Şimdi Ara

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.037
Cevap
80
Favori
546.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi ben yazacaktım. Şaşırdım. Güvenlik güncellemesi mi acaba ?? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda pil değişimi yaptiran veya fiyat alan var mı acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gokhannexus G kullanıcısına yanıt
    V30'un pilini değiştirttim. Şengüller servisinde G7 için hala pil var diye biliyorum. Değişim fiyatını bilmiyorum ama 300 isterler herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme sonrası chrome ve amazon uygulamaları takılmaya başladı. Benzer durumda olan var mı

• cemil-mustafa kullanıcısına yanıt
    Uygulamalar arsındaki geçişlerde ufak bir takılma oluyor ama donma olmadı.

• Teşekkür ederim

• Dostlar güncelleme kaynaklı mı bilmiyorum ama haklarım olmasına rağmen internet gün için de çoğu zaman hiçbir siteye ve uygyulamaya girmiyor. Uygulamalar bankacılık sistemleri alışveriş uygulamaları ağ bağlantısı başarısız diyor. Mobil veriyi kapat aç diyorum olmayınca telefonu kapat aç yapıyorum. Anlık düzeliyor o an işimi görüyor ama sonra yine aynı sorunları yaşıyorum.

Kullandığım operatörü vodafone ararım, mobil veriyi kapat görüşmeden sonra telefonu kapat 3 dk sonra geri aç gibi işlemlerde bulundu ama çözülmedi.

Bağlantımı engelleyebilecek son zamanlarda indirmiş olduğum uygulamaları gözlemledim, araştırmalarımda vpn uygulamasının yapabileceğini söyleyenlerin olması doğrultusunda vpn uygulamasını sildim. Düzelir gibi oldu bir kaç saat hah tamam bu yapıyormuş meğersem derken sorunlar yine tekrarladı. Bilgisi olanlardan yardımlarını rica ediyorum.

• Jakkoba kullanıcısına yanıt
    Google ı kaldırmayı bir deneyin isterseniz

• Vuaris2 kullanıcısına yanıt

Sadecr google yapmıyor ki bunu uygulamalarda yapıyor

özel dns mi tanımladınız ona bi bakın bence. bi ara bende de oldu adguard dns tanımlıydı, adguard dns de genel bi sorun varmış wifi mobil hiçbir internete bağlanamıyordum, telefonu servise götürüyodum ki yolda aklıma geldi dns birden öyle anlamıştım

• yasin_92 kullanıcısına yanıt

Tanımlamadım ama bir bakayım nerden bakıyoruz ona? Acaba indirdiğim bişeylerden virüs mü girdi bişeyler interneti engelliyor sanki. Sadece mobil veride bunu yapıyor. Wifi sorunsuz.

Wifide sorun yoksa ondan degil o zaman. Mobile veri-sag üst 3 nokta tikla-mobil sebekeler-erisim noktasi adları-sag ust 3 nokta tikla varsayilan ayarlara dondur tiklayip 1 kez telefonu yeniden baslat dene bide hocam

• Smsleri nasıl yedekleyebilirim? Yani whatsapp mesajlari gibi google drive'a yedeklemek gibi?
    Ya da şöyle sorayim uzun süredir silmedigim sms yazışmalarını başka biriyle nasıl paylaşabilirim?
    Konu çok mühim. Yardimci olana cok dua ederim, minnettar kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaba -- 9 Kasım 2021; 22:2:23 >
  • Zaba kullanıcısına yanıt

birçok yöntemi var bu işin Ayarlar-Sistem-Yedekle-Google Yedekle ye gir ordan yapabilirsin, güvenlik kilidin varsa hata verebilir ilk seferinde kapatıp yaparsan ilk sonra daha hata vermez, Lg mobile switch ile yapabilirsin, google play store dan 3.parti uygulamalar ile de bunu gerçekleştirebilirsin

• Şu son yayınladıkları yazılım güncellemesi sonrası mobil veride sıkıntı yaşıyorum. Bir kaç gün sorun yoktu belki 1 hafta ama sonrasında mobil verim açık olmasına rağmen site ve uygulamalara giremiyorum. Telefonu sıfırladım yok sorun yine devam ediyor. Bir önceki güncellemeye nasıl dönebilirim?

• Merhabalar, Ben Türk Telekom kullanırken telefonumda ki VoLTE simgesini ayarlardan istediğim zaman açıp kapatabiliyordum, ama Geçen günü itibari ile Turkcell'e geçiş yaptım VoLTE ve VoWİFİ açık ve ekranda simgesi görünmesine rağmen , LG G7 telefondan ayarlar menüsünde görünmüyor , açıp kapatamıyorum. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgisini paylaşırsa memnun olurum. Yoksa Telefonu mu sıfırlamam gerekiyor acaba?

• milliyan kullanıcısına yanıt
    Turkcell için , çağrı ayarları seçeneğine gidin. Kablosuz arama seçeneğini aktif/ pasif edebilir siniz. Yine bu ayarın üzerine tıklayarak açılan menü de 4g üzerinden veya wifi üzerinden tercihinizi değiştirebilirsiniz.

• seeyeah S kullanıcısına yanıt

Daha önce de kontrol ettim "çağrı ayarları" bölümünü, maalesef olmuyor. ne yaparsan yap VoLTE hala açık. sadece 2g+3g ayarına getirince kapanıyor. çok sakat bir durum.

• milliyan kullanıcısına yanıt

Sıfırlamana gerek lg destek ile görüştüm türkcell ile alakalı bir durum wowifi ve volite gibi şeyleri türkcel sağladığı için yapacak bir şey yok

• BLueSouL25 B kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi. Türk Telekom da iken ayarlar/ mobil şebekeden VoLTE istediğim gibi kapatıyorum. Ama sorun operatör de değil LG'nin kendisinde. Birçok telefonda VoLTE menü görünüyor. Yabancı sitelerde de sorununun LG olduğu açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milliyan -- 23 Kasım 2021; 19:46:9 >
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.