Şimdi Ara

LG G5 Türkiye fiyatı belli oldu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
2
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonun tam 1 yıl sonra 1200tl seviyelerinden satılacak olması, şu an bile benim için bu telefonu almama bir engel diyebilirim.
  • Şu G5 in tek düşündüğüm yanı modüler yapısı , acaba gevşeme çıkma gibi bir durum olurmu ileri ki zamanlarda , ben alırsam en 4 sene kullanırım ki bu mesajı yazdığım atrix 4 senelik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal medya da 2799 tl olarak söyleniyor. Yanında kulaklık hediye miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 13 Mart 2016; 10:24:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan bilgisayar da 2799TL. Listelendi diyorlar ama mobilden siteye girdim yok öyle bişey kaldırıldı sanırım, umarım fiyat o kadar olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdnanSolak -- 13 Mart 2016; 13:03:07 >
  • Vatanbilgisayar'da "Ticari kredi kartı ile taksit" seçeneğinde 2700 yazıyordu bugün 2799'a yükseldi. Aslında bir kaç gündür vardı 2700 bugün başka bir sitenin haberinden sonra fark etti insanlar. LG fiyatı açıklamayarak ciddi anlamda kendine zarar veriyor ve bunun farkında değil işin kötüsü. Sosyal medya hesaplarına yazılan yazılara ancak politik cevap verebiliyorlar. Şuan LG fiyatını beklemeye dayanamayıp S7 siparişi veren arkadaşlarım olduı ve bu sayı daha da artacak gibi. Hatta 2799'u duyunca Iphone alanlar var.

"Daha yeni lanse edildi" cevabı da çok saçma. Bu kadar büyük bir firmanın bu kadar politik yaklaşması da üzücü. Sayfalar dolusu fiyat tartışması oldu. Bende bir Türk şirketinde Marka-Pazarlama sorumlusuyum ve bu durumu garipsiyorum. Bir lansmana çıkıyorsan o gün olmasa dahi o hafta fiyatını açıklayabilecek şekilde hazırlanmalısın.

"Apple pahalı ama çok satıyor!" satar tabi! Adam lansman yaptığı cihazların, nerede, ne zaman, ne kadar çıkacağını net söylüyor en azından.

• Ulan bu piyasa beni delirtiyor. alt tarafı akıllı telefon Nedir bu aşırı manyakça fiyatlar.... Başta 3500 Tl veririm diyordumda(evet o kadar para biriktirdim telefon için) şimdide inat değilmi 2300 Tl olana kadar almayacam lan LG G5..Hadi bakalım !!!

Arkadaşlar lütfen rica ediyorum bu fahiş fiyata satan adamların ekmeğine yağ sürmeyin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaL_KnighT -- 13 Mart 2016; 15:50:03 >
  • bu telefona 2799 tl verip alacak olanları şimdiden tebrik edip başarılar diliyorum

• Vay arkadaş bu nedir yav

• 2 gün lg g4 almış biriyim ve 1400 tlye getirdim şöyle bir alıcı gözle baktığım da g5 in gene gideri yok 2800 tlye. g4 bile çıktığı zaman 2300 den cıktı ve kısa zamanda fiyatı müthiş indi paralel ithalat da olsa alınır yani bir cihaz.Bu cihaz paralel ithalatı bile pahalı olur tıpkı şuan samsung s6 nın paralelinin 1700 tlye olduğu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

2300'e girerse hem resmiden hem de paralel ithalat yoluyla gelenlerden iyi satar.
    S7'ye de ciddi rekabetçi olur.
    Ama 2800'e satalım derlerse kimse S7 varken bunu almaz.
    Yanında ekstra pil ve ses yada kamera aparatı koyarlarsa... Belki...

Telefon genel anlamda S7'den iyi, adamların aynı fiyata satmasının bi sebebi de budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UML

quote:

2300'e girerse hem resmiden hem de paralel ithalat yoluyla gelenlerden iyi satar.

Telefon genel anlamda S7'den iyi, adamların aynı fiyata satmasının bi sebebi de budur.

S7 den iyi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: geleceği olmayan adam

quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Çok değil 2-3 sene önce G2 1600 TL'den duyurulunca neler söylenmişti bu forumda, şimdi 2300 TL normal karşılanır olmuş. Bizi bu duruma getirenleri güzelce anıyorum.

3 sene önce dolar 1.8 1600tl = 900$
    şimdi dolar 2,9 2300tl = 800$

fiyat son derece başarılı. başarısız olan hükümet

edit : bu fiyat peşin değil de kontratlı fiyatıysa samsung LG'yi gömer

edit 2 : gömdükten sonra diriltir tekrar gömer

Samaung lg yi nasıl gömüyor bu kadar pahalıyken

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: geleceği olmayan adam

quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Çok değil 2-3 sene önce G2 1600 TL'den duyurulunca neler söylenmişti bu forumda, şimdi 2300 TL normal karşılanır olmuş. Bizi bu duruma getirenleri güzelce anıyorum.

3 sene önce dolar 1.8 1600tl = 900$
    şimdi dolar 2,9 2300tl = 800$

fiyat son derece başarılı. başarısız olan hükümet

edit : bu fiyat peşin değil de kontratlı fiyatıysa samsung LG'yi gömer

edit 2 : gömdükten sonra diriltir tekrar gömer

Samaung lg yi nasıl gömüyor bu kadar pahalıyken

lg g4'ün kronik sıkıntılı olması nedeniyle iyi bir geçmişi yok. samsung şekil olarak da daha hoş. bu nedenle samsung seçecektir 3000'e kadar bütçesii olan bir kişi

• quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

quote:

Orijinalden alıntı: UML

quote:

S7 den iyi mi ?

S7'nin daha iyi olduğunu mu sanıyosun da bu kadar güldün. Bi araştır ondan sonra gel

• Hani 2299 TL'den çıkacaktı? 2799 TL fiyatı. Bundan sonra da LG Türkiye iflas..

• TheKinslayer T kullanıcısına yanıt
    Valla Haziranda 2300 Tl'ye düşer o telefon.Zaten mecburen düşürecekler yoksa ellerinde patlar malları
  • Kaldır bu haberi donanımhaber. 500 tl daha pahalı olacak g5..

• çarşıya gittim 2299

eve geldim 2799

• http://www.amazon.co.uk/LG-G5-32-SIM-Free-Smartphone-Titan-Grey/dp/B01CDZYXXE
    Avrupa fiyati 500€ burda 2700 civarlarinda cikarsa hic satamaz paralel ithalatcilar 1700 1800 e satarlar artik

• musdappo M kullanıcısına yanıt
    Demek ingiltere fiyatı 2100 tl, ordan alsak türkiye de kayıt parası 150 tl, eder 2350. Maksimum 2499tl türkiye için normal fiyat.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.