Şimdi Ara

LG KG270 hala gelmedimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, LG KG270 cep telefonu hala mağazaların stoklarında yok yakında tekrar gelecekmiş. Bu konuda bilgisi olan varmı?

• Geldi diye duydum ancak bayılere gelis fiyatı 99 ytl(bayi dagıtım fiyatımıymıs neymis) olmus bu demektir ki telefona ilgi olunca zam gelmis neyse adanada bircok telefoncuda var ancak sorduklarım en son 110 ytl'ye indi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MerT2244

Geldi diye duydum ancak bayılere gelis fiyatı 99 ytl(bayi dagıtım fiyatımıymıs neymis) olmus bu demektir ki telefona ilgi olunca zam gelmis neyse adanada bircok telefoncuda var ancak sorduklarım en son 110 ytl'ye indi.

Benca onu bayiler çok talep olunca uydurmuşlardır
    Ben yarın sorarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mymobile

quote:

Orjinalden alıntı: MerT2244

Geldi diye duydum ancak bayılere gelis fiyatı 99 ytl(bayi dagıtım fiyatımıymıs neymis) olmus bu demektir ki telefona ilgi olunca zam gelmis neyse adanada bircok telefoncuda var ancak sorduklarım en son 110 ytl'ye indi.

Benca onu bayiler çok talep olunca uydurmuşlardır
    Ben yarın sorarım

Tabii bayilerin ne yapacakları belli olmaz.Bende alırken 109 YTL demişlerdi 100 YTL ye almıştım.
  • internette sadece weblebinin stoklarında war görünüyo başka hiçbir sitede yok ne estore de var ne de hepsiburada da var yani henüz gelmemiş gibi çünkü gelseydi hepsine birden gelirdi ve fiyatıda yükselmezdi eski fiyatından görünüyo ama stoklarda yok.
  • Arkadaşlar, LG KG270 cep telefonunun ne zaman geleceği hakkında yeni bir bilgisi olan varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • weblebi.com dan salı günü sipariş etmiştim bugün elime ulaştı başka yerde de yok sanırım ilgilenenlere duyurulur...
  • Sağolasın arkadaşım.
    Telefon beklediğin gibi mi çıktı, bir sorunu falan varmı? Bende tekrar piyasaya çıkınca alacam inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: talcid

Sağolasın arkadaşım.
    Telefon beklediğin gibi mi çıktı, bir sorunu falan varmı? Bende tekrar piyasaya çıkınca alacam inşallah.

Bir sorun yok hafif küçük bir cihaz tabi beklentiniz fazla olmasın ne kadar ekmek o kadar köfte olayı, ben 2. telefon olarak kullanacağım zaten.

Yalnız içinde oyun yok baya şaşırdım enazından dandik bir oyun koyabilirlerdi.

İnce, süper boyutta, çok hafif fakat kasası pek kaliteli değil plastik olarak bende biraz oyuncağımsı bir iz bıraktı, belki çok hafif olmasındandır ama daha kaliteli olabilirdi.

Bazı sitelerde olduğunu yazdığı gibi gprs, mms, wap yok fakat kimin umrunda bilmiyorum neye yarar anca bisürü kontör harcar hiç işim olmaz.

En önemli artısı ekranı gayet güzel net parlak.

Sesi çok yüksek çıkıyor en kısık ayarda bile yüksek sayılır.

Tabi tema melodi sınırlı ben titreşimde kullanacağım için sorun değil ama siz nasıl kullanmak istersiniz bilemiyorum.

Hırsızlığa karşı bildirme özelliği de var işe yarıyor.

Şarjı da iyi gidecek sanırım tek çubuk vardı bataryayı taktığımda şimdi batarya boş diyor ama kapanmıyor meret :D

Sonuç olarak bu fiyata enazından tarz biraz dışardan bakıldığında pahalı izlenimi veriyor öyle ince küçük felan tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 14 Eylül 2007; 0:03:16 >

• Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
  • Telefon hakkındaki açıklamaların için çok teşekkür ederim Fatihgh3 arkadaşım. Sen bu şekilde telefonu övdükçe benim bu telefonu alma isteğim biraz daha arttı ama hala weblebi.com dışında hiçbir yerde yok yakında tekrar gelecek inşallah. Tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talcid -- 14 Eylül 2007; 5:16:20 >
  • quote:

Telefon hakkındaki açıklamaların için çok teşekkür ederim Fatihgh3 arkadaşım. Sen bu şekilde telefonu övdükçe benim bu telefonu alma isteğim biraz daha arttı ama hala weblebi.com dışında hiçbir yerde yok yakında tekrar gelecek inşallah. Tekrar teşekkürler.

Dediğim gibi tek eleştirebileceğim noktalar telefon çok hafif olduğundan plsstiğini de kalitesiz yapmışlar biraz oyuncakmış hissi veriyor.

Bir de tuşları baya sert mesaj yazmayı çok seviyorsanız baya da ses çıkarıyor yazarken sarja koydum bakalım bitince kaç gün gidecek sarjı yazarım burda.

Ama ekranı güzel cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 14 Eylül 2007; 11:13:17 >

• Ben, mesaj yazmayı çok sewiyorum bu yuzden cep telefonunda tuş takımı benim için önemli. Şimdi T610 kullanıyorum bu telefonunda tuşları oldukça sert. Aklıma takıldı şimdi tuşların sert olması. Bu yüzden size tekrar sorayım mesaj yazarken çok mu problem oluyor?
  • ben de onu soracaktım tam. çünkü ben de ayda 1000 mesajdan fazla atıyorum. hatta dalga geçiyor insanlar, elimde takır takır susmuyor hiç. ses çıkarmasının haricinde kullanımı nasıl tuşların? bir de çok mu ses çıkarıyor? yanımda oturanların dikkatini çekmesin istiyorum :)

quote:

Ben, mesaj yazmayı çok sewiyorum bu yuzden cep telefonunda tuş takımı benim için önemli. Şimdi T610 kullanıyorum bu telefonunda tuşları oldukça sert. Aklıma takıldı şimdi tuşların sert olması. Bu yüzden size tekrar sorayım mesaj yazarken çok mu problem oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

ben de onu soracaktım tam. çünkü ben de ayda 1000 mesajdan fazla atıyorum. hatta dalga geçiyor insanlar, elimde takır takır susmuyor hiç. ses çıkarmasının haricinde kullanımı nasıl tuşların? bir de çok mu ses çıkarıyor? yanımda oturanların dikkatini çekmesin istiyorum :)

quote:

Ben, mesaj yazmayı çok sewiyorum bu yuzden cep telefonunda tuş takımı benim için önemli. Şimdi T610 kullanıyorum bu telefonunda tuşları oldukça sert. Aklıma takıldı şimdi tuşların sert olması. Bu yüzden size tekrar sorayım mesaj yazarken çok mu problem oluyor?

Vallahi ben fazla mesaj yazmam sorun değil de sert plastikten yapmışlar hem ses çıkarıyor basınca hemde eğer çok yazıyorsan yorucu olabilir.

Bilemiyorum tabi ama imkanınız varsa görün de alın derim, yani kötü değil ama öyle konforlu da değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 14 Eylül 2007; 14:08:03 >

• Teşekkürler arkadaşım. Bu telefonu görmeden almayayım o zaman mağazalarda bir bakıp da almak lazım.
  • Bende cok aradım ama bulamadım ve c300 aldım
    Geçen gun bi arkadasta gordum
    gercekten cok hoş telefon herkese tavsiye ederim
    ince ve hafif olması pahalı bir telefon hissi veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.