Şimdi Ara

LG garantiye gönderdiğim telefonun 20 iş günü doldu ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    08.10.2016 tarihinde garantiye gönderdiğim lg g flex 2 model telefonumunun bu gün itibariyle 20 iş günü doldu.Yarın teknosa mağazasına gidip gereken işlemleri yapmak istiyorum.Ne tür yol izlemeliyim ? Vintek servisinin sitesinde telefonumun ne durumda olduğunu görebiliyorum.
    şöyle bir yazı var.
    Cihazın Durumu : BEKLEMEDE - DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR
    yukarıda da söylediğim gibi telefonumun modeli lg g flex 2 ve araştırmalarım sonucunda gl g flex 2 türkiyede satıştan kalktı stoklarda da yok. Lg g flex 3 daha çıkmadığı için de bana telefonumun bir üst modelini veremeyecekler.Bu durumda lg g serisinden bi telefon mu verecekler yoksa para iadesi mi yapacaklar ?
    Siz benim yerimde olaydınız ne yapardınız? Servisle iletişime geçip para iadesi mi isterdiniz yoksa gönderecekleri telefonu mu beklerdiniz ? şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: alponur01

Merhaba arkadaşlar,
    08.10.2016 tarihinde garantiye gönderdiğim lg g flex 2 model telefonumunun bu gün itibariyle 20 iş günü doldu.Yarın teknosa mağazasına gidip gereken işlemleri yapmak istiyorum.Ne tür yol izlemeliyim ? Vintek servisinin sitesinde telefonumun ne durumda olduğunu görebiliyorum.
    şöyle bir yazı var.
    Cihazın Durumu : BEKLEMEDE - DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR
    yukarıda da söylediğim gibi telefonumun modeli lg g flex 2 ve araştırmalarım sonucunda gl g flex 2 türkiyede satıştan kalktı stoklarda da yok. Lg g flex 3 daha çıkmadığı için de bana telefonumun bir üst modelini veremeyecekler.Bu durumda lg g serisinden bi telefon mu verecekler yoksa para iadesi mi yapacaklar ?
    Siz benim yerimde olaydınız ne yapardınız? Servisle iletişime geçip para iadesi mi isterdiniz yoksa gönderecekleri telefonu mu beklerdiniz ? şimdiden teşekkürler

Hakem heyetine gideceksin, sorununu dilekçe olarak yazıcaksın, biraz googlede arayın tüketici hakem formu diye sonra halledersiniz dilekçeyi yollayın,ve cevap gelmesini bekleyin, beni anlamadınız iseniz bu konuya yazın cevaplandırırlar https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=39480606

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde telefonu geri verirlerse almayın hakem heyetinfe olumsuz kararlar çıkma ihtimalini arttırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisten ücret talebinde bulunmuştum 1 hafta önce ve bu gün ne durumda olduğunu öğrenmek için tekrardan aradım lg müşteri hizmetlerini.Ücret iadesi talebim reddedilmiş ve bana g4 model telefon göndereceklerini söylediler tüketici haklarının 9. maddesinin 1. fıkrasına göre ücret iadesi istediğim zaman üretici firma bu isteği geri çeviremez yazıyor.Lg resmen bu hükmü yoksayıyor demekki.Bu konu hakkında gelişen olayları bir bir yazacağım belki bu sorunlarla karşılaşan arkadaşlara faydam olur.Peşini bırakmayı düşünmüyorum.Olayın para kısmında da değilim sadeced insanı keriz yerine koyuyorlar
  • quote:

Servisten ücret talebinde bulunmuştum 1 hafta önce ve bu gün ne durumda olduğunu öğrenmek için tekrardan aradım lg müşteri hizmetlerini.Ücret iadesi talebim reddedilmiş ve bana g4 model telefon göndereceklerini söylediler tüketici haklarının 9. maddesinin 1. fıkrasına göre ücret iadesi istediğim zaman üretici firma bu isteği geri çeviremez yazıyor.Lg resmen bu hükmü yoksayıyor demekki.Bu konu hakkında gelişen olayları bir bir yazacağım belki bu sorunlarla karşılaşan arkadaşlara faydam olur.Peşini bırakmayı düşünmüyorum.Olayın para kısmında da değilim sadeced insanı keriz yerine koyuyorlar

meraba kardeşim benimde cihaz değişim sürecine girdi g3 yeni cihaz neye göre veriliyor g3 verip g3 g4 hatta g5 alanlar var nasıl oluyor birde değişim ne kadar sürüyor 20 iş günü biitikten sonra ne kadar daha bekledin.

• aynı olay benim başıma geldi para çatır çatır aldım. hiç kafana takma. eğer sana g4 veriyorlarsa sakın alma baya sorunlu bir telefon. sana tavsiyem ücret iadeni alman. git hakem heyetine 20 iş günü doldu ben ücret iadesi istiyorum de. onlar sana yardımcı olur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskin2516

quote:

Servisten ücret talebinde bulunmuştum 1 hafta önce ve bu gün ne durumda olduğunu öğrenmek için tekrardan aradım lg müşteri hizmetlerini.Ücret iadesi talebim reddedilmiş ve bana g4 model telefon göndereceklerini söylediler tüketici haklarının 9. maddesinin 1. fıkrasına göre ücret iadesi istediğim zaman üretici firma bu isteği geri çeviremez yazıyor.Lg resmen bu hükmü yoksayıyor demekki.Bu konu hakkında gelişen olayları bir bir yazacağım belki bu sorunlarla karşılaşan arkadaşlara faydam olur.Peşini bırakmayı düşünmüyorum.Olayın para kısmında da değilim sadeced insanı keriz yerine koyuyorlar

meraba kardeşim benimde cihaz değişim sürecine girdi g3 yeni cihaz neye göre veriliyor g3 verip g3 g4 hatta g5 alanlar var nasıl oluyor birde değişim ne kadar sürüyor 20 iş günü biitikten sonra ne kadar daha bekledin.

Dediğin değişimleri bende duydum yaz aylarında LG Türkiye de g3 ve g4 telefon kalmadığı için G5 dağıtılmış.Ne yazık ki bana g4 göndereceklerini söylediklerine göre gelmiş olması lazım ellerine.Bir daha öyle birşey olacağını sanmıyorum
    08.10.2016 tarihinde gönderdim servise telefonumu ve daha elime ücret iadesi ve ya yeni bir telefon geçmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alponur01 -- 16 Kasım 2016; 18:55:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaantalha

aynı olay benim başıma geldi para çatır çatır aldım. hiç kafana takma. eğer sana g4 veriyorlarsa sakın alma baya sorunlu bir telefon. sana tavsiyem ücret iadeni alman. git hakem heyetine 20 iş günü doldu ben ücret iadesi istiyorum de. onlar sana yardımcı olur zaten.

Hakem heyetinden 3-4 ay içerisinde anca sonuç çıkıyormuş süre biraz gözümü korkuttu.Sizin hakem heyeti yardımıyla ücret iadesi alma süreniz ne kadardı ?
  • quote:

quote:

aynı olay benim başıma geldi para çatır çatır aldım. hiç kafana takma. eğer sana g4 veriyorlarsa sakın alma baya sorunlu bir telefon. sana tavsiyem ücret iadeni alman. git hakem heyetine 20 iş günü doldu ben ücret iadesi istiyorum de. onlar sana yardımcı olur zaten.

Hakem heyetinden 3-4 ay içerisinde anca sonuç çıkıyormuş süre biraz gözümü korkuttu.Sizin hakem heyeti yardımıyla ücret iadesi alma süreniz ne kadardı ?

hocam ben hakem heyeti değilde lgye baskı yöntemiyle aldım paramı ama hergün arıyordum artık çalışanların adını ezberlemiştim. benimde parayı almam 3 - 3,5 ayı bulmuştu. şimdi lg g5in ücret iadesi almak için uğraşıyorum bu pazartesi hakem heyetine başvuru yapacağım.

• quote:

quote:

quote:

hocam ben hakem heyeti değilde lgye baskı yöntemiyle aldım paramı ama hergün arıyordum artık çalışanların adını ezberlemiştim. benimde parayı almam 3 - 3,5 ayı bulmuştu. şimdi lg g5in ücret iadesi almak için uğraşıyorum bu pazartesi hakem heyetine başvuru yapacağım.

bende günde 2 sefer aradım vu bu gün ücret iadesi olacağı söylendi.Ücret iadesi onaylandıktan 3 ay sonra mı gerçekleşiyor iade ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende günde 2 sefer aradım vu bu gün ücret iadesi olacağı söylendi.Ücret iadesi onaylandıktan 3 ay sonra mı gerçekleşiyor iade ?

hocam isteseler ertesi gün ödeme gerçekleştirilir ama hep oyalıyorlar. ücret iadesi istediğinize dair mail olurşturuyorum diyor. ertesi gün arıyosun tekrar bi mail daha oluşturuyo. kısaca oyalama taktiği

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keskin2516

quote:

Dediğin değişimleri bende duydum yaz aylarında LG Türkiye de g3 ve g4 telefon kalmadığı için G5 dağıtılmış.Ne yazık ki bana g4 göndereceklerini söylediklerine göre gelmiş olması lazım ellerine.Bir daha öyle birşey olacağını sanmıyorum
    08.10.2016 tarihinde gönderdim servise telefonumu ve daha elime ücret iadesi ve ya yeni bir telefon geçmedi

bende 21 ekimde verdim garantiye 2 gün önce değişim onaylandı ama hangi model olduğu belli değil dedi lg müşteri hizmetleri muhtemelen g4 olur dedi.Lakin benim sıkıntım g4 te sıkıntılı bir telefon diye biliyorum ve benim telefonumun garantisi bitecek çok az kaldı yeni verdikleri telefonun garantisi ayrımı.net bişey söylemiyorlar stok durumuna bağlı elimizde g3 şuan yok diyorlar yanibeklemedeyim ilerlemelerden haberdar edrsen sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.