Şimdi Ara

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.037
Cevap
80
Favori
546.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

merhaba, istanbul ümraniye MTV yetkili servis batarya değişimi için 1040 TL, bursa Prosim 550 TL istedi kafam karıştı. Bataryadan memnun musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de batarya değişimi yapmak için geçen ay ankara daki LG yetkili servisini aradım. Banada 550 TL fiyat verdiler. Daha değiştirmedim, şu an böyle kullanmaya devam diyorum. Günü zor çıkarıyor telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan78 -- 27 Temmuz 2022; 9:42:24 >
  • erhan78 kullanıcısına yanıt

Hangi servisi aradınız.

• cemil-mustafa kullanıcısına yanıt

Ben lg müşteri hizmetlerini aradım ankarada yetkili servis telefonunu bana mesaj olarak gönderdiler. Lg Merkez Servis Güneş Elektronik adı.

teşekkür ederim bursa ya da ankara ikisinden birine göndermeyi düşünüyorum

aslında ben güçlendirilmiş batarya düşünüyorum şu an. aliexpress ve amazon da bulamadım . şöyle en azından 4000 mah bir batarya olması lazım bence. bir arkadaş şu anda lg , g7 modeli için batarya üretimi yapmıyor demişti oda sıkıntı çünkü lityum batarya kullanmadan durdukça zayıflıyor, 2 senelik orjinal sıfır batarya bile zayıflamış olacaktır. o yüzden yeni üretilmiş ve güçlendirilmiş batarya bana mantıklısı gibi geliyor ama onuda bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan78 -- 27 Temmuz 2022; 12:4:12 >

Ben hiç oyun oynamıyorum, dac için almıştım zamanında. orjinal batarya 3 yıl kadar gider bence. güçlendirilmiş batarya nasıl bir şey resim link var mı?

• güçlendirilmiş şöyle oluyor, yan sanayi pil üreten firmalar telefona uyumlu olacak şekilde o model için 3000 mah yerine örneğin 4000 mah kapasiteli pil üretiyorlar ve onu piyasaya sürüyorlar. siz direk alıp telefona takıp kullanıyorsunuz ama Türkiyede yok , yurt dışında da eski ilanlar var aktif satan bir yer bulamadım. o yüzden pek de yapacak bir şey yok orjinal servise taktırmak en iyisi gibi. ama taktırmadan önce muhakkak pilin üretim yılını sormakta fayda var 2-3 senelik pilse eğer kapasite kaybı muhakkak olacaktır.

teşekkür ederim sağ olun tekrar

• Bu tarz bataryalar ( nohon vardı ) bilinen bazı cihazlar için mevcut. Hatta eskiden pili çıkartılabilen cihazlar dolu olduğu için piyasa da daha çok vardı + olarak kalın kapak bile bulabiliyordun yanında.

LG 7 için bunu popüler olmadığı için yapmazlar. Ben de ulefone vardı. 4/5 yıl önce ve pil 6.050 ' lik orj bataryalı idi. LG bu cihazı ince ve hafif yapmış ama pil kapasitesi eski apple kafasında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Maltepe deki servis arka kapak + su geçirmez conta + batarya için bana da 1050 tl fiyat çekmişti. Bursa daki Prosim servis te sadece pil değişimi yapıyor arka kapak sizin eski kapağınız yine. Maltepe deki servis eğerki yeni kapak ve conta olmaz ise su geçirmezlik gidiyor diye o fiyatı verdi bana. Sadece pil değişimi için onlar da 550 tl fiyat çekmişti diye hatırlıyorum.

Şimdilik idare ediyor. Eskiden günlük 2 kez şarj ediyordum mecburen, şimdi tam gün idare ediyor beni. Zaten ben çok oyun oynayan, durmadan insta, face, youtube filan takılan biri değilim. Genelde tarayıcı, görüşme, nadiren sosyal medya. Pili değiştirdiğime memnun muyum derseniz, memnunum aslında ama 550 tl birazcık fazla sanki.

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim çok sağ olun cevabınız için.

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt

Ben daha önce Eskişehir teknik servisinde V30 cihazımın bataryasını garantiden değiştirmiştim. Ancak arka kapağım değişimden sonra da aynı kaldı ve su gecirmezligimin de devam ettiğini söylemişlerdi. Arka kapağın aynı kaldığını üzerine yapıştırdığım koruyucudan anlamıştım.

Bildiğim kadarıyla su geçirmezlik için su geçirmez koruyucu bandın yenilenmesi yetiyor. Arka kapağın değişmesine gerek yok.

Bursa'daki servis size özellikle belirtti mi değişimden sonra su gecirmezliginiz devam etmiyor diye?

Bana da fiyat verenler içerisinde en ucuzu Bursa oldu. Diğerleri 1.5 kat veya 2 kat fiyat çekti. Ancak hangi parçaların değişeceğini sormadim. (kapak ve su geçirmez bant gibi) Henüz karar vermiş değilim ancak Bursa'daki fiyatın içerisine su geçirmezlik de dahilse oraya vermeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elitforce -- 5 Ağustos 2022; 23:40:33 >
  • Elitforce kullanıcısına yanıt

Bursa daki servis sadece pil değişimi için 550 tl fiyat verdi. Su geçirmezliği ile ilgili bir şey demediler. Bursa daki servisten önce İstanbul Maltepe deki servis 1150 tl gibi bir fiyat çekmişti. Ben de neden bu kadar pahalı deyince onlarda su geçirmezlik contasının da değşimi yapılması gerektiğini söylediler. Ama Bursa daki servis su geçirmezlik ile ilgili bir şey söylemedi, ben de sormadım. Zaten suya sokmadım hiç cihazı daha önce, genelde de kılıf ile kullanırım. Zaten benim cihaz 3 yılı devirmişti. Bir de son 1 yıldır hayalet ekran oluşuyur durmadan. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sanki kamera performansı eskisi kadar iyi değil gibi artık, özellikle geniş açı ile foto çekerken fotolarda anlamadığım bir şekilde bulutlanma gibi bir çerçeve oluşuyor. Problemin nereden kaynaklandığını çözemedim.

• benim batarya sağlığı da %82 gösteriyor, tam 3 senedir kullanıyorum, şarjı gene de 1 günü geçiriyor 1000 tl üstü verip batarya değişimi yapmam gibi geliyor, günlük 1-2 saat şarj fark edecek diye gereksiz benim için

• Benim cihazda geniş açı ile foto çekerken fotonun sol kısmında bi hayalet çizgi-çerçeve benzeri şekiller oluşuyor. Arka kamera lensini temizledim ama bir şey farketmedi. Problemin neden kaynaklandığı ile ilgil fikri olan var mı ? Sadece geniş açıda görünüyır bu çizgiler.
    ★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★
    ★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 6 Ağustos 2022; 18:58:2 >

• G7 ile 3.yılım. Beni hiç üzmedi.
    Tek sıkıntım içerik pin kodunu unuttum. Be yapsam da bulamadım.
    Buraya da yazmıştım bu sorunumu.

• Bataryayı kendim değiştirdim internettem sipariş edip 200 tl gitmişti birde yapıştırıcı alıp su geçirmezlikte bana göre nerde yapılırsa yapılsın tam randıman vermez 5 ay önce değiştim batarya sağlığı 100 de 92 günü rahat çıkarıyor oyun oynamam mobil ber full açık güç tasarrufu modunda ve ekran çözünürlüğü bi seviye altta kullanıyorum 5 30 saat ekran süresi veriyor.

• 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.