Şimdi Ara

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.037
Cevap
80
Favori
546.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuanda telefonda xda'da en son paylaşılan pixelplus android 12 romu kurdum. 2 gün oldu hemen hemen. Herhangi bir bugla karşılaşmadım.
    Ekran süresi kesinlikle dotos'tan iyi.
    Ayrıca USB tethering de çalışıyor.
    Android 12'yi sevdim. Simgeler falan büyük ve çok akıcı geldi.
    İnşallah çok büyük bir bugla karşılaşmam da uzun süre kullanırım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt

stock rom ile kıyaslayınca pil performansı nasıl acaba ?

• baris7264 B kullanıcısına yanıt

Bence stock romdan iyi hocam. Oyun falan oynamadım hiç. Telefonda oyun oynamayi da sevmiyorum zaten. Bir tek telefon açılışında bir hata mesajı veriyor. Onun dışında herhangi bir sıkıntı görmedim.

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben google yedekleyi aktif hale getiremiyorum. Dediğiniz gibi güvenlil kilidinden kaynaklanıyor olabilir. Bu kilidi nasıl kaldırabilirim. Google one ile de otomatik yedeklemeyi aktif hale getiremedim. Girişi reddediyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seeyeah S kullanıcısına yanıt

Güvenlik kilidi dediğim ekran kilidi, onu kaldır bi kez öyle dene olması lazım sonra tekrar aktif edersin daha vermiyor hata

• 50 ohm üzeri kulaklık tavsiyesi olan var mıdır ¿

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Denedim ama olmadı. Teşekkürler

• Olması lazım birseyi eksiktir mutlaka, google one uygulaması yok bende bu arada google one ile yedekleme diyo ama yok bende o

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 10 Mayıs 2022; 12:5:34 >
  • laerrof L kullanıcısına yanıt
    Audio-Technica ATH-CKS1100iS, HiBy Seeds, TFZ My Love Edition, SoundMagic E50C/80C. Bunların hepsi 50 ohm üzeri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeler için teşekkürler. Şu an geçici bir çözüme ihtiyacım olduğundan pek bütçeme uymuyor o kulaklıklar. Bende hem evde kullanacağım hem de f/p oranı konusunda epey iyi yorumlar ve incelemeler okuduğum için Superlux hd668b de karar kılıp sipariş verdim. Bakalım gelsin bir test edelim deneyimleri burada da paylaşırım. Yıl sonuna dopru aksilik olmazsa Philips Fidelio x3 alacağım. O zamana kadar idare etse beni yeter.

• laerrof L kullanıcısına yanıt
    Geçici bir çözüm istiyorsan AUX kablosu tavsiye ederim. Aşağıdaki ürünü almıştım. Yanına tabi bir de empedans adaptörü de aldım. Yüksek empedans modunda dinliyorum.

TRY 15.18 | 3.5mm jack erkek Kadın Uzatma stereo Ses Kablosu 15 cm 90 Derece Açılı Siyah renk
    https://a.aliexpress.com/_uvNYsX

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 12 li rom kuran var mı ? Türkiye cihazlarına rom atılabiliyor mu ?

• Ben ppui 4.5 rom kullanıyorum. Gayet memnunum. Herhangi bir buga rastlamadım. Pil performansı da gayet iyi stock rom kadar verim alıyorum. Tavsiye ederim

Hocam NFC denedin mi ? Bende sıkıntı çıktı. Okuyor gibi görünüyor ama kart falan okutmaya çalışınca okumuyordu.

nfc kullanabileceğim bir cihazım yok o yüzden denemedim

Şimdi kuruyorum hocam.Sonucu birazdan yazarım :)

Bir de telefon ilk açılışınca bir uyarı veriyor bende. Sende de çıkıyor mu o uyarı?

bootloader kilidini açan herkeste veriyor o uyarıyı bi zararı yok :)

• Aynen hocam. Bu arada nfc hatası hala var. 4.5 sürümü yükledim denedim. Bunda da kart okumadı :)

Edit : Bootloop olmayan tüm android 12 romları denedim. Nfc çalışmadı bende. En son arrow 12.1 rom kurdum. Bunda açılışta da hata vermedi ama nfc yine okumuyor.

Stock rom kurup denedim. Sıkıntısız okuyor. Kesinlikle nfc'de bug olduğu kanaatine vardım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckVizoR -- 18 Mayıs 2022; 0:20:1 >
  • Merhaba
    Son günlerde telefon görüşmelerimde karşıdan ses neredeyse hiç gelmiyor. Bunun sebebi ne olabilir? Kendiliğinden düzeliyor bazen.

• 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.