bu sürücüyü bi denerim hocam, hocam hic baglanti kesilmesi filan olmuyor 3 farklı kablo denedim hepsinde ayni sorun, kaydirma derken hocam, efl uzantili dosyayi gosterip, alttan ufs dosya sistemi seciyom, ardinda partition manager e tikliyorum, video ve konuda resimdeki ekrana benzer bi ekran geliyor farki save partition kismi var ve tum partition bolumleri yok, close a basinca hatayi veriyor zaten. siz win10 da mi denediniz, sizin dediginiz driver ile deniycem oda olmazsa en son guvenli mod ve win7 de deniycem olmazsa artik pes ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (328. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasin_92bu sürücüyü bi denerim hocam,
hocam hic baglanti kesilmesi filan olmuyor 3 farklı kablo denedim hepsinde ayni sorun,
kaydirma derken hocam, efl uzantili dosyayi gosterip, alttan ufs dosya sistemi seciyom, ardinda partition manager e tikliyorum, video ve konuda resimdeki ekrana benzer bi ekran geliyor farki save partition kismi var ve tum partition bolumleri yok, close a basinca hatayi veriyor zaten. siz win10 da mi denediniz, sizin dediginiz driver ile deniycem oda olmazsa en son guvenli mod ve win7 de deniycem olmazsa artik pes ederim
Bende de tüm partition kısımları yok gibi gözüküyordu hocam, yan çubuğa basarak ilerleyince hepsi mevcutmuş. Ben LG G7 Unlock klasöründeki sürücüyü kurarak yaptım. OS Windows 10 bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 7 Temmuz 2021; 18:24:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
cozemedim ki hocam ne kaynakli sorun anlamadim sansima olmuyor hangi romda yaptiniz kilit acmayi, bide pc isletim sistemi neydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yasin_92cozemedim ki hocam ne kaynakli sorun anlamadim sansima olmuyor hangi romda yaptiniz kilit acmayi, bide pc isletim sistemi neydi
Avrupa romu, Windows 10
Merhaba arkadaslar, telefonu kurcalarken bir şey farkettim
Ayarlar>Gizlilik>Erişilebilirlik kullanımı , seceneğinde "1 uygulama cihazinia tam erişme sahip" olarak görünüyor. Uygulamanın adı "AccessService"
Telefonumda bi güvenlik açığımı var. Sizde de bu şekilde mi.
-
Antivirüs programı varsa ona tam yetki vermiş olabilirsiniz. Bende trend micro var o görünüyo çünkü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
hocam merhaba biraz uğraştırdı ama cihazın bootloader kilidini açıp rootlamayı becerdim, magiskten viperi kuruyorum fakat ayarları yaptığım halde etki etmiyor hiçbişeye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 13 Temmuz 2021; 11:46:25 > -
-
kurulu hocam aynı sendeki gibi ama ayar yaptığında ayarlar işe yaramıyor, örneğin kulaklık takınca viper bass-saf bas yapınca müthiş bi bass deneyim sunması lazımdı, 30c Tr romundan, 30f avrupa romuna geçtim onda da aynı, stock rom için dotos kerneli vardı onu da kurdum onlada çalışmıyor. mecbur custom roma geçicem artık ilerde dotos 5.1 linkleri de çalışmıyor kaldıracaklar heral romu
-
-
çalıştı hocam şimdi çok sağol valla, zulüm yaşadım bootloaderı kilidini açarken 30c 30f romlarda açılmadı hiçbir türlü, 10k oreo kdz indirdim onda açıldı sorunsuz, 30c 30f romlarda red case safety check hataları verdi, zar zor stock roma döndürdüm, hatta kilidi açtım ama cihaz boot olmadı daha kötü bi durummuş o kaç saat uğraştırdı meret şansa bala hallettim ümidi kesmiştim o an, artık iş kolay dot os 5.1 kuracaktım, indirme linkleri göçmüş
-
-
30f avrupa romu kullaniyorsan bende de oyleydi sinir bozucu bi durum cozum bulamadim
geçen hafta telefonumu düşürdüm üzerinden araba geçti ekran kırıldı
bu şekilde satılıktır garantisi 2 ay önce bitti
telefonun tüm fonksiyonları çalışıyor hoparlör kamera yan tuşlar ANAKART batarya hiç oyun oynamadığım için günü çok rahat çıkarıyordu
arka cam ve kasa da hasar yok KILIF VE CAM KORUYUCU İLE KULLANILDI daha önce hiç mühadela edilmedi tamir görmedi
orh şarj aleti ile birlikte 650 tl ilk sahibiyim YER SAKARYA
YAN SANAYİ CAM TAKMAK İSTEMİYORUM
ELİNDE ORJ ÇIKMA SORUNSUZ KIRIKSIZ ÇİZİKSİZ CAM OLAN VARSA BEN ALABİLİRİM
-
hocam ne yaptınız dotos 5.1 romunu kurabildiniz mi
-
Hocam henüz denemedim. İşler biraz yoğun telefon trafiği vs. uğraşmak istemedim şuanlık.
-
ben de kurmaya çalışıyorum kuramadım bi türlü adb sideload üzerinden flashlama yaparken bi hata alıyorum orange fox recovery de telegram sayfasına katıldım orda herşey ayrıntılı bi şekilde var fakat çözüme ulaşamadım bi türlü
-
Lg teknik servise götürürken fatura çıktısı yeterli oluyor mu ? Tatile çıkarken kutuyu ve garanti belgesini almayı unutmuşum. Garabeti bitmeden İstanbul da bataryasını değiştirteyim diyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X