Şimdi Ara

lg ht502 sh mi ht353 sd mi çok acil yardım lütfen!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lg ht502sh,lg ht353sd... bu iki sistemden birini alacağım,arçelik 72 ekran tv war..hangisi daha iyi olur,acil yardımcı olursanız çok sewinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkyrn -- 25 Haziran 2008; 11:48:09 >

• neden kimse cewap wermio ya
  • dostum pm ini okudum maalesef bu tür sistemler hakkında pek bilgim yok ancak daha önce açılmış konular var.

http://forum.donanimhaber.com/m_19458146/mpage_1/key_ht502sh//tm.htm#19494184

http://forum.donanimhaber.com/m_19458146/mpage_1/key_ht502sh//tm.htm#19494184

kullanıcılarına pm de at tabi tatilde değilseler cvp veren olacaktır.

• 502 modeli daha iyi ve güçlü gibi duruyor tabi bunlarda bir de altyazı problemleri de oluyor galiba.
  • dostum baska bır forumda 502 ile ilgili bır divx problemınden bahsedılmıs.kullananlar bu problem harıcınde hersey mukemmel tanımlaması yapmıslar.bence de 353 e gore daha ıyı.
  • lg ht353sd olan model daha yenni teknolojiye sahip . dış görünüm olarak da daha iyi . ama 502 daha güçlü .

LG ses olayında benim için anlam ifade etmediği için hiçbir modelini incelemedim. yalnız şu kule kolonlu dev sistemi ilk çıktığında görünüm olarak dikkatimi çektiğinden test ettiğimde vasat olduğunu görünce bir daha bakmadım. daha çok ses alanında prof firmalara baktığımdan çok fazla yardımcı olamıyorum .

ben olsam düşük fiyatta sony veya panasoniği tercih ederdim . özellikle bu tarz kopmpakt sistemlerde panasonic SC-PTX7 modelini tavsiye edeceğim .denonun s303 yada sony nin golf topu büyüklüğündeki ses sistemi ve LF1 . kompaktta başka dikkatimi çeken yok ....

çok fazla düşünmene gerek yok seçtiğin 2 üründe aynı sayılacak familyadan .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.