Şimdi Ara

LG Işık Sızması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün gündüz LG 55UJ651V modeli tv servis tarafından kuruldu. akşam eve gelip ışık sızması testi yapınca aşağıdaki görsellerdeki sızmalara şahit oldum.
    Tv de film izlerken siyah namına birşey göremedim. Ben mi çok takıntılıyım yoksa bu sızmalar gerçekten aşırı mı? Değişim istemeden fikirleri almak istedim.

LG Işık SızmasıLG Işık SızmasıLG Işık SızmasıLG Işık SızmasıLG Işık Sızması

• Direk değiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne ya?! Korku tüneli gibi.
  • Değişim talebinde bulundum. Görselleri aldılar. Salı günü cevap gelir dendi. Beklemedeyim
  • şans işi tamamen degişirler kesin. gözle görülür sızmalar var ve rahatsız edici boyutta.
  • GG üzerinden aldığım ve perşembe günü kurulumu yapılan "43uj630v" model numaralı televizyonda akşam saatlerinde ışık sızması farkettim.

Bu test videosunu bilmiyordum yapmadım fakat gözle görülen sızma bile rahatsız ediyordu. Lg müşteri hizmetlerini aradım siyah ekranda yukardan aşağı beyaz çizgiler görünüyor (ışık sızması olduğunu bilmiyordum) dedim servis yönlendirdiler. 2 saat kadar önce servis elemanı geldi. Gece karanlığında çektiğim videoları gösterdim direk "bu ışık sızması ve bir hata değildir değişim talebimi kabul etmezler" dedi. İnanmadım müşteri hizmetlerini arayıp 5 er dk arayla 2 farklı temsilciye sordum aynı cevabı verdiler.

"Işık sızması bir hata değildir" (Konuşma kaydı mevcut)

LG mi ? Bir daha asla!
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyordan aldıysan iade hakkını niye kullanmıyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Işık Sızması
    5 yıl önce açıldı
    Işık Sızması
    6 yıl önce açıldı
    oled ekranda bulutlanma
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xxxtolgaxxx1977 X kullanıcısına yanıt
    Kurulumu yapilan urunu iade kabul etmiyorlar!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değişim onaylandı. Yarın yeni ürünle değişim yapacaklar
  • sonuç ne oldu yeni gelen üründen memnun kaldınız mı?

• Aynı ürünü istemedim. Teknosa ile görüşüp farkını vererek Samsung 55MU7400 aldım. iyikide almışım. Çok memnunum. Ne ışık sızması ne ölü piksel ne banding hiçbirine rastlamadım. Birazda şans işi sanırım. Şikayet edenlerde var forumda
  • LG Işık Sızması

Arkadaşlar LG43UJ701V normali sizce bu gece çektim arka ışık 100'de pek anlamam siz daha iyi bilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53Burhan53 -- 16 Kasım 2017; 16:37:13 >
  • 53Burhan53 5 kullanıcısına yanıt
    bu nedir ya siyah değil beyaz var tvde hocam.

ama ips ekranlar böyle ne yazık ki. siyah göstermede çok başarısızlar. yapacak bişey yok. lg den uzak durmalı :D
  • Merhaba arkadaşlar,

Bu ışık sızması olayını anlamadım. Tv kapalıyken mi izliyorsunuz? Siyah ekranı neden izleme ihtiyacı duyuyorsunuz anlamadım. Yani herhangibir kanalı veya tv de bir film izlerken ışık sızması oluyormu? İki aydır yorumları okuyorum yok o özelliği varmı yok bu özelliği varmı? Nasadaki bilim adamları bile sizin kadar incelemiyordur eminim. Alt tarafı bi tv alıp akşam eve gelince açıp izleyecez. Eskiden tüplü tv lerimiz vardı ama daha mutluyduk. Bu kadar abartmayın nolur. Lg49sk8100 aldım henüz teslim edilmedi. Bir iki hafta izleyim. Görüşlerimi tekrar yazarım.

• LCD led aydınlatmalı tv’leri loş bir aydınlatmada test edilmeli sıfır karanlıkta testlerde en iyi panel çok azda falso verebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.