Şimdi Ara

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.037
Cevap
80
Favori
546.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bilemedim piyasa uçmuş adam gibi telefon yok çok pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tcl 10 pro alicam buyuk bi ihtimal. Bugun 3182 tl trendyolda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sovalye_

Tcl 10 pro alicam buyuk bi ihtimal. Bugun 3182 tl trendyolda

Aldıysanız deneyimini paylaşır mısın

• Yasin8584 Y kullanıcısına yanıt
    O gun almakdan vazgectim. Bu aksam gittigidiyordan 3442 tl ye poco x3 pro 6/128 olan modeli aldim. 100 tl de ziraat bankasi kartina para yuklenicek bana 3342 tl ye gelmis oldu. Gelince paylasirim izlenimlerimi. En son tercihimdi ama özellikleri en uygun fiyata veren baska marka yok. İnşallah pisman olmam

• Telefon şebeke üzerinden arama yapmıyor ve beni arayamıyorlar. Benzeri bir sıkıntı yaşayan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EKE58 kullanıcısına yanıt
    Evet 3 saattir aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Sim kartı başka telefona taktığımda sıkıntı yok.

• quote:

O gun almakdan vazgectim. Bu aksam gittigidiyordan 3442 tl ye poco x3 pro 6/128 olan modeli aldim. 100 tl de ziraat bankasi kartina para yuklenicek bana 3342 tl ye gelmis oldu. Gelince paylasirim izlenimlerimi. En son tercihimdi ama özellikleri en uygun fiyata veren baska marka yok. İnşallah pisman olmam

Öncelikle hayırlı olsun inşallah beklentilerinizi karşılar bir kaç gün kullanım sonrası yazarsanız sevinirim

hocam selam sıkıntıyı cozdunuz mu . ben fabrıka ayarlarına gerı dondum duzeldı lakın uygulama guncellemeleınden sonra aynı hatayı vermeye devam edıyor. sızde sıkıntı yok ıse ve deneyımlarınızı paylasrsanız memnun olurum

• seeyeah S kullanıcısına yanıt
    Özelden de görüştük ama bulduğum çareyi buradan yazayım belki birilerinin işine yarar. Az daha yeni telefon alacaktım bu saçmalık yüzünden. Evet fail Google uygulamasının beta sürümü. Telefonu sıfırlayıp tek tek tüm güncellemeleri denedim. Google uygulamasının beta sürümü yüklenince telefon arama yapmamaya başlıyor.

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★
    ★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★

ÇÖZÜM :
    1-Google uygulaması beta programından ayrılın.
    2-Google uygulamasını devredışı bırak yaparak güncellemesini kaldırın.
    3-Beta programından çıktıktan sonra uygulamanın herkese açık sürümünü yükleyip kullanabilirsiniz, sorun çıkmıyor.
    4-Sorun devam ederse Google uygulamasını komple devredışı bırakıp kurtulabilirsiniz.

İnşallah çözülür, denedikten sonra bilgi verebilir misiniz?

Hocam dediğiniz gibi sıkıntı beta programından kaynaklı. Beni de , bu konuyu çözerek büyük bir sıkıntıdan kurtardınız. Teşekkür ederim. İnşallah başkalarına da faydası dokunur paylaştığınız çözümün

Sabahtan beri telefonla arama yapamıyordum, sorun buymuş teşekkür ederim.

• Rica ederim, sevindim işe yaramasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKE58 -- 27 Ağustos 2021; 21:13:53 >
  • Yasin8584 Y kullanıcısına yanıt
    Kamera iyi,şarj iyi hızlı şarj çok daha iyi,işlemciye zaten bişey söylenemez,ekran için yorumlarda kötü diyenler vardı ama ekran güneş altında bile çok iyi görünüyo. Fakat g7 deki ekran boyutuna göre çok büyük arka cebe sığmıyo, kalın, tek elle kullanmak benim için imkansız ve biraz ağır. Alışamassam satarım 1 aya

• Arkadaşlar ben beta programına kayıtlı değilmi. Telefonumda google beta diye de bir şey yok. Ama ben de çağrı alıp arama yapamıyorum. Nereye bakmak lazım. Google uygulamasını komple kaldırayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deedrah -- 28 Ağustos 2021; 11:25:12 >
  • quote:

Kamera iyi,şarj iyi hızlı şarj çok daha iyi,işlemciye zaten bişey söylenemez,ekran için yorumlarda kötü diyenler vardı ama ekran güneş altında bile çok iyi görünüyo. Fakat g7 deki ekran boyutuna göre çok büyük arka cebe sığmıyo, kalın, tek elle kullanmak benim için imkansız ve biraz ağır. Alışamassam satarım 1 aya

Hangi telefona baksam bizim telefona göre kalın ve büyük 12 mini almak lazım ama fiyatlar ortada ne yapacam bilemiyorum bende yanyana boyutlar aynı bile görünse eline aldığında çok kalın ve büyük geliyor mi10t pro almış arkadaş beğendim dıştan elime bi aldım baya kalın ve büyük durdu

• deedrah D kullanıcısına yanıt
    Evet devredışı bırakın

• LG G7 Telefonumu alalı 2 sene oldu batarya az gitmeye başladı internet sitelerine de güvenemiyorum orjinal diyorlar kaltesi düşük bataryaları satıyorlar nerden bulabilirim orjinal bataryayı

• quote:

Orijinalden alıntı: askmen3755

LG G7 Telefonumu alalı 2 sene oldu batarya az gitmeye başladı internet sitelerine de güvenemiyorum orjinal diyorlar kaltesi düşük bataryaları satıyorlar nerden bulabilirim orjinal bataryayı

Ne kadar gidiyor şu an sizin.

• deedrah D kullanıcısına yanıt
    Batarya pil ömrünü ölçen uygulama ile baktım %77 gösteriyor kullanmaya bağlı ortalama 5-6 saat anca

• Bu telefonun ömrü 2 seneymiş gerçekten. Garantisi biteli sadece 1 ay oldu ve bataray iyice öldü, cihaz normal uygulamarda bile aşırı ısınıyor, sağ alt köşede kalıcı ekran yanığı oluştu , ara ara da ekran da geçici gölgeler oluşuyor. Farkedilir bir yavaşlama da söz konusu. 5 senelik Samsung Galaxy A7 2016 cihazım var amoled ekranlı , 3 yıl bilfiil ben kullandım iki yıldır da ufaklığa verdim sabahtan akşama kadar oyun oynuyor. Maşallah ne ekran yanığı var ne pili öldü. LG iyi ki bitmişsin.

• 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.