Şimdi Ara

LG G5 Türkiye fiyatı belli oldu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
2
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satarken 1 sene sonra 700 lira zor ediyor
    senede 2 3 amiral cıkartıyorlar
  • 3000 tl maş alan da iphone kullanıyor asgari ücret alanda kullanıyor ali ağaoğluda iphone kullanıyor. sonra yok efendim hükümet şöyle kötü yok böyle kötü. sen önce cebine göre harca sonra eleştir hükümeti.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

G3 çıktığında aldım, sürekli batayrya reset atma gibi sorunlar yaşadım ve G4 aldım, 7 aydır 2. kez batarya sorunu yaşadım ve bugün tamamen kapandı ve açılmıyor. Vintek servis merkezine götürdüm, değişim yapacağı yerde tutmuş birde anakart değiecek demez mi????? Bu aldığım son LG olur... Bundan sonra ne alırım nede tavsiye ederimm. Samsung Lg den de beter... Kore cihazları almıyorum artık.

welcome ios
    millet başına gelmeden anlamıyor plastikli,fanfiroidli telefon kullanmayın.
    bende flex alıyorum ama heves için evde zaten 20 model cihazım var 6s sattığım halde sabit olarak iphone 5 kullanıyorum ios 8 li hatta.
    yok neymiş güncelleme almış almamış arkadaş bu alet whatsapp açıyor facebook gidiyor safari çalışıyor. yemişim güncellemesini.
    ama bu muhabetler anfroik kısmında çok neşeli

• 1400TL altına yağ gibi akan telefonlar var. Son çıkan 3 boyutlu oyunları oynayan biri değilseniz, 1400TL altı telefonlar uzun yıllar götürür sizi. Yıllardır üstüne basa basa belirtiyorum, Türkiye gibi hem gelir durumu, hemde parasının değeri son derece düşük bir ülkede, bir telefona 1499TL den bir kuruş yukarı verilmez, verilmemeli. Hatta, kendinizi 1000TL altı telefonlara alıştırın, cidden çok iyi f/p telefonları var. Oyun mu oynuyorsunuz? Bu ihtiyacınızı, oyun konsolunda, PC de, tablette giderin. Sırf 3 boyutlu güncel oyunları kaldırsın diye telefonlara çılgın paralar ödemeyin. Hata edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcı bilgilerimden nereli olduğumu öğrenemeyecek kadar aciz ve vasıfsızsın anlaşılan. Hdp ye sempati duymak sizin gibi rüzgar güllerinin işi. Rüzgar vurdumu megri megri, haburdan davul zurna, artık analar ağlamıyor vs., rüzgar öteden vurduğunda bdp sizin yüzünüzden meclise girdi mutlu musunuz. Tek başına iktidar olamadığında bdp mecliste diye ağlayıp, tek başına iktidar gelince bdp meclisteymiş değilmiş umurunda olmayanlar gelipte burada Vatandan milletten bahsetmesin nasıl olsa siz her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alanlarsınız. Bdp istedi diye andımızı yasakladınız la ne bik bik ötüyorsunuz şimdi bdp bdp diye.

• Lg neden birbirine yakın üst segment ürünler çıkarıyor anlamıyorum 1 üst modelle ilerleseler daha başarılı olurlar bence

• quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

Biji azadi lo amerikan köpeği gibi dolaşırken sıkıntı yok gezi zamanı bak euro ne kadarmış senin anlayacağın dilden söyleyeyim küresel olarak usd değer kazandı neden euro %40 yapmadı bir yıl içinde ? Hatta bir kaç ay öncesine kadar usd/euro 1.03lere düşmüştü tabi ne anlarsınız ki siz AmacınıZ ülkeye nereden soksam kardir kesin izmirlisin ve HDP barajı aşması içinde oy verdin ama rahat ol senin gibilerin hali ortada 2. Sınıf insan muamelesi görüyorsunuz istanbulda Hahahaha

her yobaz izmirli zaten değil mi.. memleketin her kötülüğü izmirde, izmir olmasa ne yaparmış diğer illerde oturanlar?
    neyse ağır konuşmayayım, her işe siyaseti karıştırmasak olmaz zaten.. lg g5 fiyatı konusunda hdp nin işi ne? azcık mantıklı konuşun lütfen..

burdan mod arkadaşlara da sesleniyorum, nerdesiniz? konu almış başını saçmasapan yerlere gitmiş..

konumuza dönecek olursak, androidli bir telefon için 2700 çok paraaa.. 2 sene sonra satmaya kalk, 1000 liraya zor satarsın.. elimdeki g2 yi çok temiz kullanmama, jelatinsiz kılıfsız kullanmamama rağmen 600 e alıcı bulamam..

• Valla, ben 2300 Tlden bir İskender parası bile fazla vermem. O zaman 2300 tl olana kadar bekleriz sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaL_KnighT -- 11 Mart 2016; 15:27:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

Biji azadi lo amerikan köpeği gibi dolaşırken sıkıntı yok gezi zamanı bak euro ne kadarmış senin anlayacağın dilden söyleyeyim küresel olarak usd değer kazandı neden euro %40 yapmadı bir yıl içinde ? Hatta bir kaç ay öncesine kadar usd/euro 1.03lere düşmüştü tabi ne anlarsınız ki siz AmacınıZ ülkeye nereden soksam kardir kesin izmirlisin ve HDP barajı aşması içinde oy verdin ama rahat ol senin gibilerin hali ortada 2. Sınıf insan muamelesi görüyorsunuz istanbulda Hahahaha

her yobaz izmirli zaten değil mi.. memleketin her kötülüğü izmirde, izmir olmasa ne yaparmış diğer illerde oturanlar?
    neyse ağır konuşmayayım, her işe siyaseti karıştırmasak olmaz zaten.. lg g5 fiyatı konusunda hdp nin işi ne? azcık mantıklı konuşun lütfen..

burdan mod arkadaşlara da sesleniyorum, nerdesiniz? konu almış başını saçmasapan yerlere gitmiş..

konumuza dönecek olursak, androidli bir telefon için 2700 çok paraaa.. 2 sene sonra satmaya kalk, 1000 liraya zor satarsın.. elimdeki g2 yi çok temiz kullanmama, jelatinsiz kılıfsız kullanmamama rağmen 600 e alıcı bulamam..

su izmirli diye attığın mesaj zaten ülkenin ve durumunu gösteriyor başka söze gerek yok izmirdeyim ve inan veya inanma buranın en akılsız insanı su dediginden daha mantıklı cümle kurup düşünür

• Paralele düşün 1600-1700 civarına alırız. Samsung s6 2200 lira cıvarına aldı arkadaşım Türkiye garantili idi. Şu anda 1650 liraya paraleli var. Sıkıntı yok düşer fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 11 Mart 2016; 17:05:39 >
  • Lg g4 ve g2 im ile gayet mutluyum suan degistirmeye gerek duymam uzun süre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasature

quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

su izmirli diye attığın mesaj zaten ülkenin ve durumunu gösteriyor başka söze gerek yok izmirdeyim ve inan veya inanma buranın en akılsız insanı su dediginden daha mantıklı cümle kurup düşünür

bende şuan izmirdeyim, bornovada.. gazi kadınlarda da eğlenmişliğim var, bucada da oturmuşluğum, küçükparkta da nargile yapmışlığım var..vs :)

milletin derdi izmirliysen yobazsın düşüncesi.. neyse allah akıl fikir versin

• quote:

Ahaha bu nasil trol lan, hdp ne alaka la konuyla
    Iki hdp İstanbul'da daha cok oy aldi izmir den, simdi senin mantığınla İstanbul a çamur mu atalım beyin terk,
    Sizin gibiler oy kullanıyor ülke bu hale geliyor.

• Fiyat yüksek gibi.

1799TL ideal olurdu.

Sonuçta G4 şu an 1300TL civarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Fiyat yüksek gibi.

1799TL ideal olurdu.

Sonuçta G4 şu an 1300TL civarı.

Yazın spotta o fiyatlarda olur, biraz beklemekte fayda var

• Desenize cari acik tavan yapacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmedsaid

burada dolar 3 lira oldu deyip hükümeti eleytiren arkadaşları anlayamıyorum. varsayalımki dolar 1 lira olsun. sonra 2 ayda bir telefon değiştirme lüksüne girelim israfın dibine vuralım. cari açık alsın başını gitsin. ülkemizde üretim yapmak veya arge yapmak isteyenler dükkanlara kilit vurup gitsinler. biraz mantıklı düşünün artık. keşke lüks telefonların vergisini dahada artırsalar ve herkes maaşına göra telefon kullansa. ben 1 maaş karşılığında telefon alacak kadar zengin değilim. gm 5 plus bizim ülkemizde kullanılacak en güzel fp cihazıdır. reklama gerek yok.1000 tl üstü israf kısa ve net ve kullanım süresi 2 yıl en az

Ya kardes dolar 1 lira oldu da cari acık oldu da ne senaryo yazdın 2 dakikada ? Ülkede yerli üretim yapanlar ne halt yemişte kilit vuracaklarmış ? Sözde yerli firması Vestel'in yedigi tek halt parçaları alıp montajlanıp 2 yıl onceki özellikleri bize günümüz hatta daha fazla fiyata kazıklamak ?
    Ülke once gitsin yerli üretimcileri adam etsin halkındır hizmet götürecek yerli üretimcileri desteklesin AR-GE çalışmalarini desteklesin sen sonra bunları yaz. Suan alınan herşey zaten dolarla ülkeye giriyor bu sektörde dolar 1 olsa ülke batacakmış bu Nasıl mantıktır arkadaş milletin parası cebinde kalacak alım gücün artacak paran değer kazanacak sizinki Nasıl Bir bakış acısıdır anlayamadım

Ha ama sondaki cümlenize katılırım. 6s kullanıyorum bundan once 5 kullanıyordum aldığıma pişman oldum biraz tüketim çılgınlığının gazına gelip. Herkesin bütçesine uygun ve isini görecek telefon alması daha mantıklı. Aslında tek telefonda da degil arabada giyimde herseyde aşırıya kaçmamak gerekir ama bu demek degildir ki daha iyisini ucuza alabilecekler gidip 3-4 katı para verip kazık yiyelim

• Yakındır Suudi Arabistan gibi oluruz bizde bu kafayla....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

quote:

Orijinalden alıntı: ahmedsaid

burada dolar 3 lira oldu deyip hükümeti eleytiren arkadaşları anlayamıyorum. varsayalımki dolar 1 lira olsun. sonra 2 ayda bir telefon değiştirme lüksüne girelim israfın dibine vuralım. cari açık alsın başını gitsin. ülkemizde üretim yapmak veya arge yapmak isteyenler dükkanlara kilit vurup gitsinler. biraz mantıklı düşünün artık. keşke lüks telefonların vergisini dahada artırsalar ve herkes maaşına göra telefon kullansa. ben 1 maaş karşılığında telefon alacak kadar zengin değilim. gm 5 plus bizim ülkemizde kullanılacak en güzel fp cihazıdır. reklama gerek yok.1000 tl üstü israf kısa ve net ve kullanım süresi 2 yıl en az

Ya kardes dolar 1 lira oldu da cari acık oldu da ne senaryo yazdın 2 dakikada ? Ülkede yerli üretim yapanlar ne halt yemişte kilit vuracaklarmış ? Sözde yerli firması Vestel'in yedigi tek halt parçaları alıp montajlanıp 2 yıl onceki özellikleri bize günümüz hatta daha fazla fiyata kazıklamak ?
    Ülke once gitsin yerli üretimcileri adam etsin halkındır hizmet götürecek yerli üretimcileri desteklesin AR-GE çalışmalarini desteklesin sen sonra bunları yaz. Suan alınan herşey zaten dolarla ülkeye giriyor bu sektörde dolar 1 olsa ülke batacakmış bu Nasıl mantıktır arkadaş milletin parası cebinde kalacak alım gücün artacak paran değer kazanacak sizinki Nasıl Bir bakış acısıdır anlayamadım

Ha ama sondaki cümlenize katılırım. 6s kullanıyorum bundan once 5 kullanıyordum aldığıma pişman oldum biraz tüketim çılgınlığının gazına gelip. Herkesin bütçesine uygun ve isini görecek telefon alması daha mantıklı. Aslında tek telefonda da degil arabada giyimde herseyde aşırıya kaçmamak gerekir ama bu demek degildir ki daha iyisini ucuza alabilecekler gidip 3-4 katı para verip kazık yiyelim

Sen meseleyi başka anlıyorsun hocam. Doların 1 lira olması kısa vadede herkesi sevindirir. Herkes isteğini alır kullanır. 6 ayda değiştirdiğimiz telefonlar 2ayda değişmeye başlar ve senin cebinden çıkan para yine aynı olur. Hali hazırda bile dolar yüksekken tüketim çılgınlığı almış başını gitmiş. Düşük olsa milletin olmayan parası da gider cebinden... Vestel casper GM yerli firma ama parça toplayarak yerli üretim yapıyor vestel. Bunun nedeni bu zamana kadar dışa bağımlı olmamızdır. Savunma sanayiinde belli adımlar atıldı gebzede teknoloji üssü kurulma aşamasında, yanı daha çok yolumuz var. Hükümetin şimdiki uyguladığı politika tamamen paramızın dışarıya gitmesini en aza indirgemek. Ha sen buna 3 binlik telefon alarak hiç bir katkı sağlamassin, başka birisi 1000 lira altı telefon kullanır hem cebini hem ülkesini kurtarır. Ha ben gorsel olarak tatmin olamiyorum diyorsan o senin problemin. Yanı halk olarak devletimizin kalkındırmak vazifemiz. Japonları örnek alsak yeter, adamlar teknoloji içinde yüzüyorlar ama kullandıkları telefonlara bir bakalım 10 yıllık cihazları kullananlar var hala bizde hepsi çöp oldu gitti. Yanı problem şahısta başlıyor bizde devlette değil. İlk önce biz kendimizi dizginleyelim, devlet gereğini yapıyor zaten. Örnek cokkkk

• sıraya girdim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.