Şimdi Ara

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.037
Cevap
80
Favori
546.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bootloader kilidi açmaya çalisan cogu kisinin basina bu gelmiştir benimde geldi. Hatta cozeyim sunu bi daha bulasmam diyip 10 dakika sonra tekrar denemiştim 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de aynısı oldu bootloader kilidi açmak isterken, uğraşa uğraşa bu şekilde çözdüm :)

Kesinlikle çözümü var yani .

• bugun batarya fıyatını sordum lg ankara gunesden 400 tl dedıler ben garantıden batarya ekran ve anten degıstırmısler.

• yosunkaya kullanıcısına yanıt

Ne yaptın hocam çözdün red case hatasını

• Şöyle yaptım yasin, çözemedim :(((

edl diye bir durum varmış arka kapağı çıkartmak gerekti , çıkartırken arka cam mış kırıldı kapak. Dedim neyse alırız , servis uçlarına kısa devre vs derken olmadı da olmadı. Şimdi telefon yedek parça konumunda yani Anakart haricinde ve arka kapak haricinde herşey faal , yedek parçaya dönüştü sanırım. Bu şekilde alırım diyen varsa fiyat teklifi yapabilir özelden. Yıpranmış bitik bir cihaz değildir, sen sormasan yazacağımda yoktu aslında, dursun belki düzelir bir bilen tesadüf eder diyecektim ama durum budur. Soğudum iyice bu işten , çok vaktimi aldı. Uğraşmakta istemiyorum açıkcası.

Enteresan valla hocam üzüldüm cozememene normalde root deneyen herkesin başına gelmis bu sorun cihaz resmen kullanilamaz hale gelmis

• Aslında çözülür dü , ben sanırım iyice içinden çıkılmaz hale soktum çokta anlamıyorum. Bu işi bilen biri bu telefonu sadece arka kapak değiştirip yazılımı yapıp kullanır inan.

• bootloader kilidini açabilen varmı beyler. yazılım olarak 30h android 10 almanya versiyonunu kullanıyorum LM-G710EM cihazımda. yapabilen varsa yeşillendirebilir mi çok uğraştım beceremedim.

Herseye hazırlıklı ve bilgili olmak lazim hocam bu işlerde malesef istenmeyen durumlarda olabiliyor. Ama o attığım video ile çözüm yapılıyordu basitti aslında yazık olmuş üzüldüm cihazına

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Vay hocam da burada 😃😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • garantiden geldikten sonra cihazın ses cıkısı gayet iyi olmus gozle gorulur bir artıs olmus ses cıkısında( duyulur).Cihazı temızlemısler batarya konusunda ciddi fark var 1 gunu cok rahat cıkartıyor artık.

• petro24 kullanıcısına yanıt

Burdayiz hocam hala g2 g3 g7 devam ettik devrin sonu artik  

• konsar K kullanıcısına yanıt
    Bu batarya işini bende düşünüyorum ama arka kapak kırık acabayine değiştirirler mi

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt

bi arayıp sorun ıstersenız hocam bence degıstırırler.bu telefonda batarya harıc herkes memmun bence

• Arkadaşlar telefonla görüşürken karşı taraf sesin yankılandığını söylüyor bu donanımsal bir arızamı çözümü var mı?

• ceyhun2007 bende de aynı sorun var çözebilen varsa yeşillendirebilir mi

• baris7264 B kullanıcısına yanıt
    Hocam çağrı ayarlarından gürültü bastırma ve ses netliğini kapat telefonu yeniden başlat dene yine yankı varsa üst mikrofonun üstüne bant yapıştır öyle dene yine olmassa benim bugün yaptığım gibi teleonu açıp bataryayı değiştirdirecektim ve ayrıca alt microfonun altına b7000 yapıstırıcı sıkıp bir süre basılı tuttum miktofonu elimle sonra cihazın kapağını yapıştırdım benim sorunum düzeldi bilgin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhun2007 -- 22 Ocak 2022; 21:14:49 >
  • bu telefondan sonra ne alacaz ? Bu fiyata bu performans hic bir telefonda yok bence.

• konsar K kullanıcısına yanıt

Ben hala bulamadım bi one plus nord n10 var hoşuma giden onda da ois yok bilmiyorum ne alınabilir bu telefondan sonra

• 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.