Selamlar, bende de şöyle bir sorun var. Telefon görüşmelerinde karşıdan gelen sesi zor duyuyorum. Telefon zorlandığı zaman ses iyice azalıyor. Mesela oyun oynuyorum ardından telefon çaldığı zaman karşı tarafın ses çok çok azalıyor duyulmayacak vaziyete geliyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba. |
★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (338. sayfa)
-
-
Ahizeyi diş fırçası ile bı temizleyin fark yaratacaktır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu deneyeceğim ama faydası olacağını düşünmüyorum. İnşallah faydası olur.
-
telefonuma girdi aygıtı ugulaması bildirimi geliyor telefon kablosuz bağlıyken bu bildiri sırasında kasma oluyor arada bir nadir olasada neden oluyor bilen varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ince kibar ve daha hızlı bi ciaz yok malesef hepsi terlik gibi telefonlar bi ip 12 mini var oda 5 katı fiyatına satılıyor değmiyor
yasin bende amerikadan gelme var türkçe menü yok t-mobile versiypn bunu türkçe yapabilirmiyiz yazılım yönünde ne yapabiliriz
bootloader kilidini açıp custom rom kurmaktan başka bişey yapamazsın gibi. bootloader kilidini açıp, alttaki custom romu kurmanı tavsiye ederim, custom romun telegram grubu da var ordan, lg g7 için tüm işlemlere cevap bulabiliyorsun bot üzerinden
xda forums[GUIDE] Guide to unlock bootloader for every G7 ThinQ except G710TM (With PHOTOS)https://forum.xda-developers.com/t/guide-guide-to-unlock-bootloader-for-every-g7-thinq-except-g710tm-with-photos.4168771/xda forums[ROM][STABLE][UNOFFICIAL] DotOS 5.2 [Judyln][11.0][F2FS]https://forum.xda-developers.com/t/rom-stable-unofficial-dotos-5-2-judyln-11-0-f2fs.4236463/
-
Şöyle bir piyasaya bakıyorum da 9-10 bin tl ye alınacak bir telefonun şuan kullandığım G7 den üstün bir yönü yok gibime geliyor. Anca kamerada belki öne geçebilirler. Sd 845 bence hala canavar gibi fakat bataryası beni çok üzüyor. Oyumçn oynayan biri değilim ama günde 2 kere şarj eder oldum.
Ankara'da yaşıyorum. Bir lg servisi bulup batarya değiştirtsem acaba bir çözüm olur mu ne dersiniz arkadaşlar?
Bir de fiyat bilgisi olan var mı?
3.5 kulaklık girişi MC kart kablosuz şarj ois bildirim ışığı vb komple özellikleri bulunan cihaz piyasada çok çok az G7 gerçekten efsane bir amiral gemisi benim için ve alternatifini bulamadığım için daha uzun yıllar kullanacağım gibi görünüyor.
Ankarada lg servisi var hocam atb iş merkezinde ben yeni değiştirdim pilini şimdi 1 günü çıkartıyor.fiyatı önceki mesajlarımda vardı
2 ay önce 400 tl demişlerdi bana hocam batarya için
Selamlar ekran filmi olarak hangisini önerirsiniz buff ve microcase var buff markanın kenarları biraz açık kalıyormuş, Microcase tam sarıyo ama silikon kılıflarla kullanım için uygun olmayabilir diyenler var
TELEFONU DÜŞÜRDÜM BUGÜN EKRAN CAMI ÜSTTN VE ALTTAN ÇATLADI ÇIKMA EKRAN VARSA SATAN VAR MI UYGUN FİYATA.
-
Nano glass al hocam en iyisi o bence ekranda yok gibi belli olmuyor
Arkadaşlar bu cihazdan aldığımız keyfi başka hangi cihazda alabiliriz. mayısta 3 sene bitecek. Hiç bir sorunum yok ama değiştirmek istiyor gibiyim.
-
Senin keyif aldığın nokta nedir tam olarak bilmiyorum ama oneplus tavsiye ederim.
Denemeden ölme :)
Amiral gemisi ve Çinli olmayan bir markadan. Örnek Galaxy S serisi
-
galeri uygulamasını güncellediyseniz güncellemesini kaldırın. güncelleme yapmadıysanız, ayarlar-uygulamalardan galeri uygulamasını bulup, depolama-verileri temizle yapıp deneyin bi
-
selam forumdaşlar, elinde anakartı bozuk ekran, kapak sorunsuz temiz olan telefon varsa satın almak isterim pm den irtibatlaşalım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X