Şimdi Ara

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.037
Cevap
80
Favori
546.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu yeni çıkan 20w vs adaptörlerle şarj edip en kısa kaç dakikada dolum yapıyorsunuz.

• Polanski TR P kullanıcısına yanıt

Ben telefonu Ağustos 2019 da aldım, aynı zaman ugreen qc 4.0 18w lik sarj aleti almıştım, o zamandan beri bunu kullanıyorum, orjinal sarj aletiyle toplasan 10 dakika fark yoktur ful dolumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt

tesekkurler

• Bu telefonu garantiye nereye gönderebilirim bilgisi olan var mı ? internetten almıştım. parmak izi sensörü çalışmıyordu. kontakları temas etmediği için çalışmıyormuş kontaklarını düzgün oturtup yapıştırayım derken yapıştırıcı içine aktı onu temizleyeyim derken asetonla sürttüm biraz sonra telefon mefta. yeniden başladı kendi kendine şimdi hiçbirşey yok içini açıp komple dağıttım asetonu buharlaştırdım. saç kurutmayla kuruttum bütün bileşenleri ama hala daha en ufak tepki yok telefonda. Sanırım kısa devre sonucu anakartı yaktım. bataryanın flexini söküp taktığımda bir iki kere açılır gibi oldu sonra tekrar kapandı şimdi en ufak belirti yok . bunu garantiye gönderebileceğim bir yer varsa söylerseniz memnun olurum.

• TheKingOfİnfinity kullanıcısına yanıt

ankaradaysanız atb is merkezınde lg servis var .yanlıs hatırlamıyorsam gunes elektronıkti.

• konsar K kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam saolun

• TheKingOfİnfinity kullanıcısına yanıt

Cihaza müdahale etmişsiniz. Garantisi bu durumda biter. Ücretli onarım alabilirsiniz ama.

Yetkili servis olarak çoğu ilde telefon bölümü vardı fakat uzun zaman önce bunlar kapandı diye biliyorum. Müşteri hizmetleri İstanbul'daki servise yönlendirmişti beni bulunduğum şehirde LG servisi olmasına rağmen.

• Konu dışı ama LG telefonları çok güzeldi pazarda artık yenilerini görememek üzücü. LG G2 ile tanışmıştım bu seriyle ama yeni telefonları olmadığından istemeyerek te LG serisine veda etmiş oldum.

• Telefonunuzda kısa devre olmuş olabilir. Nasılsa ücretli tamir edilecek. İyi bir telefon tamircisi belki tamir edebilir. Servis direk ana kartı değişir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonu satmayı düşünüyorum. Yerine almaya değer Snapdragon işlemcili Samsung tel bilen var mı? Bütçe Max 12 bin. Xiaomi ve diğer çin malı telleri almak istemiyorum pek güven vermiyorlar açıkçası..

• Makarina M kullanıcısına yanıt

S20 fe snapdragon modelini tercih edebilirsiniz ben olsam onu alırdım fiyatida aşırı değil amiral gemisi özelliklerine sahip

Snapdragon lusu tr'de yok ki var mı?

• ace01 A kullanıcısına yanıt
    S20 fe ülkemizde snapdragonlu modeli ile satışa çıktı. Yeni çıkan s21fe de snapdragon yok

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt

Doğru öyleydi karıştırmışım

• G7'nin Önce bataryası bıktırdı sonra da yavaşlaması allasen bir kameraya basıyorum açılıp çekene kadar resmen ben acı çekiyorum. Spotify açmaya çalışıyorum açılasıya müzik dinleyesin kaçıyor sanki 50 gblık oyun açmaya çalışıyorum gibi. Hele bir de crush olması var. Yavaşlıktan geberiyor telefon. Hiç öyle snapdragon 845 filan demeyin telefonun optimizasyonu bok gibi yani işlemciye de suç atasım yok. Bakalım bugün V30D güncellemesini kurdum bu bir tık iyi gelirse gelir. Bakın mesela şunu yazarken chrome tıkandı klavye dondu mesela ana ekrana gidip gelince düzeliyor bir de bu var anasını satayım.
    Neyse xiaomi 11t ya da samsung s21FE ya da S21 plus almayı düşünüyorum bu telefon çok kötü çıktı 2018de almıştım g2 kullandım g4 kullandım ama bu en kötüsü.

Cihazın o kadar kasmasi mümkün değil, uyumsuz bir rom veya donanımsal sorun mevcut. 3 yıl kullandım. Kullananlar da bilir ki performansli bir cihazdır LG G7

O telefonda kesinlikle sorun var. İki buçuk yıl kullandım, şu an kardeşim kullanıyor. Ben iPhone 13 kullanıyorum ve G7 neredeyse iPhone kadar hızlı çalışıyor. Donanımsal ya da yazılımsal sıkıntı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

2.5 yıl oldu benim ki de. Çok aşırı değil ama nadiren benim cihazda da oluyor. Uygulamada takılı kalıyor, ekran donuyor bazen ekranı güç tuşundan aç kapa yapıyorum kendine geliyor. Ama şarj konusu sıkıntı şu an. Allah tan çok oyun, sosyal medya takıntım filan yokta günlük idare ediyorum. Ama 2. yılı bittiği anda ekran yanıkları ve ghost screen ler ortaya çıktı cihazda. Garanti geçtiği için bataryayı da ekranı da idare etmek zorundayım böyle. İnşallah bi 2 yıl daha idare eder en az. Telefon alınacak zaman değil artık

Cevap için teşekkürler. S20 fe G7 kadar premium bir cihaz değil galiba malzeme kalitesi olarak (arka kapak plastik ön cam kalitesiz). Ekşide baya bir şikayet var ekran ve pil konusunda. Başka da snapli Samsung cihaz yok galiba. Daha iyi bir seçenek bulursam bakarım ama bunu da listeme aldım.

ben de 2 buçuk yıldır kullanıyorum, batarya dışında mükemmel telefon. gayet ve stabil çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.