bu telefon gibi suya toza ve düşmeye dayanıklı uygun fiyatlı ne alinabilir sizce. |
★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (332. sayfa)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: askmen3755LG G7 Telefonumu alalı 2 sene oldu batarya az gitmeye başladı internet sitelerine de güvenemiyorum orjinal diyorlar kaltesi düşük bataryaları satıyorlar nerden bulabilirim orjinal bataryayı
Ancak yetkili teknik servisten bulunur bence, ama en son arka kapak camını 600 liraya değiştiriyorlardı.
-
merhaba telefonum 4.5 g ile internete bağlanıyor sms alıyor arama yapmıyor. Beni arayanlar aradığınız kişi meşgul bildirimi alıyor sıkıntı ne olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aynısı oldu uygulamalara girip google yi devredışı bırakın düzeliyor
Allah razı olsun oldu çok sağ ol mutlu oldum
quote:
Orijinalden alıntı: setbysBende de aynısı oldu uygulamalara girip google yi devredışı bırakın düzeliyor
Teşekkürler banada aynısı oldu bugün sayenizde düzeldi
Silinsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 31 Ağustos 2021; 21:25:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyv. Yararlandim.
Telefonun bataryası iyice gitti 2 yıl dolunca. Şengüller i aradım, orjinal batarya değişimi montaj dahil 350 lira istedi. Daha önce değiştirten var mı? Memnun kalırmıyım acaba ? Batarya haricinde telefonda bir sıkıntı yok.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 25 Eylül 2021; 22:58:29 >
Garanti devam ediyor muydu normalde sizin cihazda ? Benim 2 ay oldu garanti biteli
Evet 50 gün vardı. Hem xiaomi mia3 ekran-pil ve hem de lg g7 pil ücretsiz degisti.
Haziranda parmak izi sensör arızası sebebiyle İzmir'de servise verdim.arka kapak değişti sağolsunlar bataryayı da değiştirmişlerdi cihaz 1 yıllık olmasına rağmen.
Neyse 20 gün önce şortun cebinde unutup denize girdim.yaklaşık 10dk yüzdük:) aklıma geldi hemen çıkıp baktım cihaz sizlere ömür. Önceki servis işlemi sonucu su geçirmezlik özelliği kayboldu diye düşündüm.
Ertesi gün servise götürdüm sertifika,su geçirmezlik , siz iyi kapatamamışsınız falan ne olacak dedim, garanti dışı, sertifika önemli değil dediler.4500 TL masraf var ne yapalım diye sordular ve 10 yıllık sadık LG kullanıcılığım sona erdi.
Herkese iyi günler diliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuncer YAMAN -- 25 Eylül 2021; 18:21:37 >
Poco f3 pro aldım.
LG başkaymış diyorum hergün.
Xiaomi maalesef hikaye. LG güzel telefon, ama artık Android almayı düşünmüyorum. Keşke iphone alsaydınız. Ben 4s ve 6 kullanmıştım, şahane telefonlardı. Allah izin verirse düzgün bi iPhone alacağım. Sony, LG, HTC vs hepsi bitti gitti. Piyasa çin telefonlarına kaldı. Üstelik ucuz da değiller. Malzeme kalitesi naylondan hallice.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu telefon gibi su geçirmeyen, askeri dayanıklılık testi yapılan 5 gli ne önerirsiniz
Yüzde yüz Haklısın kardeşim ama maalesef bütçe yetmedi.
Bir dahakine artık inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuncer YAMAN -- 25 Eylül 2021; 22:47:1 >
Güç tasarruf modunu maksimuma almadan günü çıkarmak mümkün değil artık önceki telefonum LG nexus 5 de böyleydi
quote:
Orijinalden alıntı: EKE58
Xiaomi maalesef hikaye. LG güzel telefon, ama artık Android almayı düşünmüyorum. Keşke iphone alsaydınız. Ben 4s ve 6 kullanmıştım, şahane telefonlardı. Allah izin verirse düzgün bi iPhone alacağım. Sony, LG, HTC vs hepsi bitti gitti. Piyasa çin telefonlarına kaldı. Üstelik ucuz da değiller. Malzeme kalitesi naylondan hallice.Ben de pil değişimi için pilin iyice ölmesini bekliyorum. Piyasa da 5000 den aşağıya bu telefonun özellikle kamerasına ve premium özelliklerine yaklaşabilen telefon kalmadı. Geçen iş yerinde birisi Samsung un son çıkan A5 serisinden almış, 2021 model olan. Yok kamerası şöyle iyi böyle iyi derken bi test yapalım dedik, bizim lg g7 resmen tokatlıyor. Eleman bozuldu biraz . Bizin cihazın tek sorunu pil benim için. Keşke satarken 500 lira fazla verip 1000 mah fazla pil koysaymış LG. Arada bir de ekran da gölgelenmeler kalıyor, lg şengüller servisine sordum; sorun ısınma kaynaklı, bir süre sonra kendi geçer ama ekran değişimi isterseniz 1400 lira filan dedi. Sanki sol altta bir gölgelenme en az 1 aydır öyle duruyor geçmedi. İnşallah 4 yıl kullanmadan ölmez cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X