Şimdi Ara

LG HT502TH ses sistemini Samsung LE-40R81B LCD TV ye bağlama sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşalar. Uzun araştırmalar sonucu Samsung 40R81B de karar kıldım ve dün aldım Tv henüz eve gelmedi. Tv nin yanına birde ses sistemi almak istiyorum ve büyük ihtimalle sistem LG HT502TH olacak.
    Şimdi Samsung tv de HDMI giriş var ancak ses sisteminde HDMI çıkış yok. Bu tv'nin tam performasnla çalışmasını engellermi yani HD olmasının hiç bir önemi kalmaz mı? Yada ses sisteminde HDMI çıkış olmamasına rağmen başka bağlantı yöntemleri kullanarak HDMI kalitesinde görüntü alabilirmiyim?

Ses sistemin özellikleri:
    Bağlantılar: Komponent, Kompozit Video, Optik giriş

LCD tv nin özellikleri:
    Bağlantılar: 3 HDMI, S-Video (yan), Komposit Ses (Yan), Komponent, PC Girişi, 2 skart, Kulaklık (yan)

En iyi görüntüyü alacağım bağlantı şekli acaba hangisidir? Bu görüntünün HDMI çıkışlı görüntüden çok farkı olurmu? Yada bu ses sisteminden vazgeçip HDMI özellikli bir sistem mi bakmam gerekir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler.

Birde LG nin kendi sistesinde böyle birşey var bu ne anlama geliyor?
    PAL Progressive Scan
    HDMI / HDMI CEC (Option)
    1080i Up-conversion
    HD AV Sync.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xPro_MetheuSx -- 31 Ocak 2008; 2:11:26 >

• Arkadaşalr yokmu yardım edebilicek hiç kimse? Bu forumda bağlantı türlerinin kalite sıralamasını bilen hiç kimse yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xPro_MetheuSx

Arkadaşalr yokmu yardım edebilicek hiç kimse? Bu forumda bağlantı türlerinin kalite sıralamasını bilen hiç kimse yokmu?

dostum sana naçizane tavsiyem hdmi çıkışı olmayan bir sistemden şimdilik uzak durmandır herşey hdmi üzerine dönerken eski teknolojiye yatırım mantıklı değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: taptimbeyav

quote:

Arkadaşalr yokmu yardım edebilicek hiç kimse? Bu forumda bağlantı türlerinin kalite sıralamasını bilen hiç kimse yokmu?

dostum sana naçizane tavsiyem hdmi çıkışı olmayan bir sistemden şimdilik uzak durmandır herşey hdmi üzerine dönerken eski teknolojiye yatırım mantıklı değil

Ama dostum LG nin resmi sitesinde böyle bir özellik belirtilmiş.Bu ne anlama geliyor acaba? Yani HDMI çıkış varmı bu alette?

PAL Progressive Scan
    HDMI / HDMI CEC (Option)
    1080i Up-conversion
    HD AV Sync.
  • selam,

HDMI LG HT902TB lerde var ama LG HT502TH lerde yok yani hdmi istiyorsan bir 200 ytl daha bayılman gerekecek. Bana kalırsa divx playerlarda HDMI baglantı çok elzem birşey degil, sonucta dvix'lerin destekledikleri çözünürlük belli ve hd-rip oynatmıyor bu cihazlar. HDMI nin çok da aman aman bir avantajı olmayacak.

LG HT902TB
     LG HT502TH ses sistemini Samsung LE-40R81B LCD TV ye bağlama sorunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 17 Şubat 2008; 17:50:29 >
  • quote:

dostum üstkonuya bir gözatsanız göreceksiniz...
    1.component bağlantı yapın,
    2.progressive scan ı kullanın(homecinema menüsünden seçeceksiniz)
    3.üst konuya göz atın

kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.