Şimdi Ara

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.037
Cevap
80
Favori
546.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batarya değişimi yaparsam haber ederim ama hemen değiştirmeye niyetiniz varsa batarayayı Şengüller LG Servisini arayıp bilgi alın en iyisi.

Benim aslında canımı sıkan bir şey daha var cihaz ile alakalı. Cihaz tam 2. Yılını durduğundan bu yana ekran da gölge vermeye başladı. Bazen epey kalıcı oluyur bu gölgeler. Whatsapp bildirimleri bildiğin ekranın altına kazınmış gibi oluyor. Hatta şu an ekranın sağ aly köşesinde 5 mm kadar bi yanığa benzer siyah kalıcı bir gölge söz konusu. O yüzden acele etmiyorum aslında batarya değişimi için. Bu sorun giderek artar ise ekran değişimine de gerek olabilir benim cihazda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konsar K kullanıcısına yanıt

Hiç vakit kaybetmeyin hayalet ekran problemi giderek artıyor sonra. Ben garantinin bitiş tarihini karıştıdığım için değişim yaptıramadım şimdi çok pişmanım. Yanlış hatırlamıyorsan ekran değişimini sormuştum bana 1500 lira gibi bir fiyat vermişti Şengüller Eylül-Ekim gibiydi.

• Aa Şengüllerin artık LG ye bakmadığını bilmiyordum. E kime yaptıracağız teli? İstanbul olmasına da gerek yok Ankara'da da yaptırabilirim. Bir bakayım kim ilgileniyormuş. Bataryayı değiştirirsem bu teli 2 yıl daha kullanırım bence.Toplamda da 5 yıl olur. Allah bereket versin.

• smartboom S kullanıcısına yanıt

ankarada atb is merkezınde bahausun karsısında bı yerde bakıyorlar hocam

• Garantisi devam edenler servise giderken faturayı da bulundursunlar. Faturasız bakmıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ankara güneş elektronik 300 tl pil değişim fiyatı vermişlerdi. oraya bi sorun.

• ben bugun ankara gunese gittim ekran ve pil degısımı ıstedım bakalım sonuc ne olcak bir de herhalde sengulleri lg cıkartmıs garantiden ordaki adam o tarzda seyler soyledı ne derece dogru bılmıyorum. Ellerinde yokmus ama ekran ıstanbuldan ısteyıp getırıyorlarmıs.

• Dostlar telefonu hard brick etmiş olabilirim. Redcase oldu. Sadece restart, shutdown, bootloader ı yükle döngüsü yaşatıyor cihaz. v35 in bootunu flahladım ama bu halde kaldı. Bu işten sağlam anlıyan kim var aramızda sormak ve ücreti müteakibinde yaptırmak isterim.

• yosunkaya kullanıcısına yanıt

Benim de aynısı olmuştu. XDA'da konusu var hocam. Adamın söylediklerini harfiyen yaparsan telefon kendine gelir.

Bayağı uğraştırmıştı beni de.

• Boot_a ve b yi fastboot mode uzerinden flashlamayi deneyin düzelmesi lazim laf_a ve b de olabilir tam aklimda degil bende de olmuştu duzeltirsiniz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 5 Ocak 2022; 16:42:13 >
  • bu ciazdan sonra alınabilecek bi mi10t ve s20 fe var neden soğuttu sizi merak ettim samsung malzeme kalitesi kötü

açıkçası bu ciazdan sonra ekranı güzel ciaz yok 5 bin bandına ekran çöz hep düşük modeller

banada arka kapak lazım nerden bulunur uyguna pil konusundada çöz düşük kullanın daha uzun gidiyor şuan pil değişsek hep eski üretim tarihli depoda duran pillerdir cok bi fark olmaz ufak bi powerbank ile günü rahat kurtarır

• Ankarada G7 bataryasi degistirip yeni pilin performansindan memnun kalanlar lutfen tecrubelerini paylassin. Nerede yaptirdiniz, kac tl, kac gun surdu vs. Tesekkurler.
    Istanbulda da olur. Yolum duserse yaptiririm bir gun.

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt

Birçok konulara baktım ama telefon usb olarak yanıt vermez durumda, içini açıp biryerleri kısa devre falan da yapmalıymışım. Yine de konuyu bulursanız benimle paylaşmanızı rica edeceğim. Yedek telefon olarak kullanıyordum ama çökmesi iyi olmadı :(

• yasin_92 kullanıcısına yanıt

Hngi KDZ yi kullanmalıyım, Android 8 in boot a b sini kullan sonra android 10 u yükle dediler ama . Bu işi ayrıntısıyla hakkıyla yapabilecek bir tamirci vs varmı Allah aşkına. Ben devamını getirmek istemiyorum elimde kalacak çünkü. Yedek parça parasına ekranını , pilini vs satarım artık.

Telefonu acmana gerek yok .

Şu konuyu takip et. Hiçbir adımi atlamadan tabi.

Takıldığın yerde özelden ulaşırsan akşam bakarız birlikte.

xda forums
    [HOW TO] Recover from any hardbrick or red case in 9008 mode without ANY BOXEs
    https://forum.xda-developers.com/t/how-to-recover-from-any-hardbrick-or-red-case-in-9008-mode-without-any-boxes.4052841/

Telefonu kapat usb kablo baglayip, ses kısma tusuna basili tut fastboot menü acilmasi lazim orda red case hatasi veriyor mu? Bende yaşamıştım bu hatayı android 10 uzerinden bootloader açmayı denerken cozmustum ama nasıldı unuttum, cozersin bence biraz kurcala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 6 Ocak 2022; 17:22:46 >
  • Yasin şu saat oldu :( yok. PArçalayacağım bunu ben. Ekran pil vs isteyen arkadaşlar varsa yazsınlar madem ne diyeyim ... Çalıştıramıyorum bir türlü. Neyse durun bakalım parça ihtiyacı olan yazsın, koca istanbulda şu LG yi yaparım diyen yok mu yahu ?

Eğer satmayı düşünürsen haber verir misin hocam? Benim ekran sıkıntılı. Belki değişirim :)

• GIAI PHAP ANDROID ⁺⁸⁴₉₀₇₇₀₅₉₃₆youtube
    fix red case LG G7 ThinQ G710EWM G710EAW G710EM G710ULM G710N G710PM G710RM Your device has failed a routine safety check and will not boot https://youtu.be/Pbzpto8ueI0 unbrick LG G7 ThinQ LG G6 LG V40 ThinQ V35 ThinQ V30 ThinQ stuck RED WARNING Your device has failed a routine safety check and will not boot - no Download mode/Firmware Update - Stuck Fastboot Bootloader - dead boot Qualcomm 9008 mode https://t.me/RootedLG repair LG G6 G7 V20 V30 V35 V40 ThinQ brick 9008 stuck Fastboot Bootloader no Download mode/Firmware Update unlock SIM network LG V10 V20 V30 G4 G5 G6 T-mobile unlock permanently unbrick LG G6 G7 V20 V30 V35 V40 ThinQ loop logo RED WARNING - NO BOOT : Your device has failed a routine safety check and will not boot. This may be a temporary problem. If this message occurs repeatedly, visit this link on another device and refer to the Red case: g.co/ABH - Your device will power off automatically after a while. - all slots are unbootable! remote Unbrick LG V40 V35 V30 V20 V10 G7 G6 G5 G4 G3 G2 G Hard bricked Qualcomm 9008 stuck Fastboot Bootloader locked no Download mode stuck LG logo remove FRP lock Google account via Teamviewer remove lock Cry Face LG G3 G4 G5 G6 G7 G8 V10 V20 V30 V35 V40 V50 ThinQ fix Find the Phone Owner - 주인을 찾아주세요! Unlock Bootloader flash TWRP flash Magisk root LG G7 ThinQ LG V30 ThinQ LG V35 ThinQ LG V40 ThinQ - update Android 10 LG V30 V40 G7 ThinQ Giải Pháp Android - Android Solution Vietnam https://t.me/AndroidSolutionVietnam https://www.youtube.com/AndroidSolution https://www.facebook.com/giaiphapandroid mobile/Viber/WhatsApp/Telegram/Zalo : +84 907705936 - skype : minhtien2905@gmail.com unlock sim network - sell unlock code - unbrick - remove Google account FRP lock via Teamviewer
    https://www.youtube.com/watch?v=ASYDlWH0PF0&feature=youtu.be

Sunu bi dene hocam cozulmeyecek bi sorun degil bu telefonu parcalama sakin

• Dur bakayım şu videodaki ile bir bağlantı kurayım mail ile. Belki çözülür.

• 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.