım keyfime bakarım. 2000/2500 arası tellede düşünülecek iki tel var biri lg g5 biri note 5gerisi hikaye....

Dediğin gayet mantıklı aslında, Samsung bildiğin çakallık yapıyor; "S6 Lolipopla kalsın, S7 Marshmallow isle çıksınki aradakji fark çok görünüp milleti kazıklayım..." şeklinde düşünüp milleti kazıklamaya çalışıyor, hemde exynosla... Ah Samsung ah, bir sen aklıllısın sanki, bizler hiçbirşey bilmiyoruz değilmi ???

• LG bu ,tel.cıktıktan 2 sonra paralel ithalat 1300 e alırsınız
  • 2300 liralık telefonun f/p kabul edildiği bir ülkede yaşıyoruz.Daha söylenecek bir şey kalmamış bence.

• Her firsatta hükümete gömün. Sıfır vergi olsa ona bile kabahat bulursunuz niye vergi yok diye. Pahalı dediğiniz alet ABD'de ve Almanya'da 650 dolar ayip be bu kadar kör olunmaz. Arada 300 lira fark var o kadarda olsun yazık.

• Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    KDV tabiikide her ülkede olan bir vergi çeşidi. Ama merak ediyorum ÖTV vergisini başka alan ülkelerde var mı acaba ? Amacım tartışma başlatmak değil sadece düzgünce bir soru soruyorum burada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paardon

Doğruysa yok satar. Bir de tasarımı bir tek ben mi beğendim merak ediyorum, benim çok hoşuma gidiyor.

Kardeş ben de çok beğeniyorum ve alacağım. 2300 için yorum çok. Evet pahalı, asgari ücrete bakarsak ciddi uçuk. Ama rakiplere bakacak olursak ve LG Türkiye yetkilisinin gerçekten insanlara kulak verdiğini hissettirdiğini göz önünde bulundurursak benim gözümde Apple ile birlikte inanılmaz bir marka güveni oluşturdu LG. Bundan daha altına bu donanım şu piyasada satılmaz.

• Kısa süre sonra fiyat oturur sonra da root-rom muhabbetleri başlarsa CLOUDYFA da o işlere el atarsa G2de ki gibi satışlar yüksek tiraj yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MunOG -- 9 Mart 2016; 23:13:16 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.