Şimdi Ara

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.037
Cevap
80
Favori
546.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben de nexus 5 den gecmıstım bu cihaza hocam nexus 5 halen calısır vazıyette.

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt
    Ben V30 için servisteki son pili değiştirttim geçenlerde. V30 ses kalitesinde diğer hiçbir marka telefonla kıyaslanamayacak kadar kutsal ve yüce bir telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim telefonun proximity'si ve ambient sensörü çalışmıyor. Bazen ara ara çalışıyodu şimdi gitti hepten.

Telefonu şengüllere yollayacağım ama daha önce sorduğumda bana 27.10.2021 dediler garanti bitişi için ancak KVK sorgulama sayfası 11.08.2020 diyor.

Hangisine göre göndermek lazım?

Bir de bu arıza için telefonu açtırmak mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deedrah -- 29 Eylül 2021; 8:19:45 >
  • ordaki tarihlerin hiçbir önemi yok, faturandaki tarih önemli. bence garantin varsa neyi bozuksa yaptır ilerde pişman olabilirsin hatta pil değişimi bile yaptırmalısın garantin bitmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

ordaki tarihlerin hiçbir önemi yok, faturandaki tarih önemli. bence garantin varsa neyi bozuksa yaptır ilerde pişman olabilirsin hatta pil değişimi bile yaptırmalısın garantin bitmeden

Servise sordum fatura var mı dedi yok dedim. Aktivasyon üzerinden son tarih 27.10.2021 görünüyo dediler garantisi var dediler.

Pil değişimi yaptırırsam su geçirmezlik garantisi gider mi telefonun? Pil değişimi için illa bir sorun olması gerekiyor mu yani bunun pilini değiştirin deyince değişirlermi?

İşin garibi bu sensör bugün çalışmaya başladı bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.

• deedrah D kullanıcısına yanıt
    Benim cihazım hiç servise gitmemişti ama su geçirdi. Garantiniz bitmeden servisde tüm işlemlerinizi hallettirmenizi öneririm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Düz mantık pili hemen değistir. Çok fazla kafa yorma ;)

Evet hemen degişim yapıyorlar.

faturasız ise ürünün dediğin gibi onlarda gözüken tarihlere bakarlar. pil değişimi yaptırmadım, su geçirmezliğe etkisi var mı yok mu hiç bilmiyorum, hatta cihazımı hiç su ile test etmedim.

sensörlerin bozuk olmayabilir belki, smart doctor uygulamasında cihaz testinde sorun veren kısım var mı hiç? bide cihazına format atıp denedin mi hiç?

• quote:

faturasız ise ürünün dediğin gibi onlarda gözüken tarihlere bakarlar. pil değişimi yaptırmadım, su geçirmezliğe etkisi var mı yok mu hiç bilmiyorum, hatta cihazımı hiç su ile test etmedim.

sensörlerin bozuk olmayabilir belki, smart doctor uygulamasında cihaz testinde sorun veren kısım var mı hiç? bide cihazına format atıp denedin mi hiç?

Hayır format atıp hiç denemedim açıkçası. Smart doctor sorun vermiyor ama proximity test uygulamalarıyla baktığında sensör bir şey algılamıyor. Işığa göre ekranın parlaklığının otomatik ayarlanması da çalışmıyor. Ama bir süre sonra çalışır oluyorlar. Sonra bir bakıyon gene gitmişler garip yani.

• quote:

Bugün telefonu formatladım. İlk açılışta 2-3 saat düzgün çalıştı. Şu an yine çalışmaz oldu :S

Servise vermeme sebebim şu aslında reset atacak al bak düzeldi diyecek. Sonra tekrar başlayacak. Beni uğraştıracaklar.

• servise verirken söyle bi düzgün çalışıyor bi çalışmıyor genelde çalışmıyor diye belirtirsin zaten anlar onlar değişirler, denemekten zarar gelmez, vermezsen ilerde pişman olabilirsin garanti bitince

• 50 ohm altındaki dirence sahip kulaklıklarda daha yüksek çıkış almak isteyen arkadaşlara aşağıdaki AUX kablosunu tavsiye ederim. Ses kalitesinde hiçbir bozulma yok. Ayrıca jak kısmının L şekilli olması sayesinde pantolon cebinde herhangi bir zorlama ve bükülme de yapmıyor ve daha güvenli bir yapı oluşturuyor. Hala bu telefondan vazgeçemeyen müzik hastaları için tavsiye ederim. V30'da kullanıyorum ve çok memnunum. Şunu da belirtmeliyim kulaklığınız mikrofonlu ise 4 kutuplu olanı, mikrofonsuz ise 3 kutuplu olanı alın.

TRY 9.19 | 3.5mm jack erkek Kadın Uzatma stereo Ses Kablosu 15 cm 90 Derece Açılı Siyah renk
    https://tr.aliexpress.com/item/33041215180.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60101045354&aff_fcid=e353a864ef32481facfc9b8774cbb064-1633343396139-04188-_uQvlbi&tt=MG&aff_fsk=_uQvlbi&aff_platform=default&sk=_uQvlbi&aff_trace_key=e353a864ef32481facfc9b8774cbb064-1633343396139-04188-_uQvlbi&shareId=60101045354&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=5ced946b3f88468eb6933e72b608a209

• merhaba arkadaşlar. kardeşimin telefonu bozuldu. elimdeki lg g7 yi ona vereceğim. kendim samsung galaxy s21aldım ama inanın lg deki heyecanım yok.

lg velvetin 5 gisini bulabilseydim onu alacaktım ama türkiyede bulamadım.

şimdi lg g7 dimdeki tüm uygulamaları direk yeni telefona kopyalayabiliyormuyuz acaba.

yardımınızı rica ederim.

• Telefonun garantisine az kaldı pil ve netflix için anakartı değiştirirler mi?

• ozoz15 kullanıcısına yanıt
    Hocam Gmail üzerinden Wi-Fi bilgilerine kadar herşeyi çekiyor.

• konsar K kullanıcısına yanıt
    Netflix için derken?
    Pil ile anakartın alakası yok hocam.

• JackWondo kullanıcısına yanıt

Biliyorum hocam daha önce okumuştum yanlış hatırlamıyorsam hdr için anakart değiştirenler oldu ondan dolayı sordum.

• Yazılım güncellemesi gelmiş ama nedir çözemedim

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 23 Ekim 2021; 1:9:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jakkoba kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım artı eksi değişen bir şey yok gibi.

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.