Şimdi Ara

LG HT503TH ev sinema ses sistemimi bilgisayara bağlamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kendime yeni bir sistem topladım. Anakart olarak Asus P5KC kullandım. Ayrıca LG HT503 home theater'ım var. Bu nedenle bilgisayarıma yeni bir ses sistemi almak istemiyorum. Bilgisayarımı home theatera bağlayarak 5+1 kullanma şansım var mıdır? Varsa nasıl yapabilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• şöyle bi imkan var koaksiyel kablo(coaxial cable) ile sistemini bilgisyarına bağlayabilirsin. Ben kendi sony ev sinema sistemini aynı yöntem ile bağlamıştım bilgisayarıma gayet yüksek verim aldım. Ancak ses sisteminin kendi enerjisini kullanmak zorunda olduğunu gözden çıkartma. Dvd player'ı amfi olarak kullanmak gerekecek. Eğer İstanbul'da isen Kadıköy'de Yazıcıoğlu'nda o kabloyu yaptırabilirsin.
  • Kardeş benimde aynı sorunum var şu kablo nasıl bir şeydir bir fotoğrafını koyabilirmisin bunun yanı sıra cihazda ayar yapılacakmı?
  • Biraz geç okudum ama cevabın için teşekkür ederim. Ben biraz daha paraya kıyıp bir yamaha amfi ve Quadral 5.0 hoparlör aldım. Fakat coaxial bağlama olayı hakkında bilgim yok, bu şekilde de bağlarsam sistem 5+1 çalışır mı
  • Frelancer, coaxial kablo basit şey.Audi kabosu satan herhangi bir dükkandan alabilir yada yaptırabilirsin yada hazır varsa alabilirsin
  • bahsedilen ht'da optik giriş var. dolayısıyla fiber optik kablo ile çok basit bir şekilde halledilebilir. yalnız 5+1 ses için ses kartından ayar yapmak gerekecektir büyük ihtimalle...
  • Peki benim pcde 2 tane cikis var. Mikrafon ve hoperlor olarak. Yine 5+1 baglayabiliyor muyum?(laptop)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 SİNEMA SİSTEMİ BAĞLAMAK.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 li çoklayıcılar kullanarak bağlarsın ama 5+1 özelliği vrmez sadece bütün hoparlörlerden ses gelir.2 adet 2 li çoklayıcı alarak 3 tane çıkış elde edebilirsin
  • Teşekkürler.. Zaten 5.1 sese gerek de yok stereo olması yeterliydi benim için ama bütün kolonların çalışması çook çok güzel.

Birde bir küçük sorum daha olacak. Bu home theater sistemlerin dvd player kısmında usb girişli olanlar var. Bu usb giriş üzerinden müzik dinleme haricinde başka bir işlem yapılıyor mu? Mesela firmware yükseltme gibi? Ve AUX girişleri bunlarda standart mı?
  • usb den sanırım filmde izleyebiliyoruz tam denemedim ürünü bende yeni aldım ama diğer divx playerlarda öyle bi özellik vardı usb hdd den fln film izleyenler vardı.aux genelde standart ses girişidir ben aux girişi olmayan home cinema görmedi açıkcası:) usb den firmware olayını duydum piranha ve sunny divx playerlarda oluyodu sanırım ama şuan gerek yok gibi:) ilerde duruma göre güzel bi firmware yüklenebilir.
  • USB den film izlenebiliyor avi mpeg dosyalarını destekliyor 3 aydır 503 TH kullanıyorum gayet başarılı bi cihaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.