Şimdi Ara

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.037
Cevap
80
Favori
546.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran kasa ve batarya değiştirebileceğim bir firma var mi arkadaşlar ?
    ★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ffrisby kullanıcısına yanıt

İstanbul şengüller

• Hocam cihaz kapaliyken ses kisma tuşu basili tutup kabloyu pc baglayip fastboot menuye girip ordan laf_a ve laf_b.img dosyalari flashlaman lazim, ofox.img dosyasini da deneyebilirsin varsa elinde bide magisk patchlenmis boot dosyasi onu da dene hocam acilir mi bilmem dosyalari bulamazsan bendekileri veririm olmadi, 17.1 nerden buldun hocam yeni sorunsuzu varken neden eskisi :( ah hocam insallah imei filan silinmemistir, cihazi kurtarirsan ofox recoveryde efs yedegi al kenarda bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 3 Ağustos 2021; 8:59:19 >
  • Castiel* kullanıcısına yanıt

Hocam fastboot mode da calismiyorsa bu konuya bi gozatmalisin

https://forum.xda-developers.com/t/guide-how-to-recover-lg-g7-or-other-newer-lg-phones-from-edl-or-9008-mode.4213851/

Bide hocam suanda teli kullanabiliyomusun peki los 17.1 kurulu mu telefon aciliyor mu?

• yasin_92 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba.

Foruma giriş yapmakta sorun vardı sanırım sabahtan beri giriş yapamadım.

Şuan teli kullanabiliyorum fakat lineage os'ta sanırım aramayla ilgili bir sıkıntı var telefon görüşmesi yapamıyorum, internete bağlanmada vs herhangi bir sorunum yok.

Telefon fastboot modda çalışıyor ama fastboot açıp ofoxu boot etmeye çalıştığımda ofox açılmıyor, açılır gibi olup sonra sistem boot ediliyor.

EDL moduna da giriş yapabiliyorum, sadece telefonu download moduna alamıyorum. Sıfırdan kdz yükleyip o şekilde kurulum yapmak istemiştim.

Hatta abl ve laf image yedeklerini de qfil ile yükledim fakat yine de download mode açılmıyor. Telefon kapalı iken ses açma tuşuna basılı tutarken kabloyu takınca download mode yazıyor fakat 5-6 saniye sonra tekrar sistemi boot ediyor cihaz.

Şuan iş yerindeyim ve açıkçası telefon görüşmesi yapamamam biraz sıkıntı oluyor :(

En azından whatsapptan falan yazabiliyorum o yüzden şuan daha da kurcalamak istemiyorum :D

• Merak edenler için 2 yıl 2 aydır kullandığım LG G7 telefonun pil sağlık durumu:

Geceden sabaha şarjda kalır genelde, arabada devamlı şarjdadır, son zamanlarda şarjda oyun bile oynadım; tüm olumsuz koşullara rağmen yüzde 85 pil sağlığı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Kasım ayında 2 sene olacak telefonu alalı. Ama artık memnun değilim. Herşey çok geç açılmaya başladı. Ve telefon kullanırken ve şarjdayken çok ısınıyor. Ghost screen de hafiften kendini gösterdi. Şarj 1 günü çıkarmıyor telefonu çok kullanmasam bile.

Sizce garantiye yollamalı mıyım? Yoksa alternatif telefon mu bakmalıyım? Yardımlarınızı beklerim teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben tam 2 yıldır kullanıyorum. Hic sorun yaşamadım. Sadece içerik pin kodu kilitlendi. İna çözüm bulamadım. Değiştirsem ne alırım onu dusunmek bile istemiyorum.

• Benim telefon su gecirdi. Telefon bakiyorum amiral gemileri haric icime sinen bi telefon bulamadim. Limitimde max. 4 bin olunca hala bakiyorum

• DiceMan512 kullanıcısına yanıt

Ekran da sıkıntı var ise garanti bitmeden gönderin, yine pil şikayetini de yazın ve yedeklerinizi alıp cihazı bir güzel sıfırlayın cihaz bayağı toparlanacaktır.

• sovalye_ kullanıcısına yanıt

Bir ara 4600 civarına s10 plus vardı onun da fiyatı uçtu zannedersem bu telefondan sonra Apple'a geri dönerim bana göre amiral gemi telefon olmadiktan sonra bir android telefonun max kullanım ömrü 2 yıl sonra zaten destek kesiliyor telefon yavaşlıyor güncel oyunlar ve uygulamalar yavaş açılıyor en azından amiral gemi telefonlarda işlemciler güçlü olduğundan 3 yıl sonraki orta sınıf islemcilerden daha çok iş görüyor

• Batarya işi 2 yılın sonunda iyice düştü. Ben garanti eylül de bitiyor diye hatırlıyordum ama temmuz sonunda bitmiş bile . Mecburen bir müddet daha idare edip ücretli olarak değiştireceğiz bataryayı. Son zamanlarda ücretli batarya değişimi yaptıran oldu mu ? Ne kadar ücret alıyorlar acaba ?

• Arkadaşlar poco x3 pro 256 gb önerir misiniz. Baktığımda mevcut telefon piyasasında en iyi fiyat performans telefonu gibi. Ya da sizler 4 bin e kadar başka telefon önerir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: sovalye_

Benim telefon su gecirdi. Telefon bakiyorum amiral gemileri haric icime sinen bi telefon bulamadim. Limitimde max. 4 bin olunca hala bakiyorum

Nasıl su geçirdi hocam tuzlu suya mı soktunuz. Benim ara sıra muslukta yıkıyorum sıkıntı yaşamadım henüz ★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ 

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Denizde cocugu cekerken aldi suyu

• Telefonun işi bitti mayıs gibi sormuştum ama değiştiremedim yeni bi telefon ne alınır bundan sonra limit 4 5 bin civarı piyasadan uzağım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin8584 -- 19 Ağustos 2021; 0:33:12 >
  • Yasin8584 Y kullanıcısına yanıt

mi10t alınabilir bence ben olsam onu alırdım büyük ihtimal

• Yasin8584 Y kullanıcısına yanıt
    Bende bakiyorum hala. Fiyatlar zamlandi bu ara. Gecen ay lg velvet 4100 tl ye kadar dusmustu siimdi en dusuk 5600 tl. 4 bin e falan bulsam bende velvet alicam ama bulamassan poco x3 pro fiyat ve ozellik olarak aklimi karistiriyor

• Bence artık LG alınmaz, hele velvet hiç alınmaz :) Bildiğin kazulet gibi telefon. LG kalitesinden sonra xiaomi mutlu eder mi sanmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.