Şimdi Ara

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.039
Cevap
80
Favori
547.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Selamlar
    Kıyaslamak pek mantıklı değil fakat LG ve iphone 13 pil performansları kıyaslandığında arada uçurum var mıdır ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vuaris2 kullanıcısına yanıt
    Tabi Lg bataryası artık eskidi ama ben sıfır halini de bildiğim için rakamsal veri veremem ama iphone 13 bataryasının çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. İşlemci, işletim sistemi, batarya kapasitesi ve batarya türü hepsi etkili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 10 yıldır LG kullanıyorum optimus black ile başlayıp g2, g4, g6, g7 ile devam ettim. G7 bozuluyor gibi çözebilirsem kendim çözeceğim ekranda sanki temassızlık var sadece renkli çizgiler görünüyor veya televizyon karıncalanması gibi oluyor ekranı aç kapa yapa yapa zor düzeltiyorum. bazen günde 3-4 kez bazen çok daha fazla yapıyor. bir ara da batarya boş diyordu kapanıyordu vura vura açıyordum :) 3-5 gün sonra düzeldi. Bir yerlerde temassızlık var galiba bu ekran sorunu başına gelen var mı?

Birkaç gün önce telefon baktım ocak ayında çıkış yapan 7000 TL'lik telefon benim 4 senelik LG'den işlemci ve ekran olarak çok daha düşük. Alacak telefon bulamıyorum. Bugün mediamarkt'a gittim fiyatı uçuk olmadan lg performansına en yakın poco x3 pro buldum ama benim için çok önemli olan birkaç özellik yok. Mesela G7 ile gelen uygulama sabitleme özelliği olmazsa olmaz özellik benim için. snapdragon işlemcili aynı işlevi gören telefon bilen var mı? Son uygulamalarda isteğimin simgesine tıklayıp sabitle diyorum şifreyi girmeden başka uygulamaya geçilemiyor, gelen aramalar görünmüyor bile. Bana bu özellik lazım belki 10 telefona baktım yok. Bulamazsam yine g7 veya satan bulursam g8s alacağım.

• Arkadaşlar Herkese Selamlar,

Telefon ile artık ilgilenmemem dolayısı ile konuyu devir almak isteyen var ise PM yolu ile ulaşmasını rica edeceğim.

İyi forumlar.

• Kablosuz şarj edebilen powerbank aldım, pil iyice öldü powerbank olmadan dışarı çıkılmıyor artık.

• ace01 A kullanıcısına yanıt
    Telefonda bir sorun olmalı hocam yoksa mümkün değil ben 3 yıldır kullanıyorum cihazı hala canavar gibi hiç bir donma takılma yok. Yerine ne alacağım konusunda hala karar verebilmiş değilim sony tr piyasasında olsa 1 mark iii yada 5 mark iii düşünürdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustuv09 -- 11 Nisan 2022; 8:7:13 >
  • Şuan ben dotos 5.1.3 kullanıyorum. 1 tane buga denk geldim şuana kadar. Onun dışında gayet hızlı . Denemek isteyenlere tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt

Pil performansı nasıl biraz bilgi verir misiniz

• baris7264 B kullanıcısına yanıt

Hocam stock romdan pek farkı yok.

Ben hız için kullanıyorum şuan.

Stock romdan daha hızlı geliyor.

• 3. yılı devirdim Lg G7 ile. Pil kendini bıraktı artık. Bu ikinci batarya ve serviste değişmişti. Bir de insan sıkılıyor bir süre sonra. Bakalım bir smsung bakıyorum.

• s21 plus mantıklı, zamanın lg g7si gibi f/p telefonu şu an. kırpılmış düşük kaliteli seriler yerine önceki yılın amiral gemisini almak akıllıca.

• Telefonumun ekranını kırdım nerede ve kaça yaptırabilirim istanbulda şengüller bakıyordu servise ama bırakmış sanırım.

• İkinci el piyasası nasıl acaba bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
    3 yıla yakındır kullanıyorum, kozmetik olarak mükemmel durumda. Tek sorun pilini hiç değiştirmedim gün içerisinde 2 defa iarja takmak durumunda bırakıyor.

• OmerOnur06 kullanıcısına yanıt
    Hala aynı mi bilmiyorum ama bu cihazın ikinci eli falan yok
    Değişim kampanyalarında Samsung,Apple almıyor

Telefoncuya götürdüğünde telefonu ilk defa gördüğünden fiyatı öldürüyorlar

Normal kullanıcının ise Lg nin telefon ürettiği den haberi yok

iPhone 12 ilk çıktığında Letgo ya koydum bir ay ilan süresinde 2 kişi favorisine ekledi ki ucuzada koymuştum yine satamadim

Eğer forumda cihazı bilen bir kişiye denk gelmezseniz zor. Bu sebeplerle bende satmaktan vazgeçip ekran koruyucu kılıf ne varsa çıkardım şuan rahat rahat kullanıyorum ekran kullanılmaz olana kadar veya anakart ölene kadar cihaz benimle. En kotu eski plazma TV mi android TV'ye cevirmek için kullanırım ama yine de ölü fiyatından kimseye satmam

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt

Ben de kilifsiz kullaniyorum su anda. Bir ara ekran koruyucusuz da kullandim ama sonra yemedi 😅 Sarji dayanmiyor diye cihazi elden cikarmayi dusunen arkadaslar ufak powerbankler var onlarda alsin. yeni telefon almak mi? powerbank tasimak mi ? karar vermek lazim

• Polanski TR P kullanıcısına yanıt
    ★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★

Şundan aldım biraz tuzlu ama çok kullanışlı, telefonun arkasına yapışıyor kablosuz şarj ediyor. Gittiği yere kadar kullanıcam bu şekilde telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 26 Nisan 2022; 19:54:46 >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,
    Ürünü uzun dönem kullandıysanız , kullanıcı yorumlarınızı paylaşır mısınız ? Agırlığı, ergonomikliği, sarj süresi vb. aklınıza gelen özelliklerini.

• Vuaris2 kullanıcısına yanıt

Merhaba yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Telefonda kılıf varken arkasına iyi yapışmıyor doğal olarak ama kılıfsız cama yapıştırınca güzel tutuyor sallasam da düşmüyor ancak vakumlar zamanla tozlanıyor temizlemek gerekiyor.

Telefonu %28 den 2 saat 22 dakika da fulluyor kablosuz şarjda. Kablolu şarj denemedim hiç benim telefonun şarj girişinde sorun var sürekli şarjdan çıkıyor yavaş şarj ediyor vs o yüzden sadece kablosuz şarj ediyorum

Boy ve en olarak iyi cihaz avuç içine sığıyor ama telefonla beraber ağırlığı ve kalınlığı birleşince çok konforlu değil. Telefona yapıştırdığım zaman bir elimle PowerBank i tutup diğer elle telefonu kontrol ediyorum genelde. Daha çok arkasına yapıştırarak değil de masanın üstünde kullanıyorum.

Yukarıda yazdığım gibi telefonun şarj girişi sorunlu olduğu için ve pili öldüğü için kabloyla uğraşmaktan sıkıldım. Bunu ofiste, dışarıda gittiğim mekanda vs koyuyorum masaya şarj ediyor sonra atıyorum cebe baya pratik

• 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.